שלום, אתחיל מבלי לחפור הרבה.
אני בגובה
גובה 181
משקל 74.5 קילו
בן 22
אחו שומן 12-12.5
המטרות שלי לעשות סייקל אחד לכל החיים ולעלות כמה שיותר במסה, וגם היתרונות שישארו לי לאחר הסייקל, אני יודע שברגע שאדם עשה סייקל אחד והפסיק לא משנה מה הוא אף פעם לא כמו אדם טבעי, לכן מה שהכי חשוב לי הוא תהליך התאוששות. קראתי הרבה על הנושא, אך המידע על הנושא הזה משתנה מתקופה לתקופה מגלים דברים חדשים, וכל אחד נותן את העצות לפי הנקודת מבט הסובייקטיבית שלו.
היעד שלי הם עליה במסת שריר והתאוששות מקסימלית.
תוכנית הסייקל שלי היא
8 שבועות של 500 מ״ג טסט אנטט (2 זריקות של 250 כל 3.5 ימים)
ושילוב של סטרואיד אוראלי או לקחת כיוון מתון יותר לסארם בכלל (מתלבט איזה כדאי לי, ולכמה זמן לכן אני פונה אליכם)
pct להתחיל שבועיים לאחר ההזרקה האחרונה
נובלדקס 4 שבועות
ורציתי לשלב גם פרגיל, השאלה האם יש כזה מקורי בשוק השחור בישראל?
שאלה שניה האם לשלב אותו במהלך סייקל? ואם כן מאיזה שבוע? או בכלל בpct או בכלל בהפסקה בין לבין.
מבחינת אימונים אצטרך לשנות אותם כשאני בסייקל?
אשמח לשמוע את דעתכם.
אני בגובה
גובה 181
משקל 74.5 קילו
בן 22
אחו שומן 12-12.5
המטרות שלי לעשות סייקל אחד לכל החיים ולעלות כמה שיותר במסה, וגם היתרונות שישארו לי לאחר הסייקל, אני יודע שברגע שאדם עשה סייקל אחד והפסיק לא משנה מה הוא אף פעם לא כמו אדם טבעי, לכן מה שהכי חשוב לי הוא תהליך התאוששות. קראתי הרבה על הנושא, אך המידע על הנושא הזה משתנה מתקופה לתקופה מגלים דברים חדשים, וכל אחד נותן את העצות לפי הנקודת מבט הסובייקטיבית שלו.
היעד שלי הם עליה במסת שריר והתאוששות מקסימלית.
תוכנית הסייקל שלי היא
8 שבועות של 500 מ״ג טסט אנטט (2 זריקות של 250 כל 3.5 ימים)
ושילוב של סטרואיד אוראלי או לקחת כיוון מתון יותר לסארם בכלל (מתלבט איזה כדאי לי, ולכמה זמן לכן אני פונה אליכם)
pct להתחיל שבועיים לאחר ההזרקה האחרונה
נובלדקס 4 שבועות
ורציתי לשלב גם פרגיל, השאלה האם יש כזה מקורי בשוק השחור בישראל?
שאלה שניה האם לשלב אותו במהלך סייקל? ואם כן מאיזה שבוע? או בכלל בpct או בכלל בהפסקה בין לבין.
מבחינת אימונים אצטרך לשנות אותם כשאני בסייקל?
אשמח לשמוע את דעתכם.