הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לירידה במשקל בחיטוב

אוראל לוסב

משתמש מתחיל
203
84
נק' מוניטין:
226
203
84
בבית
היי 😃
קצת רקע.. גובה 184 משקל 114.5

התחלתי את החיטוב במשקל של 120 ק"ג (בערב)
כעבור חודש אני תקוע על משקל 115 ק"ג
אני מתאמן כמו חיה ושומר על מאזן קלורי של 2000 קלוריות עד 2400 קלוריות יומיות..
רוצה לציין שעליתי למשקל הגבוהה שלי ותוך כדי התאמנתי יש לי מסה נכבדת..

השאלה שלי היא כזאת..
האם יתכן מצב שבו אני מוריד באחוזי שומן ומעלה במסת שריר בהתחשב למצב שאני במשקל גוף גבוהה בעל מסת שריר גבוהה מתאמן 6 פעמים בשבוע שומר על גירעון קלורי וערכים (בדגש על חלבון) נכונים..

רוצה לציין שמרגיש נהדר כלכך שיניתי מיינד סט ומ3 פעמים בשבוע של PUSH PULL הגברתי ל6 פעמים בשבוע.. נותן יותר מעצמי באימונים.. מרגיש הרבה יותר חזק
והדבר הכי חשוב אני באמת מרגיש שאני מתחטב ומקבל הערות מדהימות מהסביבה אבל בכל זאת המשקל בקושי זז

לסיכום: זה הגיוני לעלות במסת שריר ולהוריד אחוזי שומן במשקל גוף גבוהה + מסה גבוהה + אימונים נכונים ותזונה נכונה?

תודה

שלום
קודם כל כל הכבוד לך על השינוי שלך ושמח שיש לך מוטיבציה להתאמן 6 פעמים בשבוע
אז כן זה אפשרי לשרוף שומן ולעלות במבת השריר בו זמנית על מנת שזה יקרה אלה צריך להיות מתאמן מתחיל ולהיול בגירעון קלורי קטן יחסית 200-300 בדרך כלל בחיטוב אנשים נמצאים בגירעון קלורי של 500 קלוריות יכול להיות שאתה שומר על גירעון קלורי של 200-300 קלוריות כפי שציינתי ולכן אתה שורף שומן ובונה שריר
עכשיו כמה שאלות
תסתכל במראה ,האם אתה רואה שינוי חיצוני בגוף שלך לטובה ? (אל תתייחס למשקל )
האם אתה מתחזק בתרגילים במכון ? (מעלה משקלי עבודה/מעלה חזרות )
אם התשובות לשאלות הן כן אז הכל טוב אל תתייחס למשקל תמשיך לעשות את מה שאתה עושה.

לא ציינת כמה זמן אתה ״תקוע״ על המשקל.
בהנחה שאתה שוקל את עצמך באופן עקבי - אם המשקל השבועי הממוצע שלך לא ירד במהלך השבועיים האחרונים התשובה הסבירה ביותר היא שאתה לא בחסך קלורי.
ריקומפ אפשרי, אבל הרבה פחות סביר שאתה בטעות פוגע בול בדרישות התזונתיות של ריקומפ, מאשר שאתה פשוט אוכל יותר מדי.
ב99 אחוז מהמקרים של ״תקוע על המשקל״ זו התשובה.

• פותח/ת השרשור
לא ציינת כמה זמן אתה ״תקוע״ על המשקל.
בהנחה שאתה שוקל את עצמך באופן עקבי - אם המשקל השבועי הממוצע שלך לא ירד במהלך השבועיים האחרונים התשובה הסבירה ביותר היא שאתה לא בחסך קלורי.
ריקומפ אפשרי, אבל הרבה פחות סביר שאתה בטעות פוגע בול בדרישות התזונתיות של ריקומפ, מאשר שאתה פשוט אוכל יותר מדי.
ב99 אחוז מהמקרים של ״תקוע על המשקל״ זו התשובה.
שלום
קודם כל כל הכבוד לך על השינוי שלך ושמח שיש לך מוטיבציה להתאמן 6 פעמים בשבוע
אז כן זה אפשרי לשרוף שומן ולעלות במבת השריר בו זמנית על מנת שזה יקרה אלה צריך להיות מתאמן מתחיל ולהיול בגירעון קלורי קטן יחסית 200-300 בדרך כלל בחיטוב אנשים נמצאים בגירעון קלורי של 500 קלוריות יכול להיות שאתה שומר על גירעון קלורי של 200-300 קלוריות כפי שציינתי ולכן אתה שורף שומן ובונה שריר
עכשיו כמה שאלות
תסתכל במראה ,האם אתה רואה שינוי חיצוני בגוף שלך לטובה ? (אל תתייחס למשקל )
האם אתה מתחזק בתרגילים במכון ? (מעלה משקלי עבודה/מעלה חזרות )
אם התשובות לשאלות הן כן אז הכל טוב אל תתייחס למשקל תמשיך לעשות את מה שאתה עושה.
לכצמן:
אני ירדתי מאמין שהרוב היה נוזלים דיי מהר בשבועיים.. אני תקוע על 115 שבוע וחצי שבועיים ואם יש ירידה זאת ירידה מינורית..
קשה לי להאמין שאני לא בגירעון ואני דיי בטוח שאני בגירעון גדול מכיוון שהBMR פלוס 6 אימונים בשבוע הוא 3400-3600 מכיוון שאני לא עושה אימוניים ששורפים הרבה קלוריות רק כוח אני מגדיר את זה כ3000.. ממוצע הצריכה הקלורית שלי הוא 2000 עד 2400.. אני סופר מקפיד על ספירת הקלוריות ועקרונות החיטוב

ליוספי :
אני לא מתאמן מתחיל (התאמנתי בעבר בי"ב)
חזרתי בגיל 22 (היום בן 25) אני כן פחות מתמיד היו תקופות שהתאמנתי מעט מאוד (בערך פעמיים בשבוע) בשלוש שנים האלה והיו תקופות של 6 פעמים בשבוע...
מבחינת מראה והרגשה ואוו אני מרגיש מדהים באמת מרגיש שהבטן יורדת זה רק כלכך מציק לי שהמשקל לא יורד כי אני באמת רוצה למקסם את התוצאות ובמחינת משקל אני מרגיש תקוע (בוא אני שוקל 115 כרגע זה לא כיף)
יכול להיות באמת שחישוב שריפת הקלורית של הגוף שלי ביממה הוא לא נכון ואני על גירעון קטן משחשבתי.. אני אנסה להתמיד על 2000 קלוריות ולעקוב אחרי התוצאות

לכצמן:
אני ירדתי מאמין שהרוב היה נוזלים דיי מהר בשבועיים.. אני תקוע על 115 שבוע וחצי שבועיים ואם יש ירידה זאת ירידה מינורית..
קשה לי להאמין שאני לא בגירעון ואני דיי בטוח שאני בגירעון גדול מכיוון שהBMR פלוס 6 אימונים בשבוע הוא 3400-3600 מכיוון שאני לא עושה אימוניים ששורפים הרבה קלוריות רק כוח אני מגדיר את זה כ3000.. ממוצע הצריכה הקלורית שלי הוא 2000 עד 2400.. אני סופר מקפיד על ספירת הקלוריות ועקרונות החיטוב

ליוספי :
אני לא מתאמן מתחיל (התאמנתי בעבר בי"ב)
חזרתי בגיל 22 (היום בן 25) אני כן פחות מתמיד היו תקופות שהתאמנתי מעט מאוד (בערך פעמיים בשבוע) בשלוש שנים האלה והיו תקופות של 6 פעמים בשבוע...
מבחינת מראה והרגשה ואוו אני מרגיש מדהים באמת מרגיש שהבטן יורדת זה רק כלכך מציק לי שהמשקל לא יורד כי אני באמת רוצה למקסם את התוצאות ובמחינת משקל אני מרגיש תקוע (בוא אני שוקל 115 כרגע זה לא כיף)
יכול להיות באמת שחישוב שריפת הקלורית של הגוף שלי ביממה הוא לא נכון ואני על גירעון קטן משחשבתי.. אני אנסה להתמיד על 2000 קלוריות ולעקוב אחרי התוצאות
לי זה נשמע שאתה על גירעון גדול מידי וירדת הרבה בנוזלים
אם את מתאמן לא מתחיל אז נראה חי פחות סביר שאתה תבנה שריר ותרד באחוזי השומן בו זמנית
כמה גרמים זה ירידה מינורית ?

היי 😃
קצת רקע.. גובה 184 משקל 114.5

התחלתי את החיטוב במשקל של 120 ק"ג (בערב)
כעבור חודש אני תקוע על משקל 115 ק"ג
אני מתאמן כמו חיה ושומר על מאזן קלורי של 2000 קלוריות עד 2400 קלוריות יומיות..
רוצה לציין שעליתי למשקל הגבוהה שלי ותוך כדי התאמנתי יש לי מסה נכבדת..
לא ריאלי בעליל שעל 2,200 קלוריות בממוצע בנתונים שלך אתה לא יורד מ115 ק"ג.
אבל אולי אתה איזה מקרה נדיר, לא יודע.
האם יתכן מצב שבו אני מוריד באחוזי שומן ומעלה במסת שריר בהתחשב למצב שאני במשקל גוף גבוהה בעל מסת שריר גבוהה מתאמן 6 פעמים בשבוע שומר על גירעון קלורי וערכים (בדגש על חלבון) נכונים..
ייתכן אבל נשמע שאתה לא מספיק מדויק בשביל זה עם הצריכה הקלורית.
להתאמן 6 פעמים בשבוע זה גם כן מיותר ב90% מהמקרים.
רוצה לציין שמרגיש נהדר כלכך שיניתי מיינד סט ומ3 פעמים בשבוע של PUSH PULL הגברתי ל6 פעמים בשבוע.. נותן יותר מעצמי באימונים.. מרגיש הרבה יותר חזק
והדבר הכי חשוב אני באמת מרגיש שאני מתחטב ומקבל הערות מדהימות מהסביבה אבל בכל זאת המשקל בקושי זז

לסיכום: זה הגיוני לעלות במסת שריר ולהוריד אחוזי שומן במשקל גוף גבוהה + מסה גבוהה + אימונים נכונים ותזונה נכונה?
זה הגיוני, מדידת היקפים פשוטה תיתן לך תשובה יותר מדויקת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית