הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות אחרי PCT

• פותח/ת השרשור moreko
  • פורסם בתאריך

moreko

משתמש מתחיל
75
6
נק' מוניטין:
15
75
6
שלום .

אחרי כמה זמן נדרש לעשות בדיקות דם אחרי שימוש בכלומיד וטמוקסיפן ?
שתהיה בדיקה ללא השפעות של התרופה

• פותח/ת השרשור
מתי נגמרת השפעת התרופה ואפשר לעשות בדיקה ..4 שבועות הרבהאני רוצה להתחיל שוב סייקל

מתי נגמרת השפעת התרופה ואפשר לעשות בדיקה ..4 שבועות הרבהאני רוצה להתחיל שוב סייקל
רוב האוראלים אמורים אחרי יומים להפסיק להשפיע ולגבי מה שמזריקים תלוי באסטר יש לך הכל בלינקיה בדיוק לגבי זה

• פותח/ת השרשור
מהזריקה האחרונה עבר 4 חודשים אני כרגע עם טמוקס וכלומיד מרגש שאני מפסיק איתם מתי אפשר לעשות בדיקת דם

מהזריקה האחרונה עבר 4 חודשים אני כרגע עם טמוקס וכלומיד מרגש שאני מפסיק איתם מתי אפשר לעשות בדיקת דם
4 שבועות אני מאמין זה מספיק. איך ההרגשה? האם אתה חש עיפות במהלך היום? איך האימונים מצליח להחזיק משקלים מהסייקל?

• פותח/ת השרשור
4 שבועות אני מאמין זה מספיק. איך ההרגשה? האם אתה חש עיפות במהלך היום? איך האימונים מצליח להחזיק משקלים מהסייקל?
משקלים בסדר קצת ירידה חשק מיני עד עכשיו כמו חייה לא הרגשתי נפילה מכלום לא עייפות לא כלום רק נוזלים שירדו משהו כמו 3 קילו

משקלים בסדר קצת ירידה חשק מיני עד עכשיו כמו חייה לא הרגשתי נפילה מכלום לא עייפות לא כלום רק נוזלים שירדו משהו כמו 3 קילו
חשק מיני צריך לחזור בזמן הקרוב האם היה פרגניל בסייקל? אל תשפשף הרבה תן לאחרות לעשות את זה בשבילך 😉
וברור שלא היה לך אותו חשק מיני כמו בסייקל
אני נזכר בסייקל הייתי אשכרה חייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית