הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם ניתן להתחזק בחיטוב?

• פותח/ת השרשור Bergile
  • פורסם בתאריך

Bergile

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
1
31
0
אהלן כולם, אשמח להתייעצות קלה לגבי תכנית אימונים שתתאים לתקופה הקרובה.
קצת עלי, 1.89 מטר, שוקל 79 ומעוניין לרדת באחוזי שומן.
נכון להיום אני מתאמן ברצף כחצי שנה ובכללי מתאמן און ואוף כ-5 שנים.
המשקלים שאני מרים דיי נמוכים (לא שזה מפריע לי) אבל אני אשמח לדעת אם יש תכנית שאוכל להתחזק ממנה בזמן שהגרעון הקלורי שלי חיובי.
ראיתי באינטרנט ש- SS היא התכנית הכי מתאימה לכך אבל לא הצלחתי להבין האם היא מתאימה לחבר'ה בתקופת מסה או שהיא טובה גם לחיטוב.
אשמח לתגובות מפורטות והמלצות לתכניות מתאימות, תודה רבה!

Ss זה למסה כי שם אתה תצטרך לעלות כל הזמן במשקלים של תרגילים מה שלא תצליח בחיטוב בחיים
וזה כמובן דורש ממך לאכול הרבה ולהיות במסה.
בחיטוב שאתה בגרעון קלורי התוכנית הזאת לא תתאים
לחיטוב מומלץ fbw או לינארית כדי לשמור כמה שיותר שריר
כשתעבור למסה תוכל לעשות ss אבל שתדע היא תוכנית תובענית מאוד ולא כולם מצליחים לעשות אותה כמו שצריך
פעם שמעתי שאנשים בעלי משקל גבוהה מאוד שעושים חיטוב כן מתחזקים ומעלים בשריר
אבל לרוב זה בלתי אפשרי לעלות בשריר ולהיות בחיטוב כי כדי לעלות בשריר אתה תצטרך לעלות במשקל ולהיות בפלוס קלורי

אהלן כולם, אשמח להתייעצות קלה לגבי תכנית אימונים שתתאים לתקופה הקרובה.
קצת עלי, 1.89 מטר, שוקל 79 ומעוניין לרדת באחוזי שומן.
נכון להיום אני מתאמן ברצף כחצי שנה ובכללי מתאמן און ואוף כ-5 שנים.
המשקלים שאני מרים דיי נמוכים (לא שזה מפריע לי) אבל אני אשמח לדעת אם יש תכנית שאוכל להתחזק ממנה בזמן שהגרעון הקלורי שלי חיובי.
ראיתי באינטרנט ש- SS היא התכנית הכי מתאימה לכך אבל לא הצלחתי להבין האם היא מתאימה לחבר'ה בתקופת מסה או שהיא טובה גם לחיטוב.
אשמח לתגובות מפורטות והמלצות לתכניות מתאימות, תודה רבה!
בעיקרון לגיוס יחידות מוטוריות(“התחזקות״) אין קשר ישיר לתזונה. להיפרטרופיה כן יש קשר ישיר.

אבל בכול מקרה אל תעשה ss בחיטוב.

• פותח/ת השרשור
Ss זה למסה כי שם אתה תצטרך לעלות כל הזמן במשקלים של תרגילים מה שלא תצליח בחיטוב בחיים
כשתעבור למסה תוכל לעשות ss אבל שתדע היא תוכנית תובענית מאוד ולא כולם מצליחים לעשות אותה כמו שצריך
אבל לרוב זה בלתי אפשרי לעלות בשריר ולהיות בחיטוב כי כדי לעלות בשריר אתה תצטרך לעלות במשקל ולהיות בפלוס קלורי
בעיקרון לגיוס יחידות מוטוריות(“התחזקות״) אין קשר ישיר לתזונה. להיפרטרופיה כן יש קשר ישיר.

אבל בכול מקרה אל תעשה ss בחיטוב.

אוקיי, אז על מה אתה ממליץ במקום?

אוקיי, אז על מה אתה ממליץ במקום?
5x5 לינארית של ביל סטאר. עם גירעון קלורי קל, הרבה חלבון, עלייה הדרגתית במשקלי עבודה.
יש על התוכנית מאמר בפורטל.
חשוב להקפיד מאוד על טכניקה כי בחיטוב יש יותר סיכוי שתיפצע

אתה סתם מדקלם סיסמאות שרצות כאן בפורום.
SS זה סוג של FBW.
אפשר להתקדם יופי בחיטוב, אפילו מהר, תלוי במצב של המתאמן.

אבל תכלס אין ממש חסרון / מניעה לעשות ליניארית.

אם אתה אומר שהמשקלים שלך נמוכים (ואתה גם במשקל לא חריג), הייתי הולך על ss כהתחלה. שם דווקא תצטרך להיות בעודף קלורי (מסה). אחרי שתגיע למשקלים מכובדים וההתקדמות שלך תתחיל להיעצר, הייתי עובר ל-5X5 של ביל סטאר עם גרעון קלורי (חיטוב).

אם אתה אומר שהמשקלים שלך נמוכים (ואתה גם במשקל לא חריג), הייתי הולך על ss כהתחלה. שם דווקא תצטרך להיות בעודף קלורי (מסה). אחרי שתגיע למשקלים מכובדים וההתקדמות שלך תתחיל להיעצר, הייתי עובר ל-5X5 של ביל סטאר עם גרעון קלורי (חיטוב).

הבנאדם אומר שהוא צריך לחטב. בשביל להגיע למשקלים מכובדים בssצריך לעלות הרבה במשקל.

אתה סתם מדקלם סיסמאות שרצות כאן בפורום.
SS זה סוג של FBW.
אפשר להתקדם יופי בחיטוב, אפילו מהר, תלוי במצב של המתאמן.

אבל תכלס אין ממש חסרון / מניעה לעשות ליניארית.
מעניין אותי איך אפשר להתקדם אם הוא בגרעון והוא לא אוכל
איך הוא יוכל להתקדם?
בss צריך לעלות משקלים כל אימון
נראה אותו מעלה שהוא בחיטוב

ניקח דוגמא קיצונית. מתאמן טרי מהרחוב ששוקל 150 קילו.
מבצע חיטוב איטי ולאט לאט יורד.
מנגד המשקלים ההתחלתיים שלו הם מאוד נמוכים, נראה לך שלא יתחזק?

כמובן שיותר קשה להתחזק מהר שאתה בגרעון, אבל בהחלט אפשר להתחזק, תלוי במצב המתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית