הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טקסס דדליפט באר בארץ - 990 ש״ח

מוזר מאוד. אין לי הסבר איך דברים כאלו קורים. זה מוט שצריך לעלות לפחות פי 3 ממוטות סינים רגילים.

כי כנראה הוא לא שווה ככה באמת,האיכות שלו באמת פח מה שגורם לי לפקפק שזה באמת טקסס אמיתי,מרגיש כמו חיקוי סוג ז במחיר של מוט סיני רגיל.

דיי בטוח שהמוט מקורי, מרגיש מעולה.

מה שקורה זה שציוד עובר בין סניפים ברשתות הגדולות, אצלנו קיבלו חלק מהציוד של סניף אחר גדול שנסגר ובין הציוד היה כנראה מוט טקסס משומש(שישב בתוך landmine!).

• פותח/ת השרשור
דווקא יש מבחר לא רע של ספיישלטי בארס סינים. לרוב זה לא התרגיל המרכזי שלך אז אתה לא חייב איכות גבוהה במיוחד. בדר״כ גם המשקלים יותר נמוכים. ספציפית לפוטבול באר, הוא ישמש רק לבנץ׳, ששם אני מניח לא יגיעו ל200+ שאיכות המוט יכולה להשפיע הרבה. המינוס היחידי אולי זה החספוס שיהיה לא גבוה, אבל שוב, בבנץ׳ זה לא קריטי.

גילוי נאות - מעולם לא השתמשתי בפוטבול באר...

url

זה מאוד דומה אבל זה לא מוט טקסס.

TPB-detail-1_1024x1024.jpg

אוקיי יכול להיות שאני טועה, הלוגו הוא של באדי קאפס שמסתבר שזה היצרן של מוטות טקסס.

אתה יכול לצלם את המוט עצמו?

לא ככ הגיוני לי שמוט יקר ואיכותי יגיע סתם ככה לחדר כושר...
הוא מאוד טוב באימון. אבל נחלד בקלות. אולי מחוסר טיפול פשוט.

• פותח/ת השרשור
את האמת כמה שזה מפתיע מכל המכונים שהייתי עם ציוד ברמה הכי טובה לא יצא לי לראות שום בעלים מתחזק מוטות... טקסס נחלד מתישהו אבל לא משהו יוצא דופן לדעתי.

• פותח/ת השרשור
ניקוי ושימון או טיפול נגד חלודה.

אין לי ממש מושג, ניסיתי לחשוב ממש חזק ורק מכון אחד או שניים שאני מכיר עושים את זה מי יודע פעם בכמה זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית