הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל רק של rad

Frostbite

משתמש מתחיל
59
5
נק' מוניטין:
5
59
5
אני בן 22 שוקל 83 קג 183 ס"מ ובערך 10% שומן. ועשיתי סייקל gw למשך חודשיים עד לפני חודש וחצי, ואני רוצה להתחיל סייקל למסה עוד בערך חודש. המליצו לי על סייקל של rad 140 בלבד למשך 4 חודשים. רציתי לדעת מה דעתכם על זה, והאם מינון של 20 מג בבוקר ו10 בלילה זה סבבה, וכמה זה אמור לעלות (אני לא שואל מאיפה לקנות או משהו כזה, רק כמה סייקל כזה אמור לעלות). דבר נוסף, לא צריך pct, נכון?

סארמס1 הם בסדר זה לא זיוף
בrad 140 יפגע לי הציר ההורמונלי?
כל מי ששמעתי ממנו שהשתמש בRad 140 לא היה פגיעה בציר לפחות בהרגשה שלו , גם אחריי - חלק מהחברים לא עשו pct בכלל והרגישו טוב וחלק עשו pct קל לא כמו בסייקל טסט ..
עדיף תמיד להכין PCT ולקחת לפי ההרגשה
אין מה לעשות זה תרופות שאין ודאות על הפרוטוקולים 🍿
ואיזו חברה אתה משתמש?
בפרטי

אה כתבת

ומי ששואל על GW עם Rad 140 אם הוא יותר טוב למסה מMK אז חייב ללכת לבדוק על החומרים שוב
אבל אם השאלה אם החומרים טובים ואם ניסו אז זה שאלה אחרת
אני אישית מאמין בכל הSarms כי הרגשתי ממש חזק את האוסטרין פאמפ וכוח כמו של 7 - 8 טורינבול ביום מ15 מ"ג חצי מהמנה לגבר
וחבר שכרגע בLGD עלה בשבועיים מ98 ל112 והתחטב אז החומרים כן עובדים 🏋️😅
מאיזו חברה הזמנת אם אפשר לשאול..?

אני מת על Secret Sarms עשו עכשיו טעמים 😁
כל מה שקשור לטיפות נראה לי חתיכת זיוף.. ובכללי סארמס זה אי וודאות רצינית לגביי מה אתה אשכרה מקבל.. אני מקווה לפחות שמה שקניתי מ narrows labs באמת שווה משהו..אם לא אני ימשיך להתאמן טבעי וזהו כי אני לא רוצה להתעסק עם טסטוסטרון. מעל 17 שנים אני מתאמן טבעי לקחתי קריאטין והייתי מסופק מזה ..הסארמס האלה עולים כל כך יקר ככה שכדאי שהם באמת יעשו משהו אם לא זה פשוט בזבוז של כסף שהיה יכול ללכת על אוכל טוב.. חח

כל מה שקשור לטיפות נראה לי חתיכת זיוף..
יש הרבה חרטות בנוזל בתחומים אחרים . לדוגמא : CBD , טיפות לעור הפנים . . מלא חרטות .
דווקא בתחום הSarms הטיפות עובדות והכדורים מפוקפקים .

@שים היי אחי אתה נראה לי מבין עניין אז יש לי שאלה אליך ..יש לי חבר שקנה קארדרין מחברה שנקראת super athlete science אין עליה ביקורות ממה שראיתי באינטרנט והמחיר די סבבה אפילו זול מה לדעתך זה אמיתי?

מה דעתי 🙄 על החברה הזאת
פעם העלתי למישהו כאן ששאל אותי על חברה ספציפית תמונה צילום מסך של מה שהולך כשמחפשים Sarms בגוגל .. כל כך הרבה בלאגן .
דעתי שתשאל את החבר הזה : " נו איך הם ?" 🤣😆

מה דעתי 🙄 על החברה הזאת
פעם העלתי למישהו כאן ששאל אותי על חברה ספציפית תמונה צילום מסך של מה שהולך כשמחפשים Sarms בגוגל .. כל כך הרבה בלאגן .
דעתי שתשאל את החבר הזה : " נו איך הם ?" 🤣😆
בקיצור הוא נדפק? חחח טוב מה לעשות הוא כבר קנה ומחכה לזה..

מעוניין לדעת גם
תלוי במינון, במשך זמן השימוש, בחומר עצמו, בגנטיקה שלך, בגיל שלך. פגיעה בציר רוב הסיכויים שתהיה השאלה היא מה תהיה הפגיעה ואם תצטרך תרופות עזר או שהגוף שלך יוכל לשקם את עצמו תוך מספר שבועות. כל זה תוכל לדעת רק אחרי השימוש לאחר קבלת תוצאות של בדיקות דם + הרגשה אישית שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית