הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטבוליזם כיצד ניתן לייעל את ההורמונים בגופינו לירידה טובה יותר במשקל?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
Depositphotos_88795110_l-2015.jpg

להלן רשימת הורמונים שמשתבשים/משתנים בזמן ירידה במשקל וכיצד הם יכולים להשפיע על הגוף:

1. לפטין → הוצאה אנרגטית/רעב
2. אינסולין → רעב/שינוי הרכב גוף
3. גלוקגון → שינוי הרכב גוף
4. בלוטת התריס → הוצאה אנרגטית
5. אדיפונקטין → הוצאה אנרגטית
6. גרלין → רעב
7. פפטיד דמוי גלוקגון-1 (GLP-1) → רעב
8. פפטיד-YY → רעב
9. כוליציסטוקינין (CCK) → רעב
10. קורטיזול → רעב, שינוי הרכב גוף
11. הורמון גדילה → שינוי הרכב גוף
12. טסטוסטרון → שינוי הרכב גוף
13. אסטרוגן → שינוי הרכב גוף

והינה מה שאתם יכולים לעשות לגבי כולם באופן טבעי: כלום ושום דבר.

אז במקום לנסות לייעל כל היום את המאזן ההורמונלי שלכם בלאכול עוד שן של שום, לשתות שייק בולשיט כלשהו או לצום למקטעים, תמשיכו להיות בגרעון קלורי והכל יהיה בסדר.

זה נכון שרעב או גרעון שלילי די קשה לי להגדיר זאות, עוזר להפרשת הורמון גדילה?
לעומת זאות כניסה מהירה לגרעון שלילי יגרום לקורטיזול לטפס למעלה? האם קלן מספיק אנטי קטבולי במינון עד 80mcg. אני חייב לציין שהעמסת פחממות רק מקדמת אותי קדימה ונותת לי המון כח ואפילו בתרגילים מסוימים לעלות במשקלים (כרגע 4 חודש אחרי סייקל ראשון pct לפי הפרוטוקול)

• פותח/ת השרשור
זה נכון שרעב או גרעון שלילי די קשה לי להגדיר זאות, עוזר להפרשת הורמון גדילה?
כן ולא לאכול זה יותר אנטי קטבולי מאשר לצום ולעלות את ה GH

לעומת זאות כניסה מהירה לגרעון שלילי יגרום לקורטיזול לטפס למעלה?
זה לא קשור לכניסה. זה קשור לגרעון, אחוז שומן ואולי הזמן בדיאטה

האם קלן מספיק אנטי קטבולי במינון עד 80mcg.
זה תלוי בגרעון. בעיקרון הוא יכול לשמור על מסת השריר. כמה? לא נחקר.

בחיטוב ממושך, כניסה למאזן קלורי חיובי קל/נייטרלי למשך שבוע-שבועיים אינה עוזרת באיזון הורמונלי? זה יותר עיניין נפשי?

• פותח/ת השרשור
גם אם היא עוזרת אתה שוב תשבש את המאזן ההורמונלי ברגע שתכנס לגרעון אז זה לא באמת יעזור יותר מידי

מסקרן אותי לדעת זה ישמע כאילו אני עונה לעצמי אבל למשל אחרי גרעון קלורי שלילי דל פחמימה ברגע שאני לא מעלה אט אט את הפחמימה אלה מפגיז במכה אחת יעני חוזר לתפריט "היומי שלי" יש לי כאבי בטן מאוד נוראיים,גזים,והמון ישיבות חירום,לעומת זאות ברגע שאני פורס את העלת הפחמימה לשבועים "שיקום ולהרגיל תכיבה" אני מרגיש הרבה יותר טוב האם מבחינה בריאותית והורמונלית יש משחק של "השבועים" האלה לפני כניסה למסה (בלי שימוש באנבולים) האם לפני סייקל צריך לעשות סדר עם הפחמימה? ברור שלא אתחיל סייקל כשאני רק סיימתי דל פחמימה האם אפשר להוציא תמקסימום מי זה (התפריט מסודר)

• פותח/ת השרשור
יש לי כאבי בטן מאוד נוראיים,גזים,והמון ישיבות חירום
הפעילות האנזימטית יורדת ברגע שאתה לא אוכל קטגוריות של מוצרים מסויימים ולכן יש להעלות אותן בהדרגה...
או לקחת אנזימי עיכול לכמה ימים

הפעילות האנזימטית יורדת ברגע שאתה לא אוכל קטגוריות של מוצרים מסויימים ולכן יש להעלות אותן בהדרגה...
או לקחת אנזימי עיכול לכמה ימים
אנסה תינזימים,וכן הכל בחיים האלה לרוב עובד בהדרגה ובמינון נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית