הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אליפות ישראל בהרמת משקולות

• פותח/ת השרשור boris b
  • פורסם בתאריך

boris b

משתמש מתחיל
55
0
נק' מוניטין:
384
55
0
אליפות ישראל לבוגרים 6 במרץ
אליפות ישראל לבוגרים תיערך באשדוד במקיף ו' ב-6 למרץ.

לפי מה שנמסר לי,משקלים 80+ יהיו אחרי שעה 14:00.
תבואו ,תראו איך צריך לעשות את זה נכון...

סיימתי עם 88 105, מקום 6 מתוך 10. נכנסתי ל91 הנפה והיה ממש ממש קרוב, כבר הרגשתי את זה אצלי אבל המוט היה ס"מ קדימה ונפל. בדחיקה ניסיתי 110 והפכתי לא טוב פעמיים. פעם ראשונה היתה זוועתית ומתחה אצלי משהו במפשעה והניסיון השני פשוט נפל עלי ואז לרצפה. חבל, כי בהנפות הרגשתי ממש חזק, כאילו אין משקל על המוט אבל עד שהגיעו הדחיקות (התחרות נמרחה ונמרחה, איחדו את ה77 ו85 אז לקח המון זמן) כבר הלכה לי האנרגיה והייתי גמור.
סרטונים מחר, כולל אלה של אנטולי מושיק עם 165/200.

כמה אתה שוקל?

הארוע היה חוויה,צילמתי רק את חברים שהתחרו,מכל השאר נהנתי בתור צופה. פגשתי רוח רפאים מהפורום שמוכר לי לפי התמונות,אבל הוא התנהג מוזר... כנירא יש סיבה...
את הערב סיימנו באימון קטלני בסווט סטאר...מי שלא בא-הפסיד.

אנטולי מושיק,זה שהגיעה לא מזמן מאוקראינה?
חחח תמיד בתחרות יקרה לך משהו שאף פעם באימונים לא קרה .ככה זה. גם לחבר שלי זה קרה כמה פעמים .
ובתחרות הנוכחית הוא חלה.

היה ממש יפה,כעיקרון אני רק שלושה חודשים בWL אבל ממש נהנתי...:]
(אגב אנטולי מתאמן איתי בקבוצה וכבר הייתי "עד" ל200 קילו)

מאיפה אנטולי הזה הגיע פתאום, כמה זמן הוא מתאמן בארץ?

עם כזה total הוא יכול להתברג בין 3 המקומות הראשונים באליפות אירופה ועוד פחות מחודש יש תחרות, מישהו יודע אם הוא הולך להשתתף?

Seth, מספרים יפים, שנה הבאה אני רוצה לראות מדליה. 😃

נערך לאחרונה:
אני הבנתי שהוא ספרינטר בכלל... היום הולך להתאן בא.ס.א ב"ש,אני אברר את הפרטים

לא, הוא לא ספרינטר LOL

הוא בארץ חודשיים שלושה, הוא התחתן עם משקולנית ישראלית, מרינה אוכמן. התוצאות הכי טובות שלו הן 180/220 ב94 קילו. באתונה הוא לקח מקום שמיני עם 175/212.5. הוא לא יכול להשתתף באליפות ארופה השנה כי עניין האזרחות/תושבות שלו עוד לא מוסדר, אבל באליפות העולם בספטמבר...

לא, הוא לא ספרינטר LOL

הוא בארץ חודשיים שלושה, הוא התחתן עם משקולנית ישראלית, מרינה אוכמן. התוצאות הכי טובות שלו הן 180/220 ב94 קילו. באתונה הוא לקח מקום שמיני עם 175/212.5. הוא לא יכול להשתתף באליפות ארופה השנה כי עניין האזרחות/תושבות שלו עוד לא מוסדר, אבל באליפות העולם בספטמבר...
איזה מדינה דפוקה יש לנו... עד שמגיע ספורטאי עלית, ויכול לייצג את ישראל באליפויות עולמיות. המדינה לא מעניקה לו אזרחות 😣
ועוד יש לו אישה ישראלית

הוא יקבל מה שמגיע לו עפ"י החוק + התחשבות בזה שהוא ספורטאי ברמה גבוהה. למישהו לא יהודי שמתחתן עם אזרח יהודי לוקח כמה שנים לקבל אזרחות ויש כמה שלבים בדרך (כמו שיש בהרבה מדינות בעולם) שאני מניח שלפחות חלקם יזורזו קצת. לצורך העניין, בשביל לייצג את ישראל בהרמת משקולות הוא לא צריך להיות אזרח, ככה שהוא יוכל לייצג אותנו (עד כמה שמישהו שהגיע לארץ רק לפני זמן קצת באמת מייצג אותנו...) די מהר.

איזה מדינה דפוקה יש לנו... עד שמגיע ספורטאי עלית, ויכול לייצג את ישראל באליפויות עולמיות. המדינה לא מעניקה לו אזרחות 😣
ועוד יש לו אישה ישראלית

צודק. באמת חשוב למדינה לעבור על החוקים של עצמה כדי שיהיה לנו אזרח שיכול לייצג אותנו באירופה. ועוד אחד כזה שהגיע מוכן.

שמעתי שרזזדה מוכן גם להפוך לישראלי תמורת קצת כסף. אולי נתן לו אזרחות?

צודק. באמת חשוב למדינה לעבור על החוקים של עצמה כדי שיהיה לנו אזרח שיכול לייצג אותנו באירופה. ועוד אחד כזה שהגיע מוכן.

טוב,תן לו,לי מה אכפת...

הוא יקבל מה שמגיע לו עפ"י החוק + התחשבות בזה שהוא ספורטאי ברמה גבוהה. למישהו לא יהודי שמתחתן עם אזרח יהודי לוקח כמה שנים לקבל אזרחות ויש כמה שלבים בדרך (כמו שיש בהרבה מדינות בעולם) שאני מניח שלפחות חלקם יזורזו קצת. לצורך העניין, בשביל לייצג את ישראל בהרמת משקולות הוא לא צריך להיות אזרח, ככה שהוא יוכל לייצג אותנו (עד כמה שמישהו שהגיע לארץ רק לפני זמן קצת באמת מייצג אותנו...) די מהר.
בשביל להיות אזרח ישראלי, כל מה שצריך זה שתיהייה אישה אמא או סבתא יהודיה לא?

התקציב שרזזדה בזמנו היה דורש הוא פי איזה 100 מכל התקציב השנתי של הרמת המשקולות בארץ:fuck:
טורקיה הציעה לו 10 מיליון $ והוא סירב:ph34r:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית