הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנה מBB ב-80 דולר תגיע ישירות לדואר המקומי?

pro_athlete

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
האם זה יגיע ישירות לדואר או שזה יעבור במכס?כי אחרת אני אוסיף דברים כבר כי שמגיעים לסכום מסוים במשלוח אפשר להוסיף דברים בלי שעולה מחיר המשלוח,מצד שני זכורים לי כמה מקרים שהזמנתי ב-75 דולר בערך עם משלוח והגיע חלק לדואר ליד הבית...
מישהו התנסה לאחרונה?אני יודע שאם חורגים טיפה מה-50 דולר זה לא עוצר,יכול להיות שזה נעצר לפי המשקל של החבילה שכתוב על החבילה משקל ומחיר?

תלוי אם פקיד המכס קיבל אתמול בלילה או לא (אם מדובר בבחורה, אז תלוי אם היא במחזור)

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיש לזה קשר למשקל איכשהו,כי לפעמים אם תזמין רק כדורים ב-80 דולר יש מצב שלא יעצרו את זה,ואם זה יהיה משהו כבד כמו אבקת חלבון או פורמולות כמעט תמיד זה יעצר...

אני חושב שיש לזה קשר למשקל איכשהו,כי לפעמים אם תזמין רק כדורים ב-80 דולר יש מצב שלא יעצרו את זה,ואם זה יהיה משהו כבד כמו אבקת חלבון או פורמולות כמעט תמיד זה יעצר...

ממש לא.
אני לא אטרח להביא דוגמאות, יש עשרות כאלו בפוסטים קודמים פה. (וגם לי יש דוגמה אישית משלי).

שורה תחתונה - מה שמשה אמר זה לא בצחוק - זאת המציאות העגומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית