הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון סטרואידים ושיקום לאחריו. pct האם יש פרגניל אמיתי בשוק השחור?

Cruscycle

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
-8
8
0
שלום, אתחיל מבלי לחפור הרבה.
אני בגובה
גובה 181
משקל 74.5 קילו
בן 22
אחו שומן 12-12.5

המטרות שלי לעשות סייקל אחד לכל החיים ולעלות כמה שיותר במסה, וגם היתרונות שישארו לי לאחר הסייקל, אני יודע שברגע שאדם עשה סייקל אחד והפסיק לא משנה מה הוא אף פעם לא כמו אדם טבעי, לכן מה שהכי חשוב לי הוא תהליך התאוששות. קראתי הרבה על הנושא, אך המידע על הנושא הזה משתנה מתקופה לתקופה מגלים דברים חדשים, וכל אחד נותן את העצות לפי הנקודת מבט הסובייקטיבית שלו.
היעד שלי הם עליה במסת שריר והתאוששות מקסימלית.

תוכנית הסייקל שלי היא
8 שבועות של 500 מ״ג טסט אנטט (2 זריקות של 250 כל 3.5 ימים)
ושילוב של סטרואיד אוראלי או לקחת כיוון מתון יותר לסארם בכלל (מתלבט איזה כדאי לי, ולכמה זמן לכן אני פונה אליכם)

pct להתחיל שבועיים לאחר ההזרקה האחרונה
נובלדקס 4 שבועות

ורציתי לשלב גם פרגיל, השאלה האם יש כזה מקורי בשוק השחור בישראל?
שאלה שניה האם לשלב אותו במהלך סייקל? ואם כן מאיזה שבוע? או בכלל בpct או בכלל בהפסקה בין לבין.

מבחינת אימונים אצטרך לשנות אותם כשאני בסייקל?

אשמח לשמוע את דעתכם.

תשובה נבחרת
לא קראתי הכל מצטער מה כן אני יכול להגיד
אין דבר כזה סייקל אחד ובגלל הגיל פשוט על..
לא רלוונטי… אני מבקש מאנשים שרוצים לעזור לבן אדם שגם ככה קיבל את ההחלטהלעשות. לא קראת הכול אז עדיף שלא תרשום לי בשרשור בבקשה, תודה.
פרגניל יכול לשלב משבוע 3 של הסייקל עד סופו... אישית הייתי לוקח 500 iu מפוצל לפעמיים בשבוע זריקה עם מחט אינסולין לשומן ביטני,לגבי להשיג לג'יט זה לא בעיה יש אוביטרל שהוא מגיע מוכן כבר בעט ונוח מאוד לשימוש...לגבי הסייקל עצמו פשוט אל תעשה את זה ...סייקל 1 לא קיים דבר כזה וסתם תבזבז כסף ותקבל כלום ושום דבר וגם הקצת שאולי תקבל ירד לך מהר בפיסיטי...באלך להיכנס לעולם כמו שצריך ? סייקל אחד זה פשוט לא..או תכנס כמו שצריך או אל תכנס בכלל כי לא תקבל מזה כלום...אני אומר את זה נטו לטובתך

• פותח/ת השרשור
לא קראתי הכל מצטער מה כן אני יכול להגיד
אין דבר כזה סייקל אחד ובגלל הגיל פשוט על..
לא רלוונטי… אני מבקש מאנשים שרוצים לעזור לבן אדם שגם ככה קיבל את ההחלטהלעשות. לא קראת הכול אז עדיף שלא תרשום לי בשרשור בבקשה, תודה.

תשובה נבחרת
בהצלחה אם הנזק , אנדרוגרינולוג לא יעזור אחרי זה.
נכון לעכשיו משתי התגובות פה אני היחידי שבאמת עזר ונתן לך עצה נכונה מערכת הנורולוגית והורמונלית שלך עדיין לא התפתחה עד הסוף ואתה הולך לשבש אותה קשות סה"כ רולטה רוסית אתה עושה פה יבוא יום ותבין הכל עכשיו לפי התגובה שלך זה לדבר לקיר..
עוד הפעם הצלחה לך והמון בריאות..

• פותח/ת השרשור
פרגניל יכול לשלב משבוע 3 של הסייקל עד סופו... אישית הייתי לוקח 500 iu מפוצל לפעמיים בשבוע זריקה עם מחט אינסולין לשומן ביטני,לגבי להשיג לג'יט זה לא בעיה יש אוביטרל שהוא מגיע מוכן כבר בעט ונוח מאוד לשימוש...לגבי הסייקל עצמו פשוט אל תעשה את זה ...סייקל 1 לא קיים דבר כזה וסתם תבזבז כסף ותקבל כלום ושום דבר וגם הקצת שאולי תקבל ירד לך מהר בפיסיטי...באלך להיכנס לעולם כמו שצריך ? סייקל אחד זה פשוט לא..או תכנס כמו שצריך או אל תכנס בכלל כי לא תקבל מזה כלום...אני אומר את זה נטו לטובתך
אם באמת אעשה סייקל אחד כמו שצריך אתה באמת חושב שלא יהיה הבדל לאחר מכן גם אחרי הפסקת הסייקל?

אם באמת אעשה סייקל אחד כמו שצריך אתה באמת חושב שלא יהיה הבדל לאחר מכן גם אחרי הפסקת הסייקל?
כן ..זה לא משמעותי כולה אתה רוצה להריץ טסט ל8 שבועות...עכשיו סבבה זה סייקל ראשון קלאסי ולא צריך יותר מזה לפעם הראשונה אבל לאחר הפיסיטי בספק אם תשמור על משהו משמעותי מהסייקל... בטח אם אתה מתכנן חד פעמי..

קודם כל - 8 שבועות סייקל ממתי עושים דברים כאלה?
המינימום של 12 שבועות.
"שוק שחור"? מה זה פה ה Dark web, בסה"כ פרגניל מי שישמע..
לך על זה בכיף נשמה, רק תדע שזה ממש לא נגמר בסייקל אחד לא משנה מה אתה חושב לעצמך. כל עוד לא נגעת בזה עדיין אתה לא תדע בחיים. נגעת - נסעת. לא בא להטיף לך מה לעשות כי זה לא מעניין אותי אז אתה צריך לדעת ברגע שהתחלת סייקל, אתה תרצה עוד ואתה תעשה עוד.
לגבי אם אתה חושב שאתה תצליח לשמר מה שעלית בסייקל אז אתה טועה.

עוד פעם "יש פרגניל אמיתי בשוק?"
תגידו לי מה נסגר עם אנשים, מה קרה לנוסחא? נאבדה בים? החביאו אותה עם מעיין הנעורים? נקברה ביחד עם היטלר בבונקר?
בטח שיש פרגניל "אמיתי" חאלס עם הזיוני שכל האלה, כמו כל הנאדים האלה "אין אנאבר אמיתי יותר היום" - תוב עכי.

לשאלתייך, אל תטרח אפילו סייקל מינימום 12-16 שבועות, אין דבר כזה סייקל אחד לכל החיים אלא אם אתה מתכנן לעשות סייקל של 20 שנה ואז כן אפשר להגיד שעשית סייקל אחד כל החיים שלך.

בוא נעשה סדר, קודם כל תקשיב לאנשים פה ולי — אנחנו די מנוסים

רק מהפוסט נראה שאתה קצת מנותק, תעבור על הלינקייה ותצבור ידע- עצה שלי לך לאיש מקצוע למען הבריאות שלך

בקצרה , 8 שבועות טסט בזבוז זמן מה שתרוויח תרד הכל
לטסט לוקח להגיע לפיק 2-4 שבועות מה כבר ישאר לך
פרגניל אין, אוביטרל יש ולהכניס את זה בזמן סייקל מאוד לא חכם, למה לקבל עוד תופעות בנוסף להמרה של טסט 500…

אם תיכנס לסייקל אתה תעשה עוד, אין כזה דבר סייקל אחד אחרי שעשית מנסיון…

תשמור על הבריאות

• פותח/ת השרשור
עוד פעם "יש פרגניל אמיתי בשוק?"
תגידו לי מה נסגר עם אנשים, מה קרה לנוסחא? נאבדה בים? החביאו אותה עם מעיין הנעורים? נקברה ביחד עם היטלר בבונקר?
בטח שיש פרגניל "אמיתי" חאלס עם הזיוני שכל האלה, כמו כל הנאדים האלה "אין אנאבר אמיתי יותר היום" - תוב עכי.

לשאלתייך, אל תטרח אפילו סייקל מינימום 12-16 שבועות, אין דבר כזה סייקל אחד לכל החיים אלא אם אתה מתכנן לעשות סייקל של 20 שנה ואז כן אפשר להגיד שעשית סייקל אחד כל החי
בוא נעשה סדר, קודם כל תקשיב לאנשים פה ולי — אנחנו די מנוסים

רק מהפוסט נראה שאתה קצת מנותק, תעבור על הלינקייה ותצבור ידע- עצה שלי לך לאיש מקצוע למען הבריאות שלך

בקצרה , 8 שבועות טסט בזבוז זמן מה שתרוויח תרד הכל
לטסט לוקח להגיע לפיק 2-4 שבועות מה כבר ישאר לך
פרגניל אין, אוביטרל יש ולהכניס את זה בזמן סייקל מאוד לא חכם, למה לקבל עוד תופעות בנוסף להמרה של טסט 500…

אם תיכנס לסייקל אתה תעשה עוד, אין כזה דבר סייקל אחד אחרי שעשית מנסיון…

תשמור על הבריאות
אתה אומר לי להקשיב לקבוצה אבל החברה פה אומרים לי לשלב אוביטרל ואתה אומר שלא. קראתי פה הרבה, ותמיד הידע משתנה והכללים…

גם אם אעשה עוד אין לי בעיה. אני לא רואה איך זה הופך אותי לפחות בן אדם.

אתה אומר לי להקשיב לקבוצה אבל החברה פה אומרים לי לשלב אוביטרל ואתה אומר שלא. קראתי פה הרבה, ותמיד הידע משתנה והכללים…

גם אם אעשה עוד אין לי בעיה. אני לא רואה איך זה הופך אותי לפחות בן אדם.
אז אוביטרל לא בזמן סייקל
תקרא קצת על החומר ותבין מה אתה מכניס לגוף ולמה לא צריך את זה בזמן הסייקל

גודל אשכים? נו אז בPc תחזיר

אז אוביטרל לא בזמן סייקל
תקרא קצת על החומר ותבין מה אתה מכניס לגוף ולמה לא צריך את זה בזמן הסייקל

גודל אשכים? נו אז בPc תחזיר
אתה קצת לא רושם את הדברים כמו שצריך.
יש פרגניל. אפשר להשתמש בפרדניל או אוביטרל במהלך הסייקל ואפשר גם לא להשתמש במהלך הסייקל.

אתה קצת לא רושם את הדברים כמו שצריך.
יש פרגניל. אפשר להשתמש בפרדניל או אוביטרל במהלך הסייקל ואפשר גם לא להשתמש במהלך הסייקל.
מעניין, לא שמעתי על פרגניל המון זמן
אם אתה יודע בוודאות שזה יצא מבית מרקחת שאפו
אני בגישה של לא בסייקל

אני בגישה של לא בסייקל
שמע, סייקל ראשון עשיתי לאורך כל הסייקל..
סייקל שני לא השתמשתי, הייתי על טרט לאחר מכן ועכשיו סייקל שלישי ועדיין לא משתמש..
אז לא סוף העולם.
שאתחיל לצאת לפיסיטי אז אעשה פשוט בלאסט.

סייקל שני לא השתמשתי, הייתי על טרט לאחר מכן ועכשיו סייקל שלישי ועדיין לא משתמש..
אז לא סוף העולם.
גם גישה, שוב אני בגישה הנגדית
לכל אחת יתרונות וחסרונות ואצלי לדוגמא בגלל שאני רגיש לאסטרוגן אז מיותר לי להכניס עוד תרופה שמומרת לכך ולכן מעדיף בpct

אני בגישה של לא בסייקל
״יצא מבית מרקחת״ הכל מגיע מסין גם ככה מי קונה היום פארמה בכלל? יש לך כסף מיותר שאתה מבזבז רק כדי להגיד ״קניתי רפואי״?

״יצא מבית מרקחת״ הכל מגיע מסין גם ככה מי קונה היום פארמה בכלל? יש לך כסף מיותר שאתה מבזבז רק כדי להגיד ״קניתי רפואי״?
הכוונה שזה לא עשה אצל מישהו במרתף לא בקירור ואז קנית כלום בעצם

• פותח/ת השרשור
אז לא סוף העולם.
מה היתרונות והחסרונות?

אם אני מתכנן לעשות סייקל של 10 שבועות
500 מ״ג לשבוע
וGh
מה המינונים שאצטרך לעשות אם ארצה לשלב אוביטרל במהלך הסייקל לעומת בPct?
והאם זה שאני בן 21 וחצי

יתרונות גודל אשכים נשמר , יכול לעזור לחשק מיני למרות שיש טסט אז לא רלוונטי

התרופה הזו מעודדת פעולה של הבלוטה, אבל מה יש לעודד שכל הציר ההורמונלי משותק בגלל טסט חיצוני
אתה סתם מבלבל את הגוף

חסרונות תופעות לוואי אסטרוגניות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית