הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי מולטי ויטמין ושמן דגים

OrelAB8

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
אוקי אז קודם כל רציתי לדעת מה המינון הנכון לאומגה 3 ? הקפסולות שלי מגיעות עם 1000mg שמן דגים ו300 dha efa ביחד לקפסולה.. מה המינון המומלץ? אני מתאמן 5 פעמים בשבוע ואוכל דג פעם בשבוע לפעמים פעמיים אז בימים שאני אוכל דג לא לקחת ?
ולגבי מולטי ויטמין , התזונה שלי כוללת פירות , ירקות , חלבונים פחמימות ושומנים איכותיים אבל אני עדיין רוצה מין ביטוח שאני מקבל את כל הויטמינים אז הזמנתי מולטי - mens one a day ..
המינונים מספיקים אבל מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת?

נערך לאחרונה:
כל עוד אתה מקפיד על מספיק ירקות ופירות לדעתי מולטי ויטמין מיותר, לגבי האומגה 3,מאחורי כל קופסא יש את המינון המומלץ עפי תזונה של 2000 קלוריות ועפי זה יש הוראות לכמות הקפסולות שיש ליטול ביום, הייתי ממליץ על סולגאר 950, כמוסה אחת גדולה ביום ואתה מסודר....

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה מקפיד על מספיק ירקות ופירות לדעתי מולטי ויטמין מיותר, לגבי האומגה 3,מאחורי כל קופסא יש את המינון המומלץ עפי תזונה של 2000 קלוריות ועפי זה יש הוראות לכמות הקפסולות שיש ליטול ביום, הייתי ממליץ על סולגאר 950, כמוסה אחת גדולה ביום ואתה מסודר....
פירות וירקות רחוקים מלספק את כל הויטמינים והמינרלים שאתה צריך ולגבי האומגה 3 - הכמות שרושמים מאחורי האריזה זה מהיבטי חוקיות אבל זה גם רחוק מלהיות הכמות היעילה

פירות וירקות רחוקים מלספק את כל הויטמינים והמינרלים שאתה צריך
תוכיח

הכמות שרושמים מאחורי האריזה זה מהיבטי חוקיות אבל זה גם רחוק מלהיות הכמות היעילה
אם יש תקן IFOS אז הכל בסדר.

רציתי לדעת מה המינון הנכון לאומגה 3 ?
אין המלצה. נהוג לקחת 1080 EPA ו 720 DHA או 1.8 גרם אומגה 3 סה"כ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית