מבצע רק היום ב-iHerb - הנחת ענק על כל האתר

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
הינה המחירים ההזויים שיצאו לכם בסוף. אבקת חלבון (עם קוד הנחה נוסף) יוצא 113 ש"ח כולל משלוח.

אבקת חלבון + 4 חבילות (48) של חטיפים 283 ש"ח כולל משלוח. רק האבקת חלבון תעלה לכם יותר בישראל...

אין מיסים ואין עלויות נוספות בישראל. הכל מגיע עם שליח עד הבית תוך 3-7 ימים/איסוף ממקום שתבחרו.

קישורים למוצרים הרלוונטים בתגובות. זה עם קופון מובנה + יש להזין את הקופון OLYMPIA בעגלת קניות והמחיר ירד עוד.

בתאבון

קוד קופון: WLG790

אבקת חלבון:
MusclePharm, Combat, 100% Whey, Vanilla, 5 lbs (2269 g)

חטיפי חלבון:
MusclePharm, Combat Crunch, Chocolate Chip Cookie Dough, 12 Bars, 63 g Each

המבצע נגמר ב-17.9.2018 בשעה 20:00 שעון ישראל. הקופון תקף להזמנה בודדת אחת בלבד

41764902_10212621650875810_7026663206034604032_o.jpg

41869815_10212621650715806_5033329473341095936_o.jpg

נערך לאחרונה:
תודה רבה רבה אחי, אז בעצם צריך לדבר עם החברת אשראי?
בכיף אחי. כן לבקש מהם את הקוד הזה.
ובמקביל אחי תפתח פייפל כדי שלא תצטרך להיתקל בדברים האלה בכל מיני אתרים שונים שתזמין מהם. בנוסף פייפל מגנים לך על הכסף נניח עברה תקופת זמן שאמורה לעבור ולא קיבלת את המוצר שלך אתה פונה לפייפל והם מחזירים לך את כל הכסף.

בכיף אחי. כן לבקש מהם את הקוד הזה.
ובמקביל אחי תפתח פייפל כדי שלא תצטרך להיתקל בדברים האלה בכל מיני אתרים שונים שתזמין מהם. בנוסף פייפל מגנים לך על הכסף נניח עברה תקופת זמן שאמורה לעבור ולא קיבלת את המוצר שלך אתה פונה לפייפל והם מחזירים לך את כל הכסף.
תודה רבה מלך, אין עליך

הקופון עובד
הוא פשוט עובד להזמנה אחת בלבד
לא לכולם, לי זה לא עובד ולא השתמשתי בקוד הזה אי פעם, בעגלה זה מראה לי מחיר 200 ש"ח עם משלוח ושאני לוחץ CHECKOUT הקופון נמחק וזה יוצא 270 ש"ח

לא לכולם, לי זה לא עובד ולא השתמשתי בקוד הזה אי פעם, בעגלה זה מראה לי מחיר 200 ש"ח עם משלוח ושאני לוחץ CHECKOUT הקופון נמחק וזה יוצא 270 ש"ח
שים לב מה מייק רשם בהודעה הראשונה:
''המבצע נגמר ב-17.9.2018 בשעה 20:00 שעון ישראל. הקופון תקף להזמנה בודדת אחת בלבד''

יתכן ובגלל זה זה כבר לא עובד.
גמר חתימה טובה.

• פותח/ת השרשור
למרות שהמבצע הקודם נגמר, עם ההנחה שיש כרגע למאסלפארם זה עדיין דיל טוב. 2 קופסאות של חטיפים (24 חטיפים) + אבקת חלבון ב-249 ש"ח כולל משלוח

אבקת חלבון:
MusclePharm, Combat, 100% Whey, Vanilla, 5 lbs (2269 g)

חטיפי חלבון:

12.jpg

אופציה אחרת היא לקחת את החלבון היותר קטן (1.8 ק"ג במקום 2.2 ק"ג) שלהם:
MusclePharm, Combat Protein Powder, Chocolate Milk, 4 lbs (1814 g)

ועדיין לשלב עם 2 חבילות חטיפים:

והפעם להוסיף גם קילו קריאטין:
MusclePharm, Creatine Essentials, Unflavored, 2.2 lbs (1 kg)

וזה מה שיוצא בסוף - 266 ש"ח כולל משלוח

411.jpg

נערך לאחרונה:
איזה מחיר מטורף,הזמנתי חלבון ו3 חבילות של החטיפים(לפני כיפור הזמנתי,כנראה שהמבצע הזה כבר לא תקף) ויצא לי 235 שקלים,מחיר של בקושי פח חלבון בארץ.
למישהו יש הערכה תוך כמה זמן זה מגיע לארץ?

• פותח/ת השרשור
3-7 ימים בד"כ. אולי בגלל החגים זה יקח קצת יותר

הזמנתי אשכרה חלבון גדול של מאסלפארם
ב125 שקל
ועוד חלבון גדול + שלוש חבילות חטיפים ב220 שקל
טירוף

גם אני. מטורף לפני שבועיים קניתי שתי אבקות חלבון בכ-500 שקלים.
ובזכות מייק קניתי 4 אבקות חלבון ב-420 שקלים ועוד נתנו לי 40 שקלים החזר לקנייה הבאה. פסיכי לגמרי!!!

מבצע מדהים. אם כי חשוב לדעת, mp לא נפלו בבדיקת מעבדה לחלבון מי גבינה שלהם? תקנו כמובן אם טועה.

אלי זה הגיע אתמול בבוקר (לפני 36 שעות בערך, קליפורניה), גם החלבון וגם החטיפים של MusclePharm הפתיעו לטובה - בהחלט אחד המבצעים הטובים ביותר שראיתי.

• פותח/ת השרשור
אלי זה הגיע אתמול בבוקר (לפני 36 שעות בערך, קליפורניה), גם החלבון וגם החטיפים של MusclePharm הפתיעו לטובה - בהחלט אחד המבצעים הטובים ביותר שראיתי.
מתי הספקת לעבור ;)?

הזמנתי לפני יומיים וכבר הבוקר קיבלתי הודעה שזה שוחרר מהמכמס ומחר אקבל
מטורף

מבצע מדהים. אם כי חשוב לדעת, mp לא נפלו בבדיקת מעבדה לחלבון מי גבינה שלהם? תקנו כמובן אם טועה.
מאסלפארם עצמם לא נפלו(או שנפלו וזוכו לא סגור על זה) אבל חברת בת שלהם נפלה(של שוורצנגר) ונסגרה מאז אז אין חשש.
באיזה טעמים הזמנת את החטיפי חלבון?
ולמישהו כבר הגיע/טעם בכללי את האבקה בטעם שוקולד ואיך היא עם מים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית