הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי ביצים

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
אני רוצה לנסות לאכול 6 ביצים שלמות זה לא יותר מידי כולסטרול או משהו נכון ?
ואם אני רוצה נגיד לאכול 3 שלמים ו3 רק חלבון זה יוצא אותו קלוריות או שפחות אשמח לעזרה 😃

אני רוצה לנסות לאכול 6 ביצים שלמות זה לא יותר מידי כולסטרול או משהו נכון ?
אין שום בעיה עם זה

אם אני רוצה נגיד לאכול 3 שלמים ו3 רק חלבון זה יוצא אותו קלוריות או שפחות אשמח לעזרה
מן הסתם הקלוריות לא יהיו זהות, תאכל פחות, תקבל פחות.
אבל אין שום סיבה לא לאכול את החלמון

כתוב שם
"The science is clear that up to 3 whole eggs per day are perfectly safe for healthy people."

"Unfortunately, no studies have fed people more than three eggs per day.

It is possible, though unlikely, that eating more than that could negatively impact your health. Consuming more than three is uncharted territory, scientifically speaking."

לא מבין איך אתה כותב לו שאין שום בעיה לאכול 6 ביצים. אשמח להסבר

כתוב שם
"The science is clear that up to 3 whole eggs per day are perfectly safe for healthy people."

"Unfortunately, no studies have fed people more than three eggs per day.

It is possible, though unlikely, that eating more than that could negatively impact your health. Consuming more than three is uncharted territory, scientifically speaking."

לא מבין איך אתה כותב לו שאין שום בעיה לאכול 6 ביצים. אשמח להסבר
למרות שאין מחקרים בנושא, אפשר לראות שאצל האדם הממוצע אין בעיה גם עם 3 ביצים ביום, לכן אצל אדם שמתאמן כנראה הרף מעט גבוה יותר.
ולפי המחקרים ניתן להסיק שגם 4 או 5 לא יעשו נזק, מכיוון שעד 3 נראה שיפור במדדים, אז במקרה הכי גרוע ב-4-5, וכנראה אפילו 6, החסרונות ישתוו ליתרונות

אני פעם קראתי על כך שעשו ניסוי עם בני אדם שאכלו 7 ביצים כל יום,
בסוף הגיעו למסקנה שזה לא מזיק.(זה הרעיון הכללי)

מעניין. חידשת לי לגמריי. זה תקף לכל בני האדם? בלי קשר למשקל/גובה/מסת שריר?
יש קצת ספקות לגבי חולי מחלות מטבוליות, ואני לא סגור איך העניין לאוכלוסיות מיוחדות (זקנים, ילדים, וכו'), אבל לאדם בוגר בריא לא אמורה להיות בעיה

למרות שאין מחקרים בנושא, אפשר לראות שאצל האדם הממוצע אין בעיה גם עם 3 ביצים ביום, לכן אצל אדם שמתאמן כנראה הרף מעט גבוה יותר.
ולפי המחקרים ניתן להסיק שגם 4 או 5 לא יעשו נזק, מכיוון שעד 3 נראה שיפור במדדים, אז במקרה הכי גרוע ב-4-5, וכנראה אפילו 6, החסרונות ישתוו ליתרונות

הבנתי. תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית