אחר VitaCost אהבלים או שנדמה לי?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
הזמנתי חבילה של 25$ כולל משלול (ויטמין D), החבילה נשלחה לארץ (לאמא שלי).
בחרתי במשלוח הכי זול, הם שלחו דווקא ב UPS, מה הם אהבלים או שבא להם לבזבז סתם כסף? שלחתי להם מייל וגם לשרי הזו שרן פירסום כאן שיבטלו את זה וישלחו בדואר רגיל... נראה לי צריך לציין את זה בעגלת קניות כשמזמינים או משהו כי לפי התגובות האחרונות והמשלוחים האחרונים כאן, הם עושים את זה הרבה.

זוכר את כל הבלאגן שהיה לי איתם?
אז הם ענו לי סוף סוף וגם שלחו לי בUPS. אין לי מושג איך זה קרה. אבל לא שלמתי יותר.
תגיד, זה משלוח אקספרס נקרא? אני הולך לאכול אותה בגלל זה? וכמה זמן UPS מגיע? כתוב לי שזה כבר בלוד (שזה ממש מהר כי לקח להם פאקינג יומיים להביא את זה לישראל) האם הם מביאים לי את זה עד הבית?

כנראה שהם שולחים בלי לשאול. או שאם מישהו שולח להם מייל אז אוטומטית בתור פיצוי הם עושים את זה.
אבל כן הם אהבלים. אהבלים עם מחירים נמוכים 😃

נערך לאחרונה:
UPS זה משלוח חבילות, מגיע תוך יום-יומיים (ועולה המון).
ואגב, זו מדיניות דיי נהוגה בחברות האינטרנט הגדולות כשהן מפשלות - גם באמזון קרה לי לא פעם שהייתה איזושהי בעיה עם המשלוח/ספר, ישר הוציאו אחד אחר עם UPS, הגיע תוך יומיים.
וכן, UPS בדרך כלל מגיע עם שליח עד הבית.

• פותח/ת השרשור
UPS מגיע עם שליח הביתה, אבל.... הם יתחילו לבלבל לך את המוח שיש "עמלה מיוחדת על המוצרים" או "דמי אחזקה" או כל מיני שטויות שם מפליצים, כשאתה אומר להם שאתה לא רוצה לשלם הם אומרים, אין בעיה יש אפשרות לבוא לקחת את זה מהנמל תעופה (כן בטח, לשרוף שם יום שלם).
בקיצור מוות נעים, אתה תמיד יכול לשלוח את החבילה חזרה ולבקש החזר כספי. שלחתי להם מייל שלא יעשו יותר משלוחי UPS לארץ כי אז הם לוקחים EXTRA FEE וכל מיני חרא ושיפסיקו עם זה.

• פותח/ת השרשור
הם ימציאו משהו, ככה היה לי עם FEDEX (יותר נכון למישל)
חוץ ממע"מ חייבו אותו ב 150 ש"ח דמי שיחרור חבילה מהמכס, אם לא לך לבד לנמל תעופה (לא למכס בת"א) ותוציא את החבילה (אחרי שהם חירטטו משהו שזה צריך לעבור אישור רוקח תורן שם)

הייתי אומר שתחכה עם זה קצת עד שהחבילה תגיע אליה, אם ידרשו לחייב אותה אז שתחזיר, אם לא, הרווחתם 😃
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אמרתי שיבטלו, הם שלחו כבר אבל בכל מקרה זה סופ"ש אולי עוד לא סרקו אותה

UPS מגיע עם שליח הביתה, אבל.... הם יתחילו לבלבל לך את המוח שיש "עמלה מיוחדת על המוצרים" או "דמי אחזקה" או כל מיני שטויות שם מפליצים, כשאתה אומר להם שאתה לא רוצה לשלם הם אומרים, אין בעיה יש אפשרות לבוא לקחת את זה מהנמל תעופה (כן בטח, לשרוף שם יום שלם).
בקיצור מוות נעים, אתה תמיד יכול לשלוח את החבילה חזרה ולבקש החזר כספי. שלחתי להם מייל שלא יעשו יותר משלוחי UPS לארץ כי אז הם לוקחים EXTRA FEE וכל מיני חרא ושיפסיקו עם זה.
הזמנתי הזמנה בשווי 50 דולר כולל משלוח. כמה אתה חושב שהם ירצו לחייב אותי? עד איזה סכום שווה לי לשלם להם? והם כן סורקים בסופש. שלי נסרק היום בלוד

הם ימציאו משהו, ככה היה לי עם FEDEX (יותר נכון למישל)
חוץ ממע"מ חייבו אותו ב 150 ש"ח דמי שיחרור חבילה מהמכס, אם לא לך לבד לנמל תעופה (לא למכס בת"א) ותוציא את החבילה (אחרי שהם חירטטו משהו שזה צריך לעבור אישור רוקח תורן שם)

גם לי FEDEX לקחו דמי שיחרור ממכס 150 שקל לא שווה בכלל לשלוח דרכם

טוב אז UPS חייבו אותי לשלם 150 שקל כדי לקבל את החבילה. עכשיו זה מאוד מפגר כי כל המוצרים עלו לי 200. אז אכלתי חרא מהמתנה הזאת שכביכול נתנו לי כפיצוי.
עכשיו שאלה אליכם, אל משה וכל מי שזה קרה לו,
יש לי מה לשלוח מייל/להתקשר לויטה קוסט ולהגיד להם שהפיצוי שלהם עלה לי כפול במחיר? מישהו כבר ניסה לעשות את זה פעם? יש משהו לעשות בנידון מעבר ללהתעקש ולרשום בכל מקום פעם הבאה שאני רוצה משלוח ארוך?
אתם חושבים שיצא מהם משהו?

טוב אז UPS חייבו אותי לשלם 150 שקל כדי לקבל את החבילה. עכשיו זה מאוד מפגר כי כל המוצרים עלו לי 200. אז אכלתי חרא מהמתנה הזאת שכביכול נתנו לי כפיצוי.
עכשיו שאלה אליכם, אל משה וכל מי שזה קרה לו,
יש לי מה לשלוח מייל/להתקשר לויטה קוסט ולהגיד להם שהפיצוי שלהם עלה לי כפול במחיר? מישהו כבר ניסה לעשות את זה פעם? יש משהו לעשות בנידון מעבר ללהתעקש ולרשום בכל מקום פעם הבאה שאני רוצה משלוח ארוך?
אתם חושבים שיצא מהם משהו?

אני התקשרתי הייתי איתם שעתיים בטלפון
לא עזר, אני אתקשר עוד הפעם היום
החטיחו לי בחמישי שבשישי האחראית תשלח לי מייל מה לעשות בנידון
הסברתי להם שעולה לי 50$ ואיבוד של חצי יום עבודה רק לסוע לשחחר את החבילה מUPS ישראל
וזה פאק שלהם שהם שלחו בUPS לא כמו שאני ביקשתי

היא אמרה שהמדיניות שלהם במקרה של שינוי מהזמנה זה לשלוח בUPS
אמרתי לה שלא צויין באתר שהמוצרים בבאק אורדר והיא לא עידכנה אותי שהמשלוח משתנה לUPS

לא שווה להם לקבל את המשלוח חזרה כי זה עולה להם יותר יקר
אז היא אמרה לי לשחרר את החבילה

אני התעקשתי שישלחו לי חדשה או שיבטלו את החיוב, - זה צריך אישור של הממונה שלה

אמרתי לה שהם חארות ואני לא מזמין מהם יותר ורק מBB
וBB היו בטוח מחזירים לי את הכסף

נראה מה יקרה, אני לא מתכוון לוותר להם
גם ככה השיחות שלי לחו"ל חינם...

קיצר גם אמרתי שאנחנו שייכים לפורום של BB/PL מישראל ואנחנו מזמינים הרבה מהם
אולי כל מי שמתקשר/שולח מייל שיציין את זה

שהחלטנו לא לקנות מהם אם הם יעשו בעיות

נערך לאחרונה:
אני התקשרתי הייתי איתם שעתיים בטלפון
לא עזר, אני אתקשר עוד הפעם היום
החטיחו לי בחמישי שבשישי האחראית תשלח לי מייל מה לעשות בנידון
הסברתי להם שעולה לי 50$ ואיבוד של חצי יום עבודה רק לסוע לשחחר את החבילה מUPS ישראל
וזה פאק שלהם שהם שלחו בUPS לא כמו שאני ביקשתי

היא אמרה שהמדיניות שלהם במקרה של שינוי מהזמנה זה לשלוח בUPS
אמרתי לה שלא צויין באתר שהמוצרים בבאק אורדר והיא לא עידכנה אותי שהמשלוח משתנה לUPS

לא שווה להם לקבל את המשלוח חזרה כי זה עולה להם יותר יקר
אז היא אמרה לי לשחרר את החבילה

אני התעקשתי שישלחו לי חדשה או שיבטלו את החיוב, - זה צריך אישור של הממונה שלה

אמרתי לה שהם חארות ואני לא מזמין מהם יותר ורק מBB
וBB היו בטוח מחזירים לי את הכסף

נראה מה יקרה, אני לא מתכוון לוותר להם
גם ככה השיחות שלי לחו"ל חינם...

קיצר גם אמרתי שאנחנו שייכים לפורום של BB/PL מישראל ואנחנו מזמינים הרבה מהם
אולי כל מי שמתקשר/שולח מייל שיציין את זה

שהחלטנו לא לקנות מהם אם הם יעשו בעיות
מעולה. שלחתי להם חתיכת מייל עכשיו. אני אציין ואכתוב גם את כל העניין שאנחנו פורום ענקי שיבינו שאנחנו באמת מזמינים מהם הרבה.
רק תגיד לי דבר אחד, לאיזה טלפון אתה מתקשר? ל1800? באיזה קידומת בדיוק?
אני רוצה לעשות להם קצת צעקות ואני לא מצליח לחייג.
וכמובן תמשיך לעדכן אם הם יחזירו לך תשובה. כי במידה והם מאשרים לי/לך יש לנו אחלה תירוץ שיאשרו לכולם. הם חייבים לשנות את זה. איומי אני עובר לBB לא עובדים פעם פעמיים אבל עובדים אחרי מספר רב של לקוחות.
לעוד מישהו זה קרה? אגב משה, תצטרף לצרחות שלנו עליהם.
בקיצור תודה רן, תגיד לי מה הטלפון ותעדכן אם יש חדש

סחטיין על ההשקעה ואני מקווה שיפצו אותכם.

רק הצחיק אותי שכתבתם שאנחנו פורום ענקי ומזמינים מהם הרבה. אני מניח שהעשרים הזמנות (אני נדיב) שנעשו מפה לא ממש הקפיצו את הדוחות של ויטהקוסט השנה.

• פותח/ת השרשור
סחטיין על ההשקעה ואני מקווה שיפצו אותכם.

רק הצחיק אותי שכתבתם שאנחנו פורום ענקי ומזמינים מהם הרבה. אני מניח שהעשרים הזמנות (אני נדיב) שנעשו מפה לא ממש הקפיצו את הדוחות של ויטהקוסט השנה.
אתה לא יכול להיות בטוח כמה אנשים שלא רשומים לכאן הזמינו גם (כאלו שצופים מהצד, שאלו 80% מהפורום)

בנוסף, תמיד יש את הפוטנציאל. אם כל כך הרבה אנשים "חלוצים" מישראל לא מרוצים, כל המדינה תשרף להם ואף אחד לא יזמין.
למרות שלא באמת נראה לי שמזיז להם גרגיר כמו ישראל...אבל אין מה להפסיד

• פותח/ת השרשור
אני אתקשר יותר מאוחר ל 1800 המסריח שלהם, החבילה שלי עלתה 25$ אם יקחו 150 שקל להוציא אותה יהיה ממש מצחיק

אני אתקשר יותר מאוחר ל 1800 המסריח שלהם, החבילה שלי עלתה 25$ אם יקחו 150 שקל להוציא אותה יהיה ממש מצחיק
תגיד להם שהם חייבים לידע אותנו על כל שינוי בסוג המשלוח, באורך הזמן שלו ובזמינות המוצרים.
סומך עליך שתעשה בלאגן חיובי 😃

הטלפון שלהם זה 336-956-0800
כמובן צריך להקליד קודם קידומת ארה"ב 001

אז אם אתה מחייג מהארץ זה:
001-336-956-0800

לפני שמחייגים לוודא עם הספק טלפון שלכם מה העלויות ואם צריך להכניס קודם את מספר הספק (שלא יצא שבמקום להתקשר דרך 012 תתקשרו דרך בזק)

שני דברים
1. אין להם שיחות חוץ ככה שהם לא יכולים לחזור אליכם, אלא רק במייל
2. לנציג מכירות שמדבר איתם אין כמעט סמכות ובמקרים שלנו הוא חייב לקבל אישור מהממונה שלו ואף מנציג גבוה יותר ככה שתהיו הרבה זמן על הולד, אז השיחה תהיה ארוכה.

כל הזמן (במייל ובטלפון) תזכירו שאתם מהפרום של BB&PL הישראלי שיבינו שאנחנו הרבה לקוחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית