הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן

Matan83

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן חברים, מעוניין להתחיל פעם ראשונה, מבין שיש ים חברות בשוק, הצלחתי לראות שאנשים משלבים את זה יחד עם דברים נוספים.
יש המלצות? מאיפה מתחילים ? מאיפה מקבלים ? אשמח לעזרתכם

הסחר בפורום אסור. השילובים יכולים להיות אין סופיים ככה שאי אפשר לענות על השאלה הזו

קודם כל אתה צריך להיות בטוח שאין לך בעיות בלב ומשהו שלא קשור לזה שאתה לא סובל מבעיות לחץ דם חלילה ושאין לך רגישות מוכרת לתרופות זה הסיפתח ואסור לדלג עליו
ב. אני אישית ממליץ על אלפא פארמה(כמעט ללא תופעות לוואי),פארמהקום( הקלן של פארמהקום קצת מציק בימים הראשונים)
ג.השילובים באמת יכולים להיות אין סופים אבל אני אוהב. להשתמש בו כ"אנטי קטבולי" הוא די עוזר וגם עוזר לא לצבור שומן לפחות לי כי אני צובר שומן כמעט מהכל משום מה
לא ממליץ לך לגעת בקלן מעל שבועים לפחות אני לא עושה את זה הדופק שלי ממש גדל בשבועים וזה מאוד מפריע לי באימונים ובריצות ההרגשה של התשישות הזו וגם קפאין אני משתדל לא להעמיס.לגבי מאיפה להשיג זה תרופה אינה חוקית בארץ לכן כולם יסננו אותך אבל אם אתה ממש רוצה אתה תמצא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית