הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש לקנות קריאטין במחיר טוב. מה מומלץ?

עוז1

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
8
13
1
היי,

מעוניין לקנות אריזת ק"ג של קריאטין.
להבנתי לא אמור להיות הבדל בין החברות (100% קריאטין), אז אשמח לשמוע איפה זה נמכר בזול יחסית ושל חברה אמינה כדי שזה אכן יהיה 100% קריאטין.

תודה!

• פותח/ת השרשור
תודה! נראה טוב.

מה דעתך על הקריאטין של Allmax nutrition?
ראיתי שהוא משמעותית זול יותר (20$ לקג)

תודה! נראה טוב.

מה דעתך על הקריאטין של Allmax nutrition?
ראיתי שהוא משמעותית זול יותר (20$ לקג)
שים לב שבהרבה חנויות אינטרנטיות הוא מוצג בתמונה עם אריזה שמצויין עליה creapure, אבל הוא לא. הוא פעם היה בעל תקן קריפיור אבל שינו את ההרכב והוא כבר לא, וחלק מהתמונות לא מעודכנות.
לא יודע אם זה אומר שהוא פחות טוב, אבל אותי זה הרתיע כשרציתי להזמין אותו ובסוף הזמנתי את של אופטימום רק בגלל זה.

מתעלק על השרשור כדי לא לפתוח אחד חדש,
יש הבדל בין הקריאטין ה"רגיל" לבין אותו קריאטין שמיוצר מ CREAPURE?
זה לא שיש שני סוגי קריאטין (קריפיור ולא קריפיור). קריאטין זה קריאטין. קריפיור זו היא חברה גרמנית שמפיקה תוצר קריאטין שנחשב מאוד איכותי, יש האומרים שהכי איכותי שקיים היום. אבל זה לא אומר בהכרח שתוסף קריאטין שלא עשוי מקריפיור יהיה פחות איכותי. מה שכן, אתה לא ממש יכול להיות בטוח שהתוסף שאתה קונה הוא באיכות גבוהה, אלא אם הוא עשוי מקריפיור או שהוא מיוצר ע"י חברה גדולה עם שם עולמי כמו דימטייז שידועים בתור חברה עם מוצרים איכותיים מאוד. למען הסר ספק אני הולך על קריפיור כדי להיות בטוח (כמה שיותר) שאני קונה מוצר איכותי.

זה לא שיש שני סוגי קריאטין (קריפיור ולא קריפיור). קריאטין זה קריאטין. קריפיור זו היא חברה גרמנית שמפיקה תוצר קריאטין שנחשב מאוד איכותי, יש האומרים שהכי איכותי שקיים היום. אבל זה לא אומר בהכרח שתוסף קריאטין שלא עשוי מקריפיור יהיה פחות איכותי. מה שכן, אתה לא ממש יכול להיות בטוח שהתוסף שאתה קונה הוא באיכות גבוהה, אלא אם הוא עשוי מקריפיור או שהוא מיוצר ע"י חברה גדולה עם שם עולמי כמו דימטייז שידועים בתור חברה עם מוצרים איכותיים מאוד. למען הסר ספק אני הולך על קריפיור כדי להיות בטוח (כמה שיותר) שאני קונה מוצר איכותי.
אני משתשמש בקריאטין קריפיור של יוניברסל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית