הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי יש לי כמה שאלות
אני עושה HB סקוואט ותמיד אני מרגיש ממש חזק את הגב תחתון במיוחד אחרי הסט אפילו ברמה שמרגיש יותר את הגב מהרגליים אז למרות שאמרו לי שהטכניקה טובה החלטתי לשאול איך היא כי בגלל שנתפס הגב בשבת לא הצלחתי היום לבצע סטיף לג

1) זה הגיוני שרוב העבודה על הגב תחתון?
2) בעבר ניסיתי LB ובגלל שזה היה בהתחלה ממש ולא הייתה לי גמישות בשיט לא הצלחתי (גם עכשיו לא גמיש) האם כדאי לנסות LB שוב? אולי פחות ארגיש את הגב?
3)איך הטכניקה מה אפשר לשפר?
תודהמראש וסליחה על החפירה

• פותח/ת השרשור
1) כן
2) לא בטוח
3) חסר עומק, תשיג נעליים נורמליות, תצלם מהצד
למה הכוונה נעליים נורמאליות? הבנתי שצריך נעל שטוחה וזה אולסטאר (יש לי גם פלטפוס לא יודע אם משנה)
ואנסה פעמים הבאות לרדת יותר אבל זה בסך הכל בסדר נכון?

למה הכוונה נעליים נורמאליות? הבנתי שצריך נעל שטוחה וזה אולסטאר (יש לי גם פלטפוס לא יודע אם משנה)
ואנסה פעמים הבאות לרדת יותר אבל זה בסך הכל בסדר נכון?
נעליים עם עקב מוגבהה לליפטינג, הן בין היתר יעבירו לך חלק מהעומס לקוואדס.
רשמתי לך להעלות סרטון שאתה מצלם מהצד

• פותח/ת השרשור
נעליים עם עקב מוגבהה לליפטינג, הן בין היתר יעבירו לך חלק מהעומס לקוואדס.
רשמתי לך להעלות סרטון שאתה מצלם מהצד
עד שבת אין לי סקוואט בתוכנית אז בשבת להקפיץ את האשכול או לפתוח חדש?
ויש לך המלצה על נעליים שיתאימו לי גם לסקוואט וגם לדדליפט כי יש אותם באותו יום בתוכנית

עד שבת אין לי סקוואט בתוכנית אז בשבת להקפיץ את האשכול או לפתוח חדש?
ויש לך המלצה על נעליים שיתאימו לי גם לסקוואט וגם לדדליפט כי יש אותם באותו יום בתוכנית
תקפיץ
ולא, אם הן מתאימות לשני התרגילים נן לא מתאימות לאף אחד מהם, עדיף שתבוא עם נעליים לסקוואט ואת הדדליפט תעשה יחף, אני אומר לך את זה מניסיון שהתעקשתי לעשות דדליפט עם נעל לסקוואט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית