הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ 2 בעיות עם דדליפט

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
אהלן לאחרונה התחלתי ללמוד דדליפט עם מאמן טבלה יש לי שתי בעיות שאני מאוד מתקשה לתקן
1. בבדליפט אני כל פעם מחדש מרסק לעצמי את השוק בלי כוונה כלומר מצמיד את המוט חזק לשוקיים וזה כואב נורא... אל תגידו״ פשוט אל תצמיד חזק...״ תנו פתרון מעשי

2. בדדליפט שמתי לב כאילו שאני מושך רק עם הגב התחתון והרגליים בקושי עובדות (כן בדדליפט רומני אני מצויין) יש איזשהו דרך יותר להפעיל את הרגליים אני לא מצליח לשתף אותם

תודה רבה!

דבר ראשון, תוריד את המוט לרצפה ותעצור בין חזרות ואל תקפיץ אותו על הרצפה. לפני כל חזרה תיקח אוויר, תוציא חזה ותרגיש מהמתיחה קצת משקל בידיים.

הדדליפט סביר, לא בעיה לתקן אותו.
בהתחלה כשאתה מסתדר מול המוט, אל תוריד את התחת ברגע שאתה מוציא חזה. תשאיר תחת גבוה. שים לב שאתה מוריד תחת ואז ברגע שאתה מתחיל למשוך התחת שלך עולה למקום שהוא צריך להיות ברגע שאתה מנתק את המוט.
עוד דבר זה לשמור על המבט קדימה, 2 מטרים בערך. שהראש לא יזוז למעלה למטה, תסתכל לנקודה אחת כל הסט.

תתקן את זה ותעלה עוד סרטון.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, תוריד את המוט לרצפה ותעצור בין חזרות ואל תקפיץ אותו על הרצפה. לפני כל חזרה תיקח אוויר, תוציא חזה ותרגיש מהמתיחה קצת משקל בידיים.

הדדליפט סביר, לא בעיה לתקן אותו.
בהתחלה כשאתה מסתדר מול המוט, אל תוריד את התחת ברגע שאתה מוציא חזה. תשאיר תחת גבוה. שים לב שאתה מוריד תחת ואז ברגע שאתה מתחיל למשוך התחת שלך עולה למקום שהוא צריך להיות ברגע שאתה מנתק את המוט.
עוד דבר זה לשמור על המבט קדימה, 2 מטרים בערך. שהראש לא יזוז למעלה למטה, תסתכל לנקודה אחת כל הסט.

תתקן את זה ותעלה עוד סרטון.

כשאני מוריד ישבן עד לאיפה הברכיים יוצאות?

• פותח/ת השרשור
1.תרגע טיפה בין החזרות, כנס מחדש לסט אפ.
2.תנסה לכווץ יותר את הבטן והליבה.
3.סדר את הצוואר שיהיה ישר במשך כול הסט.

תתעלם מהחזרה הראשונה כי פשוט שחכתי איך לעשות..
הצוואר ככה הכי נוח לי איתו. כשהיה לי בראש מנח אחר של הצוואר עם הסתכלות קדימה הרגיש לי מאולץ קצת.

תתעלם מהחזרה הראשונה כי פשוט שחכתי איך לעשות..
הצוואר ככה הכי נוח לי איתו. כשהיה לי בראש מנח אחר של הצוואר עם הסתכלות קדימה הרגיש לי מאולץ קצת.

אתה לא נושם. קח נשימה גדולה מהפה בתחילת חזרה.
הבעיה עם הצוואר שאתה ממש מזיז אותו כלפי מעלה וזה לא הכי טוב לחוליות שם.
ולמה אתה עובד באחיזה משולבת במשקל הזה?
תנסה למשוך אחיזה רגילה כמה שיותר זמן

אתה מתחיל עם המוט קרוב מידי לשוקיים. כשאתה מוריד את התחת אתה מזיז את המוט.
תעמוד טיפה רחוק יותר מהמוט, שהמוט מעל חצי הנעל. תביא את השוקיים למוט בלי להזיז אותו, תרים חזק חזה בלי להוריד תחת ותמשוך את המוט על ידי זה שאתה דוחף את הרגליים לרצפה (כמו לג פרס) ולא מושך עם הידיים.

ותסתכל לנקודה אחת טיפה קדימה ולמטה לאורך כל הסט. הצוואר שלך לא טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית