הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע בחיטוב רגע לפני הסוף

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
לפני שבועיים טסתי לחול אחרי שלפני הטיסה שקלתי 56.6 בערך שזה היה האידאל שלי אולי חצי קילו פחות..
לכל אורך החיטוב הייתה ירידה מדויקת.
חזרתי מחול שחשוב לציין שלא אכלתי הרבה בשבוע הזה מטעמי כשרות בעיקר... וגם מה שכן אכלתי, הורדתי לחם ונגיד אכלתי במקום ארבע פרוסות לחם.. אכלתי פנקייק, הגעתי לכמות החלבון שצריך (לקחתי אבקה)
וכמעט כל בוקר קמתי לריצה של שבע ק"מ בערך (בעיקר לכיף) והשתדלתי לעקוב אחרי התפריט
כשחזרתי נשקלתי ראיתי שאני על 57.5 בסופש הייתי עם כל המשפחה במסעדה ושם הפרזתי
מאז אני ממש ממש מקפיד עוד יותר עד רמת הכף קטשופ ואני פשוט תקוע על המשקל.. נשקלתי היום ואני על 58
למרות שבמוצש יצאתי ואכלתי קצת אדממה ואיזה צ'יפס או שתיים..
אני עושה שלוש אימוני משקולות לא ירדתי בכלל בשריר מבחינת משקלי עבודה, ועושה בין 200-240 דקות של אירובי בשבוע
אני על 1650 קלוריות
אני בערך על 12 אחוז ואני רוצה לרדת ל10 בערך.. מה לעשות??? אני משתגע מזה כי אני רוצה כבר להתחיל נטרלי אבל לא לפני שאגיע למטרה שלי
רעיונות מה אפשר לעשות? חוץ מלהשקל כל יום, לא תמיד בצבא מסתדר לי

היי,

קודם כל זה הגיוני שתעלה מעט, ואל תדאג מדובר בנוזלים ולא בשומן ולכן זה גם ירד מהר
תקרא את המאמר הזה

אתה יכול מעט להגביר את האירובי כדי לרדת עוד קצת.

ד"א לפי מה החלטת שאתה 12% שומן?

• פותח/ת השרשור
להוריד עוד קלוריות?!

אחי הורדתי מאה קלוריות בערך, תחשוב שאני שורף המון כל יום בגלל הצבא לא כולל האירובי ואימוני התנגדות..
ואני אגיד לך את האמת אני על גבול הסובל.. אני כבר נהיה רעב מידי וזה כבר לא הגיוני
היי,

קודם כל זה הגיוני שתעלה מעט, ואל תדאג מדובר בנוזלים ולא בשומן ולכן זה גם ירד מהר
תקרא את המאמר הזה

אתה יכול מעט להגביר את האירובי כדי לרדת עוד קצת.

ד"א לפי מה החלטת שאתה 12% שומן?
תודה רבה, בדיוק היום קראתי את המאמר הזה.. אני לא חושב שמדובר בשומן כמובן אלא בעיקר בנוזלים.. אבל אני לא מצליח להוריד אותם, גם אם ניסיתי סאונה וגם לא לאכול בלילה או יותר אירובי וכל מיני גימקים למניה חח
הוספתי אירובי לאחרי האימוני התנגדות והבעיה העיקרית שאני פוחד שלא אצליח להתאושש..
בנוגע לאחוז שומן אמרו לי פה בפורום העליתי תמונה לפני חודש וחצי בערך מאמין שמאז ירדתי עוד אחוז לפי התמונות

אני גם רוצה להגיד שאני ממש מקפיד על התזונה באמת, מחשב הכל ובימים שאני לא בטוח אני מחשב במחשבונים.. יש לי ימים עם חריגות מהתפריט של 50 קלוריות גג וגם ככה אני יודע בוודאות ששרפתי אותם באקסטרא אירובי או בעבודה בצבא

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית