הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב ונפיחות אחרי זריקה

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אהלן..
לפני 4 ימים הזרקתי בכתף 1.3cc ועד עכשיו יש לי כאב בינוני ונפיחות,נראה כאילו השמן התפשט לאיזור הטרפזים,נשמע הגיוני?. אין כאב בכלל בנקודת ההזרקה(כתף) ואין אודם,ככה שלא נראה לי מדובר בזיהום.
הנפיחות היא באיזור עצם הבריח וכמו כן הכאב,יש לציין שהכאב השתפר מאתמול ולא מגביל בתנועה.
לדעתי מדובר בנזילה של השמן מתחת לעור ל"אתרים" אחרים אבל רציתי לשמוע דעות שלכם בשביל להירגע

מדובר בtest e 250
@Daniel Barack יכול לייעץ אולי ?
הכל היה סטרילי,כן היה פיקשוש קטן עם המחט בתוך השריר אבל אני לא מצליח להבין לצה הנפיחות והכאב בכלל במקום אחר לגמרי

זה יכול לקרות כי אולי פגעת בעצב (לא סביר, הייתה בוכה מכאבים) או כלי דם שהוביל לדלקתיות באזור. כל אזור הכתף קשור לשכם ולטרפז והשפעה על אחד תשפיע על השני. לא יודע מה עשית שם עם המחט אבל אם זה לא משתפר משמעותית ב 1-2 ימים הקרובים הייתי שוקל לפנות לרופא. אולי פעם הבאה כדאי להזריק לישבן במקום.

אופציה נוספת זה ״שמן תקוע״ שלוקח הרבה זמן להספג אבל זה בדרך כלל יקרה באזור ההזרקה אבל ראיתי כבר עדויות שזה יכול לשבת במקום סמוך.

• פותח/ת השרשור
זה יכול לקרות כי אולי פגעת בעצב (לא סביר, הייתה בוכה מכאבים) או כלי דם שהוביל לדלקתיות באזור. כל אזור הכתף קשור לשכם ולטרפז והשפעה על אחד תשפיע על השני. לא יודע מה עשית שם עם המחט אבל אם זה לא משתפר משמעותית ב 1-2 ימים הקרובים הייתי שוקל לפנות לרופא. אולי פעם הבאה כדאי להזריק לישבן במקום.

אופציה נוספת זה ״שמן תקוע״ שלוקח הרבה זמן להספג אבל זה בדרך כלל יקרה באזור ההזרקה אבל ראיתי כבר עדויות שזה יכול לשבת במקום סמוך.

זה לא פגיעה בעצב,פגעתי בעבר בעצב בארבע ראשי..מכיר את ההרגשה.
יש שיפור ניכר היום אחרי שלקחתי אתמול איבופן.
וזה גם לא פגיעה בכלי דם,לא היה שום דימום במהלך או אחרי הזריקה. בתחושה שלי ובאיך שזה נראה אני בטוח שהשמן פשוט זז למיקום אחר,השאלה אם זה הגיוני בכלל..
אם השריר עדיין לא ספג את כל השמן של הזריקה הקודמת אז יכול להיות שלא כל החומר(של הזריקה הנוכחית) נקלט בכתף ופשוט טייל?

וזה גם לא פגיעה בכלי דם,לא היה שום דימום במהלך או אחרי הזריקה
הידמום יכול להיות פנימי. משהו שלא תראה לעולם..

שזה נראה אני בטוח שהשמן פשוט זז למיקום אחר,השאלה אם זה הגיוני בכלל..
כן זה יכול לקרות

אם השריר עדיין לא ספג את כל השמן של הזריקה הקודמת אז יכול להיות שלא כל החומר(של הזריקה הנוכחית) נקלט בכתף ופשוט טייל?
כן. אפשר לתת עיסוי למקום לראות אם זה משתפר בהנחה שאין כאבים בזמן הלחיצה. אם השמן "תקוע" שם אז אתה אמור להרגיש את זה עם הידיים כי אפשר יהיה להזיז אותו ממקום למקום מתחת לעור

• פותח/ת השרשור
הידמום יכול להיות פנימי. משהו שלא תראה לעולם..

כן זה יכול לקרות

כן. אפשר לתת עיסוי למקום לראות אם זה משתפר בהנחה שאין כאבים בזמן הלחיצה. אם השמן "תקוע" שם אז אתה אמור להרגיש את זה עם הידיים כי אפשר יהיה להזיז אותו ממקום למקום מתחת לעור

הבנתי אותך,תודה.. כפי שאמרתי יש שיפור ניכר כנראה אני פשוט צריך להזריק ביותר חלקי גוף

זה קורה לפעמים, לעיתים יש ויאל שגורם ליותר נפיחות / אודם. בדר״כ זה מגביל מעט בתנועה.

קרה לך אותו דבר עם זריקות אחרות מאותו ויאל?

• פותח/ת השרשור
זה קורה לפעמים, לעיתים יש ויאל שגורם ליותר נפיחות / אודם. בדר״כ זה מגביל מעט בתנועה.

קרה לך אותו דבר עם זריקות אחרות מאותו ויאל?
כן.. השניים שלפניו לא עשו כאבים,בטח ריכוז גבוה של בנזיל אלכוהול

עריכה: הכוונה ל2 הויאלים,לא ל2 זריקות. כל הויאל הזה גמר אותי לגמרי

לדעתי כמו שאמרת ריכוז גבוה של בנזיל אלכוהול שגורם לדברים האלה.
אני גם עכשיו סיימתי עם ויאל כזה ומחכה בקוצר רוח לאחד נורמלי.

הרגשה דומה עם טסט פרופ נתתי בכתף והרגשתי אתזה כאילו השמן נזל ליד קידמית זה קרוה מי משחק עם המחט בגדול זה גם תלוי בחברה וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית