היפוטרפיה בחיטוב?

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
היי,
כן אני יודע שהטענה היא שבחיטוב אין דבר כזה לגדול
השאלה היא כזו

נניח שאני מתאמן אימוני משקולות בימי ראשון וחמישי
אימוני אירובי ב שני שלישי ורביעי
בימים שאני מתאמן אירובי אני אוכל דל פחמימה וגרעון של 1000- 1200
בימים של אימון משקולות כבד - שני וחמישי אני אוכל דל פחמימה כל היום אבל לאחר האימון אוכל את רוב הקלוריות של היום כשמונים אחוז לצורך העניין ו200 גרם פחמימה ומגיע למצב של 300 מעל התחזוקה.
האם במצב כזה אין סיכוי שתתבצע גדילה?

שיהיה קל יותר להבין

יום אירובי - דל פחמימה - גרעון 1200
יום משקולות - דל פחמימה עד האימון בערב, לאחר האימון כ 80% מהקלוריות וכ 200 גרם פחמימה = 300 מעל התחזוקה

זה משנה לאורך זמן אם אתה בגרעון / עודף. גרעון של 1000-1200 נשמע כמו מתכון לאסור, לא הייתי מפנטז על היפרטרופיה במצב כזה. סיכוי סביר מאוד לרדת במאסת שריר.

זה משנה לאורך זמן אם אתה בגרעון / עודף. גרעון של 1000-1200 נשמע כמו מתכון לאסור, לא הייתי מפנטז על היפרטרופיה במצב כזה. סיכוי סביר מאוד לרדת במאסת שריר.

על 20+ אחוז שומן גם תיהיה ירידה במאסת שריר עם גרעון כזה?

• פותח/ת השרשור
למה? יש מחשבונים שמראים מה המקסימום גרעון שאתה יכול להיות כל עוד אתה מתאמן חזק ואוכל מספיק חלבון ואצלי זה 1200
(כולל הקלוריות של האימון)
קיצר אין סיכוי לדעתכם לגדילה?

למה? יש מחשבונים שמראים מה המקסימום גרעון שאתה יכול להיות כל עוד אתה מתאמן חזק ואוכל מספיק חלבון ואצלי זה 1200
(כולל הקלוריות של האימון)
קיצר אין סיכוי לדעתכם לגדילה?
המחשבונים האלה שווים לתחת

גם על 50% שומן אתה יכול לרדת בשריר, אין קשר.

לאן אתה ממהר שאתה על 1200 גרעון?

בסדר שיכול אבל עם עבודה נכונה למה שמתאמן על אחוז שומן גבוה ירד בשריר? לפי מה שמייק אמר, ככל שאחוז השומן גבוה יותר ככה ניתן להגדיל יותר את הגרעון..

נכון, ניתן להגדיל את הגרעון וככל שיש יותר שומן ביחס לשריר יותר ריאלי לשרוף שומן בצורה יותר יעילה יחסית, אבל גם לזה יש גבול. גרעון של 1200 זה המון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית