טקסס דדליפט באר בארץ - 990 ש״ח

צריך לברר את האמינות, יש איזה מותג בארץ שנקרא ספרטה שמי שמוכר אותו טוען שזה טקסס באר.

• פותח/ת השרשור
upload_2018-9-13_15-33-16.png

החנות אכן מוכרת את מותג ספרטה.

מה שרואים בתמונה זה טקסס דדליפט באר, הקולרים שלו תואמים למוט טקסס שזה ייחודי לחברה.

אבל מי יודע, אולי התמונה לא קשורה למוצר שמוכרים. המחיר בהחלט נמוך מדי למוט. בהרבה.

• פותח/ת השרשור
דווקא מוטות באיכות גבוהה מובילים לקרעים בעור (העור נקרע במקום שהמוט יחליק).

אני לא מבין אולג קנה מוט, חשב שזה טקסס ולא ראה שזה מותג אחר? יש מוט פאוורליפטינג בקטלוג, אבל הוא רחוק מטקסס (קוטר, מראה וכו).

יש לנו מוט טקסס במכון, עם הלוגו שלהם. לא דדליפט, אולי לא טקסס גם, הוא יותר איכותי מכל מוט אחר אצלינו אבל לא איכותי כמו טקסס שאני מכיר.
רשת מכונים מוכרת סניף בהרצליה
המחיר, 990 שקל, נשמע זול מאטד, זול מידי. אולי יש להם כמה דגמים בניהם פשוטים יותר?
יש אפילו את הלוגו לא חושב שגם את זה מעתיקים, לא חוקי.

המחיר, 990 שקל, נשמע זול מאטד, זול מידי. אולי יש להם כמה דגמים בניהם פשוטים יותר?
מה שמופיע בתמונה זה לא מה שמופיע בחנות,
הייתי אצלם בכוכב יאיר.

• פותח/ת השרשור
יש לנו מוט טקסס במכון, עם הלוגו שלהם. לא דדליפט, אולי לא טקסס גם, הוא יותר איכותי מכל מוט אחר אצלינו אבל לא איכותי כמו טקסס שאני מכיר.
רשת מכונים מוכרת סניף בהרצליה
לטקסס יש סקוואט, פאוור ודדליפט באר. לא מכיר שום מוט אחר שלהם, ככה זה נראה גם באתר שלהם.

מתוך סקרנות, תוכל לצלם את המוט במכון שלך?
אגב יצרתי קשר עם היצרן והודעתי לו על ההונאה הזאת.

אני גם כמעט קניתי את המוט הזה, אחרי ששאלתי את היצרן אם אכן מדובר במוט של חברת טקסס, נאמר לי שזה מוט של היצרן הפרטי שלהם-ספרטא, וכמובן ירדתי מהעניין.

מה שמופיע בתמונה זה לא מה שמופיע בחנות,
הייתי אצלם בכוכב יאיר.

שמע זאת הטעיה רצינית, ממש לא בסדר מצדם.

לטקסס יש סקוואט, פאוור ודדליפט באר. לא מכיר שום מוט אחר שלהם, ככה זה נראה גם באתר שלהם.

תעדכן אם יחזרו אלייך.

מוט בעל מימדים סטנדרטים לא כמו הדדליפט. אבל יש מעט גמישות.

קבצים מצורפים

• texasbar.jpg
    texasbar.jpg
    KB 30 · צפיות: 131
  • פותח/ת השרשור
url

זה מאוד דומה אבל זה לא מוט טקסס.

TPB-detail-1_1024x1024.jpg

אוקיי יכול להיות שאני טועה, הלוגו הוא של באדי קאפס שמסתבר שזה היצרן של מוטות טקסס.

אתה יכול לצלם את המוט עצמו?

לא ככ הגיוני לי שמוט יקר ואיכותי יגיע סתם ככה לחדר כושר...

url

זה מאוד דומה אבל זה לא מוט טקסס.

TPB-detail-1_1024x1024.jpg

אוקיי יכול להיות שאני טועה, הלוגו הוא של באדי קאפס שמסתבר שזה היצרן של מוטות טקסס.

אתה יכול לצלם את המוט עצמו?

לא ככ הגיוני לי שמוט יקר ואיכותי יגיע סתם ככה לחדר כושר...

אצלנו מצאתי מוט טקסס פווארבר, אותה חותמת כמו מה שצירפת פה, במכון לואו קוסט של הולמס פלייס, לא היה להם מושג מה זה בכלל.

• פותח/ת השרשור
מוזר מאוד. אין לי הסבר איך דברים כאלו קורים. זה מוט שצריך לעלות לפחות פי 3 ממוטות סינים רגילים.

מוזר מאוד. אין לי הסבר איך דברים כאלו קורים. זה מוט שצריך לעלות לפחות פי 3 ממוטות סינים רגילים.
כי כנראה הוא לא שווה ככה באמת,האיכות שלו באמת פח מה שגורם לי לפקפק שזה באמת טקסס אמיתי,מרגיש כמו חיקוי סוג ז במחיר של מוט סיני רגיל.

אם כבר אנחנו מדברים על נושא מוטות
מצאתי באינטרנט פוטבול בר שיכול לעזור לי לאמן מתאמנים פצועים ( בנוסף זה כיף שהיה לך אחד כזה משלך)
העניין הוא שהוא עולה בערך כמו מוט סיני זול( בערך 400-500 שח) מסקר שוק קטן שערכתי המחיר שלו נע בדרך כפול מכך האם זה אומר שיש פה תרמית כול שהיא והמוט הוא באיכות גרועה ? או שפשוט יצא ליפול עד עכשיו על מחירים גבוהים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית