עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רוב האוראלים אמורים אחרי יומים להפסיק להשפיע ולגבי מה שמזריקים תלוי באסטר יש לך הכל בלינקיה בדיוק לגבי זהמתי נגמרת השפעת התרופה ואפשר לעשות בדיקה ..4 שבועות הרבהאני רוצה להתחיל שוב סייקל
4 שבועות אני מאמין זה מספיק. איך ההרגשה? האם אתה חש עיפות במהלך היום? איך האימונים מצליח להחזיק משקלים מהסייקל?מהזריקה האחרונה עבר 4 חודשים אני כרגע עם טמוקס וכלומיד מרגש שאני מפסיק איתם מתי אפשר לעשות בדיקת דם
משקלים בסדר קצת ירידה חשק מיני עד עכשיו כמו חייה לא הרגשתי נפילה מכלום לא עייפות לא כלום רק נוזלים שירדו משהו כמו 3 קילו4 שבועות אני מאמין זה מספיק. איך ההרגשה? האם אתה חש עיפות במהלך היום? איך האימונים מצליח להחזיק משקלים מהסייקל?
חשק מיני צריך לחזור בזמן הקרוב האם היה פרגניל בסייקל? אל תשפשף הרבה תן לאחרות לעשות את זה בשבילך 😉משקלים בסדר קצת ירידה חשק מיני עד עכשיו כמו חייה לא הרגשתי נפילה מכלום לא עייפות לא כלום רק נוזלים שירדו משהו כמו 3 קילו
כן אני יודע שכמה שיותר יותר מדוייק אבל הלחץ הוא להתחיל סייקל כדי לא לאבד תוצאותהייתי מרחיק את זה כמה שאפשר ואומר לערך 6-8 שבועות