הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שוקל לסיים SS ולעבור לתוכנית חדשה

• פותח/ת השרשור d_m
  • פורסם בתאריך

d_m

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
109
27
0
קודם כל שלום לכולם,
אני קורא הרבה בפורם ועושה בחצי השנה האחרונה SS, הגעתי למשקלים יפים (בנץ' - 107.5, סקוואט - 120, דדליפט - 130, פרס 62.5 ומתח עם 12.5 משקל עליי).
בתקופה האחרונה אני מתקדם במשקלים לעיתים רחוקות ובכללי מרגיש שאולי קצת מיציתי את עצמי בתוכנית ואני שוקל לעבור לתוכנית חדשה.

השאלה שלי לאיזה תוכנית מומלץ לעבור או שמה בכלל כדאי להשאר בSS ואם כן עד מתי?

אני מציע לך להעלות סרטונים, יכול להיות שעם שיפור קל בטכניקה תוכל להמשיך עם התוכנית ולנצל אותה עד תום.
כמה ריסטים עשית לסקוואט?

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא הקלטתי את עצמי אבל הטכניקה שלי בסדר (אחרת כבר היו לי כאבים לאחר חצי שנה בתוכנית ועם משקלי עבודה לא קטנים), לגבי ריסטים עשיתי 2-3 אבל כבר הפסקתי לעשות, אני פשוט לא מעלה משקל עד שאני מגיע למצב שאני מרגיש שאפשר לשים עוד ואז שם. זה לא שהפסקתי להתקדם לגמרי, אם אמשיך בתוכנית סביר להניח שבעוד חודש וחצי רוב המשקלים האלה יגדלו בעוד 2.5-5 קילו אבל נראה לי שפה אני כבר מפספס את המטרה העיקרית של התוכנית לא?
לגבי אוכל, אני אוכל הרבה אבל הכל במסגרת המגבלות של סטודנט שגם עובד כמה ימים בשבוע..

בקיצור לדעתכם מיצתי את הSS וכדאי לי לעבור לתוכנית אחרת או שפשוט להמשיך עד שאתקע לגמרי?

גם לגעתי אתה לא אוכל מספיק והטכניקה שלך כנראה גם לא אידאלית.
מה שאתה חושב, לבין המציאות יכולות להיות שמיים וארץ, עד שאתה לא באמת מצלם את עצמך ומסתכל על עצמך מהצד אתה לא תדע אם אתה עושה נכון או לא, מהמראה במכון כושר זה נראה בסדר אבל מהצד זה נראה זוועה, הייתי שם והייתי גם בהלם.
לגבי האוכל, גם פה לדעתי יש לך בעיה כי אין לך בקרה קלוריות, אתה לא יודע כמה אתה אוכל ואין לך לוח זמנים לכן הכל מבולגן.
אז תבחר, או שאתה מפסיק SS והולך לתוכנית עם פחות עצימות (ואולי יותר נפח) או שאתה ממשיך SS עם סירטוני טכניקה + אוכל עם בקרה וסדר.

• פותח/ת השרשור
משה זאת בדיוק ההתלבטות שלי, לאכול יותר ממה שאני אוכל היום יהיה לי קשה מאוד (שוב בגלל לימודים ועבודה) מה גם שדי הגעתי ליעדים שלי כשהתחלתי את התוכנית שזה סקוואט פי 1.5 ממשקל גוף, דדליפט דומה ושיפור גדול בבבנץ' ובכתפיים. לאיזה תוכנית מומלץ לעבור לפי הסטאטוס שלי?

לאדוארד - אני מתאמן בהיכל הספורט

אף פעם לא הקלטתי את עצמי אבל הטכניקה שלי בסדר (אחרת כבר היו לי כאבים לאחר חצי שנה בתוכנית ועם משקלי עבודה לא קטנים), לגבי ריסטים עשיתי 2-3 אבל כבר הפסקתי לעשות, אני פשוט לא מעלה משקל עד שאני מגיע למצב שאני מרגיש שאפשר לשים עוד ואז שם. זה לא שהפסקתי להתקדם לגמרי, אם אמשיך בתוכנית סביר להניח שבעוד חודש וחצי רוב המשקלים האלה יגדלו בעוד 2.5-5 קילו אבל נראה לי שפה אני כבר מפספס את המטרה העיקרית של התוכנית לא?
לגבי אוכל, אני אוכל הרבה אבל הכל במסגרת המגבלות של סטודנט שגם עובד כמה ימים בשבוע..

בקיצור לדעתכם מיצתי את הSS וכדאי לי לעבור לתוכנית אחרת או שפשוט להמשיך עד שאתקע לגמרי?

זה כבר לא SS.
תנסה לקחת עוד ריסט- הפעם כמו שצריך, כשאתה מסיים 3X5 אתה עולה משקל,
תנסה מיקרולואדינג כשאתה מגיע לשיא ועובר בקצת אם אתה רואה שלא הולך,
צלם סירטונים- כשזה לא עובד, תעבור למדקאו או טקסס מת'וד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית