היי חברה אני בן 19 ,
הייתי מתאמן בסטריט וורקואוט ובמשך תקופה לא כלכך הייתי שומר תזונה הייתי די שחיף
לפני 6 חודשים יצאתי מהצבא והתחלתי להתאמן ברצינות, AB 4 פעמים בשבוע ולשמור על תפריט מסה מסודר ונקי , עליתי במשך 3וחצי חודשים משהו כמו 12 קילו , הרבה שריר ואיתו גם הרבה שומן. (התחלתי ישר באיי בי כי היה לי בסיס מהסטריט )
חייב לציין שהעלתי גם לפחות 5-6 אחוז שומן במסה ונהיו לי סימני מתיחה בביספס וביד אחורית
התחלתי חיטוב לפני חודשיים וחצי בידיוק, מה1 ליולי.
התחלתי את החיטוב ב83 קילו וכרגע אני שוקל 77-77.5 זה די משתנה מנוזלים ומתי אני נשקל
הגובה שלי הוא 1.84
מניח שירדתי גם נוזלים בחיטוב ולא רק שריר/שומן אבל אני מרגיש שדי ירדתי בשריר ...
למרות שהמשקלי עבודה שלי לא השתנו למעט הסקוואט שמ80 קילו ירדתי ל60 בגלל דלקת ב4 ראשי שהייתה לי חודש (מאמין שאעלה חזרה ל80 תוך פחות מחודש)
הבנץ נשאר אותו דבר בול בחודשיים וחצי חיטוב ואני לא יודע אם זה הגיוני או לא.. ברור שלא אעלה מסת שריר בחיטוב אבל התייעלות עצבית אמורה לפעול לא? הבנץ שלי הוא 22.5 קילו כל צד
בכל מקרה הנה כמה תמונות
כל תמונה הפוזה אחרת , אעלה רגליים אחרכך
בכל מקרה מה לדעתכם בפיגור ?
מתי אני אמור לעבור לאיי בי סי? והאם בכלל צריך?
האם לסיים את החיטוב כבר או למשוך אותו עוד? מה דעתכם?
וזה הגיוני שלא עליתי במשקלי עבודה בחיטוב?
יש דרך להפטר מהסימני מתיחה?
הערות או משהו לגבי הגוף יתקבלו בברכה .
אחרי החיטוב שאתחיל מסה גם אתחיל לעשות דדליפט .
אף תמונה לא בפאמפ ורק ה2 הראשונות בפלקס , האחרים רפוי
הייתי מתאמן בסטריט וורקואוט ובמשך תקופה לא כלכך הייתי שומר תזונה הייתי די שחיף
לפני 6 חודשים יצאתי מהצבא והתחלתי להתאמן ברצינות, AB 4 פעמים בשבוע ולשמור על תפריט מסה מסודר ונקי , עליתי במשך 3וחצי חודשים משהו כמו 12 קילו , הרבה שריר ואיתו גם הרבה שומן. (התחלתי ישר באיי בי כי היה לי בסיס מהסטריט )
חייב לציין שהעלתי גם לפחות 5-6 אחוז שומן במסה ונהיו לי סימני מתיחה בביספס וביד אחורית
התחלתי חיטוב לפני חודשיים וחצי בידיוק, מה1 ליולי.
התחלתי את החיטוב ב83 קילו וכרגע אני שוקל 77-77.5 זה די משתנה מנוזלים ומתי אני נשקל
הגובה שלי הוא 1.84
מניח שירדתי גם נוזלים בחיטוב ולא רק שריר/שומן אבל אני מרגיש שדי ירדתי בשריר ...
למרות שהמשקלי עבודה שלי לא השתנו למעט הסקוואט שמ80 קילו ירדתי ל60 בגלל דלקת ב4 ראשי שהייתה לי חודש (מאמין שאעלה חזרה ל80 תוך פחות מחודש)
הבנץ נשאר אותו דבר בול בחודשיים וחצי חיטוב ואני לא יודע אם זה הגיוני או לא.. ברור שלא אעלה מסת שריר בחיטוב אבל התייעלות עצבית אמורה לפעול לא? הבנץ שלי הוא 22.5 קילו כל צד
בכל מקרה הנה כמה תמונות
כל תמונה הפוזה אחרת , אעלה רגליים אחרכך
בכל מקרה מה לדעתכם בפיגור ?
מתי אני אמור לעבור לאיי בי סי? והאם בכלל צריך?
האם לסיים את החיטוב כבר או למשוך אותו עוד? מה דעתכם?
וזה הגיוני שלא עליתי במשקלי עבודה בחיטוב?
יש דרך להפטר מהסימני מתיחה?
הערות או משהו לגבי הגוף יתקבלו בברכה .
אחרי החיטוב שאתחיל מסה גם אתחיל לעשות דדליפט .
אף תמונה לא בפאמפ ורק ה2 הראשונות בפלקס , האחרים רפוי
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה: