הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקלן נראה אמיתי?

• פותח/ת השרשור rongoshen
  • פורסם בתאריך
R

rongoshen

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
מעוניין לקנות . אבל רגע לפני הקניה.
נראה אמיתי?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2018-08-29-12-14-03.png
    Screenshot_2018-08-29-12-14-03.png
    KB 350.2 · צפיות: 207
אני לא נוגע בקלן אחרי שלקחתי כדור 1 רעדו לי הידיים לא חשבתי שזה עד כדי כך ניסיתי חברה אחת לא הזיז לי אפילו על 4 כדור כשעברתי לחברה שבאמת עבד בה הקלן מכדור 1 רק והפסקתי החלפתי חומר לא בשבילי אני עובד בעבודה כטכנאי סלולר ורעידות בידיים זה לא מתאים לי

אני לא נוגע בקלן אחרי שלקחתי כדור 1 רעדו לי הידיים לא חשבתי שזה עד כדי כך ניסיתי חברה אחת לא הזיז לי אפילו על 4 כדור כשעברתי לחברה שבאמת עבד בה הקלן מכדור 1 רק והפסקתי החלפתי חומר לא בשבילי אני עובד בעבודה כטכנאי סלולר ורעידות בידיים זה לא מתאים לי
תחשוב ככה במהלך שבועים איך אנשים עושים את זה חודש איזה אומץ

כן אבל החברה שלקחתי היה בה אוברדוז לפי מה שהבנתי מהבן אדם שנתן לי את הקלן, לא מתכוון לקחת קלן בחיים חח
חחח דם אני אמרתי את. זה ואחרי שובעים הפסקה שוב לקחתי הפעם לא נשארתי כל 80 mcg אני חייב לציין שפעל עליי מעולה וזה מספיק לי לפחות בתניים המינון הזה אבל כרגע אני די מצליח לעמוד על 9 אחוז שומן אז אני לא נוגע כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית