הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיתוח גוף עם חיי מין

gift1234

משתמש מתחיל
133
9
נק' מוניטין:
39
133
9
אני בן 18 ורציתי לשאול איך אוכל לדעת אם הטסט שלי תקין בהנחה שאני מקיים יחסי מין בן 4 ל3 פעמים בשבוע .. קראתי מאמר שמראה שהכי בריא למפתחי גוף לעשות את זה פעם בשבוע .
הייתי רוצה לשמוע לפחות על התדירות המומלצת ומתי הכי טוב לקיים יחסי מין בחיטוב / מסה ..
זה די באסה שבגלל סקס אתה לא מקבל את המקסימום טסט שטמון בך 😣

• פותח/ת השרשור
אתה מתעסק בחרטא, זה ממש לא הולך להשפיע עליך בשום צורה.
כל עוד אתה בטווח הנורמה אין לך שום בעיה, וכמות הפעמים שתעשה סקס לא ישנה אפילו מעט
מה אתה מגדיר בתור נורמה ? את האמת שאני גם לא כזה סימטרי ואני חושב שזה בגלל זה..

מה אתה מגדיר בתור נורמה ? את האמת שאני גם לא כזה סימטרי ואני חושב שזה בגלל זה..
הנורמה זה הטווח התקין לאדם בריא. אם לא היית בנורמה זה היה משפיע על ההתבגרות שלך ברמה ניכרת ועל ההתפתחות המינית שלך, ככה שאין כמעט סיכוי שיש לך בעיה הורמונלית.
וכולם לא סימטריים ברמה מסוימת, כל עוד זה לא הבדל עצום לא הייתי מטריד את עצמי בכלל לחשוב על זה

זה די באסה שבגלל סקס אתה לא מקבל את המקסימום טסט שטמון בך 😣
לדעתי זה הזוי שמישהו בן 18 (או בכל גיל לצורך העניין) בכלל חושב את המחשבה של להפחית בסקס לטובת אימונים 🙁

מעבר למה שאמרו כאן, אוסיף עוד נדבך חיובי לסקס ואימונים:

בסמינר שהייתי עם ד״ר ג׳יימס הופמן (ביחד עם ד״ר מייק ישראטל) הוא דיבר על התאוששות וכל הפרמטרים שמשפיעים על התאוששות. אז חוץ משינה, תזונה, אימונים, עיסוי, סאונה וכו׳ וכו׳... מחקרים הראו ש״מגע חיבתי״ משפר התאוששות, הכוונה היא לכל רמה של מגע - חיבוק, נשיקה לרבות סקס. אז כן, סקס ישפר לך את ההתאוששות שתעזור לך להתאמן יותר טוב.

מעבר למה שאמרו כאן, אוסיף עוד נדבך חיובי לסקס ואימונים:

בסמינר שהייתי עם ד״ר ג׳יימס הופמן (ביחד עם ד״ר מייק ישראטל) הוא דיבר על התאוששות וכל הפרמטרים שמשפיעים על התאוששות. אז חוץ משינה, תזונה, אימונים, עיסוי, סאונה וכו׳ וכו׳... מחקרים הראו ש״מגע חיבתי״ משפר התאוששות, הכוונה היא לכל רמה של מגע - חיבוק, נשיקה לרבות סקס. אז כן, סקס ישפר לך את ההתאוששות שתעזור לך להתאמן יותר טוב.

כולל הרפיה ידנית ? 😁

אם זה מה שעוזר לך להרגע אז יכול להיות.

הדיון היה על מגע עם אדם אחר, לאו דווקא רומנטי / מיני אגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית