נק' מוניטין:
226
- 203
- 84
- בבית
היי 😃
קצת רקע.. גובה 184 משקל 114.5
התחלתי את החיטוב במשקל של 120 ק"ג (בערב)
כעבור חודש אני תקוע על משקל 115 ק"ג
אני מתאמן כמו חיה ושומר על מאזן קלורי של 2000 קלוריות עד 2400 קלוריות יומיות..
רוצה לציין שעליתי למשקל הגבוהה שלי ותוך כדי התאמנתי יש לי מסה נכבדת..
השאלה שלי היא כזאת..
האם יתכן מצב שבו אני מוריד באחוזי שומן ומעלה במסת שריר בהתחשב למצב שאני במשקל גוף גבוהה בעל מסת שריר גבוהה מתאמן 6 פעמים בשבוע שומר על גירעון קלורי וערכים (בדגש על חלבון) נכונים..
רוצה לציין שמרגיש נהדר כלכך שיניתי מיינד סט ומ3 פעמים בשבוע של PUSH PULL הגברתי ל6 פעמים בשבוע.. נותן יותר מעצמי באימונים.. מרגיש הרבה יותר חזק
והדבר הכי חשוב אני באמת מרגיש שאני מתחטב ומקבל הערות מדהימות מהסביבה אבל בכל זאת המשקל בקושי זז
לסיכום: זה הגיוני לעלות במסת שריר ולהוריד אחוזי שומן במשקל גוף גבוהה + מסה גבוהה + אימונים נכונים ותזונה נכונה?
תודה
קצת רקע.. גובה 184 משקל 114.5
התחלתי את החיטוב במשקל של 120 ק"ג (בערב)
כעבור חודש אני תקוע על משקל 115 ק"ג
אני מתאמן כמו חיה ושומר על מאזן קלורי של 2000 קלוריות עד 2400 קלוריות יומיות..
רוצה לציין שעליתי למשקל הגבוהה שלי ותוך כדי התאמנתי יש לי מסה נכבדת..
השאלה שלי היא כזאת..
האם יתכן מצב שבו אני מוריד באחוזי שומן ומעלה במסת שריר בהתחשב למצב שאני במשקל גוף גבוהה בעל מסת שריר גבוהה מתאמן 6 פעמים בשבוע שומר על גירעון קלורי וערכים (בדגש על חלבון) נכונים..
רוצה לציין שמרגיש נהדר כלכך שיניתי מיינד סט ומ3 פעמים בשבוע של PUSH PULL הגברתי ל6 פעמים בשבוע.. נותן יותר מעצמי באימונים.. מרגיש הרבה יותר חזק
והדבר הכי חשוב אני באמת מרגיש שאני מתחטב ומקבל הערות מדהימות מהסביבה אבל בכל זאת המשקל בקושי זז
לסיכום: זה הגיוני לעלות במסת שריר ולהוריד אחוזי שומן במשקל גוף גבוהה + מסה גבוהה + אימונים נכונים ותזונה נכונה?
תודה