הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית 5/3/1

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
לפני שאני מתחיל את התוכנית רציתי חוות דעת אני מתכוון להתחיל את ה5/3/1 עם BBB ותרגיל עזר אחד
עכשיו סיימתי חיטוב עשיתי את המאדקאו ומחפש משהו עם יותר נפח , תוכנית מאתגרת שאוכל גם להתקדם בה ( מבחנתי גם לעלות בחזרה זה להתקדם )
יום א רגליים
סקוואט
BBB
ואז ההתלבטות אם לעשות סטיף לג או פרונט סקוואט

יום ב חזה
בנצ
BBB
מקבילים עם משקל

יום ג
ריצה של 25 דקות + בטן

יום ד
דדליפט
BBB
התלבטות אם לעשות סומו דדליפט או סנאצ' גריפ
(אני פשוט רוצה לעבוד על הטרפזים טוב אני חושב שהם קצת הוזנחו)

יום ה כתפיים
BBB
מתח עם משקל

יום ו/שבת - ריצה + בטן או מנוחה.. אשחק עם זה

תעשה דדליפט יהיו לך יופי של טרפזים.
אתה עושה תכנית כוח, תוציא לך מהראש את הדאגה לשרירים קטנים ופרופורציות. אתה צריך להתחזק באופן כללי.
לא.
ההמלצה שלי לבצע את הBBB סקוואט באימון של הדדליפט.

• פותח/ת השרשור
תעשה דדליפט יהיו לך יופי של טרפזים.
אתה עושה תכנית כוח, תוציא לך מהראש את הדאגה לשרירים קטנים ופרופורציות. אתה צריך להתחזק באופן כללי.
לא.
ההמלצה שלי לבצע את הBBB סקוואט באימון של הדדליפט.
וואלה צודק..

אז אם הבנתי נכון זה יהיה ככה
סווקאט
BBB - דדליפט
ואיזה תרגיל עזר ?

דדליפט
BBB - סקוואט
ואיזה תרגיל עזר?

תרגילי עזר בוחרים לפי צורך.

אפשר דברים כללים כמו לג פרס, פשיטה, כפיפה, סקוואט בולגרי וכו׳. הייתי הולך או על תרגילים במכונה (כמו לג פרס) להיפרטרופיה כי עשית הרבה עבודה מורכבת חופשית או תרגילים חופשיים עם משקל קל (כמו סקוואט בולגרי) כדי לעבוד על חוסר איזון אם קיים.

• פותח/ת השרשור
תרגילי עזר בוחרים לפי צורך.

אפשר דברים כללים כמו לג פרס, פשיטה, כפיפה, סקוואט בולגרי וכו׳. הייתי הולך או על תרגילים במכונה (כמו לג פרס) להיפרטרופיה כי עשית הרבה עבודה מורכבת חופשית או תרגילים חופשיים עם משקל קל (כמו סקוואט בולגרי) כדי לעבוד על חוסר איזון אם קיים.

אוקי אז אעשה לג פרס במכונה ליום של הסקוואט
וליום של ה דדליפט מה היית ממליץ לי?

כפיפה ופשיטה במכונה יכול להיות משהו כללי שאי אפשר לטעות בו, נפח קל שיעזור להיפרטרופיה.

התרגילים האלה לא צריכים להיות כבדים.

• פותח/ת השרשור
כפיפה ופשיטה במכונה יכול להיות משהו כללי שאי אפשר לטעות בו, נפח קל שיעזור להיפרטרופיה.

התרגילים האלה לא צריכים להיות כבדים.

אני אעשה פשיטת רגלים, אבל האמת שכפיפה אני לא אוהב בכלל.. אז אם יש לך הצעה אחרת אני אשמח
וגם אם תוכל להביע את דעתך על התפריט שלי מבחינת הפלוס הקלורי והערכים שבו אני אשמח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית