הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אינדיקציה ללקיחת טרן אמיתי?

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
לוקח טרן כבר חודש אסטר קצר אצטט ומרגיש עליה בכוח עליה בחשק מיני,מעט עליה באגרסיות וזהו..הבנתי שטרן זה חומר "משוגע" לא מרגיש איזה תופעות פסיכוטיות\שיעול הידוע של הטרן וכו...טרן של הילמה ,מה דעתכם חברים? איזו אינדיקציה יכול להיות לי כדי לדעת שאכן אני משתמש בטרן?

לוקח טרן כבר חודש אסטר קצר אצטט ומרגיש עליה בכוח עליה בחשק מיני,מעט עליה באגרסיות וזהו..הבנתי שטרן זה חומר "משוגע" לא מרגיש איזה תופעות פסיכוטיות\שיעול הידוע של הטרן וכו...טרן של הילמה ,מה דעתכם חברים? איזו אינדיקציה יכול להיות לי כדי לדעת שאכן אני משתמש בטרן?

הילמה חברה אמינה ,מה המינון ?
אנשים מתעסקים יותר מידי בלחפש תופעות לוואי כמדד לאמינות החומר,ממש לא מחייב לחוות את כל התופעות ,ושיעול זאת התופעה הכי אוברהייפד שיש בערך .

לא ניסיתי טרן מעולם, אבל כבר 3 סייקלים מהילמה, אתה יכול להיות רגוע בהנחה וקנית מהאתר המקורי כי הם מזהירים שיש חיקויים שלהם

שטרן לא אונס אותם.
טרן אונס את כולם, פשוט חלק זה מתוך שינה אז אתה לא שם לב לזה עד שאתה מתעורר וקולט...
עוד סייקל ועוד סייקל ועוד משהו נדפק ועוד משהו..
אל תיתמם, אלא אם כן אתה עושה low dose של איזה 50 מג שבועי, אין כל כך אפשרות לצאת מטרן בלי לקבל ממנו כאפה, לא תמיד שמים לב אל הכאפה אבל זה מצטבר..
זה לא חומר ראוי לבני אדם וזה רעיל למוח..
שאר הדברים לכאורה ברי תיקון.. הרעיל למוח זה החלק הבעייתי ביותר שבו מבחינתי ויש שיחלקו על זה..

הרעיל למוח זה גם אחת הסיבות למה אפשר לצבור איתו שריר גם בגירעון חד

טרן אונס את כולם, פשוט חלק זה מתוך שינה אז אתה לא שם לב לזה עד שאתה מתעורר וקולט...
עוד סייקל ועוד סייקל ועוד משהו נדפק ועוד משהו..
אל תיתמם, אלא אם כן אתה עושה low dose של איזה 50 מג שבועי, אין כל כך אפשרות לצאת מטרן בלי לקבל ממנו כאפה, לא תמיד שמים לב אל הכאפה אבל זה מצטבר..
זה לא חומר ראוי לבני אדם וזה רעיל למוח..
שאר הדברים לכאורה ברי תיקון.. הרעיל למוח זה החלק הבעייתי ביותר שבו מבחינתי ויש שיחלקו על זה..

הרעיל למוח זה גם אחת הסיבות למה אפשר לצבור איתו שריר גם בגירעון חד
לא דיברתי מבחינת מרקרים או רעילות למוח זה ברור, דיברתי מבחינת הרגשה כללית של תופעות לוואי , מסכים איתך אבל בכללי

כל הנושא של התופעות לוואי זה אינדיבידואלי.
אני לא חושב שהמדד של חומר טוב/רע מתבתא בתופעות לוואי.
ז"א אם חווית או לא חווית תופעת לוואי אחת או אחרת מחומר מסויים לא יהפוך את החומר לטוב או רע.
תמשיך בסייקל ותזרום. לא צריך להכנס לרזולוציה כזאת- עצם ההתעסקות בזה משגע אותך
זהו .
מה שקובע זה מה נשאר לך בסוף הסייקל
זה המדד לסייקל מוצלח

• פותח/ת השרשור
הילמה חברה אמינה ,מה המינון ?
אנשים מתעסקים יותר מידי בלחפש תופעות לוואי כמדד לאמינות החומר,ממש לא מחייב לחוות את כל התופעות ,ושיעול זאת התופעה הכי אוברהייפד שיש בערך .
מינון 300 מג שבועי

• פותח/ת השרשור
300 שבועי קצר ואתה לא מרגיש כלום חוץ מקצת חשק מיני וכח?
זרוק את הויאל מהחלון
אני עליו קרוב לחודש, בהתחלה עשיתי מינון נמוך שבועיים ראשונים 100 שבועי לראות איך הגוף מגיב, לאחר מכן שראיתי שהכול פיקס עליתי ל300 שבועי אסטר קצר אצטט מזריק 100 מג 3 פעמים בשבוע. כרגע מעל שבועיים במינון הנל וכמו שציינתי, חשק מיני מוגבר,כוח מוגבר,עצבים ובזה זה מסתיים ..עכשיו אני גם על סןסטנון ובולד לכן לא יכול לשייך שהתחושות הן קשורות לטרן בלבד ...מה דעתך?
300 אחלה מינון שבעולם .
זה לא נחשב מינון נמוך לטרן,נכון? כי אמרו לי שזה מינון נמוך..אבל אני מכיר מישהו שנמצא על 150 טרן שבועי בנאדם שמתאמן שנים וסיפר לי שעל מינון כזה של 150 בלבד הוא עף

300 שבועי קצר ואתה לא מרגיש כלום חוץ מקצת חשק מיני וכח?
זרוק את הויאל מהחלון
גם אני וגם אתה לא חשבנו שאנחנו מרגישים משהו על טרן בהתחלה, רק שיורדים ממנו מתחילים לחשוב שמשהו היה לא תקין במוח

כשאתה עם קוקטייל של 3 חומרים אתה לא באמת יכול להרגיש השפעה של כל חומר בנפרד.
נקודה !
אתה מרגיש את הסינרגיה של כל הסייקל ביחד
@AzOr
מה במינונים שלך בכללי ?
ואיזה סייקל זה במספר ?
ומה היה זמן ההפסקה בין הסייקלים ?

אני אומר שוב דעה אישית / ניסיון / חוות דעת ששמעתי מבודי בילדרים :
אני יודע שיש כאלו פה שהם חסידים של ערוצי יוטיוב שבהם מבטיחים להם מפלצות על (אגב שכבר לא בטופ שלהם)
שאדם לא צריך יותר מ500 טסט בסייקל.

אבל אני חולק - בנאדם שרץ על סייקלים לאורך זמן ושוקל מעל 90 קילו לא יכול להסתפק בסייקל של 500 טסט עם עוד 300 "משהו נוסף" ברקע. כמו כן הסייקלים יהיו פחות ופחות עוצמתיים בכלל

צריך לעלות מינונים ל 750 ואפילו 850 + 450 "משהו נוסף" כדי לחוות גדילה ופיתח גוף.

הרי מביחנה הגיונית עם עלית ססייקל הראשון 5-8 קילו זה לא יביא אותך באותו המינון אם בכלל ל עליה של 50 קילו אחרי 10 סייקלעם

• פותח/ת השרשור
כשאתה עם קוקטייל של 3 חומרים אתה לא באמת יכול להרגיש השפעה של כל חומר בנפרד.
נקודה !
אתה מרגיש את הסינרגיה של כל הסייקל ביחד
@AzOr
מה במינונים שלך בכללי ?
ואיזה סייקל זה במספר ?
ומה היה זמן ההפסקה בין הסייקלים ?

אני אומר שוב דעה אישית / ניסיון / חוות דעת ששמעתי מבודי בילדרים :
אני יודע שיש כאלו פה שהם חסידים של ערוצי יוטיוב שבהם מבטיחים להם מפלצות על (אגב שכבר לא בטופ שלהם)
שאדם לא צריך יותר מ500 טסט בסייקל.

אבל אני חולק - בנאדם שרץ על סייקלים לאורך זמן ושוקל מעל 90 קילו לא יכול להסתפק בסייקל של 500 טסט עם עוד 300 "משהו נוסף" ברקע. כמו כן הסייקלים יהיו פחות ופחות עוצמתיים בכלל

צריך לעלות מינונים ל 750 ואפילו 850 + 450 "משהו נוסף" כדי לחוות גדילה ופיתח גוף.

הרי מביחנה הגיונית עם עלית ססייקל הראשון 5-8 קילו זה לא יביא אותך באותו המינון אם בכלל ל עליה של 50 קילו אחרי 10 סייקלעם
מינוני סייקל נוכחי (סייקל שלישי) 500 טסט,750 בולד,300 טרן. רץ ברקע hcg ודוסטינקס נמצא בהישג יד אבל לא מרגיש צורך לדחוף כרגע..כנל ארימידקס

מינוני סייקל נוכחי (סייקל שלישי) 500 טסט,750 בולד,300 טרן. רץ ברקע hcg ודוסטינקס נמצא בהישג יד אבל לא מרגיש צורך לדחוף כרגע..כנל ארימידקס

כמה זמן הפסקה מהקודם ?
מה היה הקודם ?
מה הנתונים שלך- גובה משקל
קראתי שוב וראיתי שאתה היתה שבועים על 100 קצר ואז עוד שבועים על 300
יכול להיות שעוד שבועיים אתה כבר תתחיל להרגיש את הרייג והחרמנות .
לוקח לו טיפה זמן להכנס למערכת אומנם קצר אבל עדיין אתה רק שבועים עם מינון נורמלי

• פותח/ת השרשור
כמה זמן הפסקה מהקודם ?
מה היה הקודם ?
מה הנתונים שלך- גובה משקל
קראתי שוב וראיתי שאתה היתה שבועים על 100 קצר ואז עוד שבועים על 300
יכול להיות שעוד שבועיים אתה כבר תתחיל להרגיש את הרייג והחרמנות .
לוקח לו טיפה זמן להכנס למערכת אומנם קצר אבל עדיין אתה רק שבועים עם מינון נורמלי
הפסקה מסייקל קודם היה קצת מעל חצי שנה,נתונים שלי גובה 1.74 משקל 87.5

הפסקה מסייקל קודם היה קצת מעל חצי שנה,נתונים שלי גובה 1.74 משקל 87.5
תמשיך עם הסקייל ככה עוד שבועים
אן עדיין לא תרגיש משהו מיוחד שינויי כלשהו תעלה את הטסט ל750
בולד תשאיר 750 וטרן תשאיר 300.
אם גם זה לא ממש עובד אולי החומרים לא באיכות בדוז נכון...
אמור להיות סייקל קטלני סה"כ. ובכלל זה השלישי שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית