הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי רמות האינסולין בדם

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
על פי מה שהבנתי, זה טוב לדלג על ארוחת הבוקר מפני שבבוקר מאגרי הגליקוגן ריקים והגוף משתמש בשומן בשביל אנרגיה ומעט מהמאגרים...
ראיתי באיזה מקום שלא משנה מה אוכלים, ברגע שאוכלים ההורמון אינסולין מזנק למעלה ואז ההורמון שאחראי על שריפת שומן מפסיק לעבוד. האם הדבר נכון, ואם כן, זה אומר שאם אחרי 6-8 שעות שהמאגרים התרוקנו כל דבר שאני אוכל, יגרום לאינסולין לזנק למעלה ובכך לעצור את ההורמון שאחראי על שריפת שומן?

על פי מה שהבנתי, זה טוב לדלג על ארוחת הבוקר מפני שבבוקר מאגרי הגליקוגן ריקים והגוף משתמש בשומן בשביל אנרגיה ומעט מהמאגרים...
ראיתי באיזה מקום שלא משנה מה אוכלים, ברגע שאוכלים ההורמון אינסולין מזנק למעלה ואז ההורמון שאחראי על שריפת שומן מפסיק לעבוד. האם הדבר נכון, ואם כן, זה אומר שאם אחרי 6-8 שעות שהמאגרים התרוקנו כל דבר שאני אוכל, יגרום לאינסולין לזנק למעלה ובכך לעצור את ההורמון שאחראי על שריפת שומן?
השם שלך מתאים לתשובה.. עזוב, אתה מתעסק בדברים מיותרים כדי ליעל נכון ירידה
מה שחשוב זה הגירעון הקלורי.. ומאגרי הגליקוגן לא מתרוקנים אף פעם לאפס..
קח תקרא : מטבוליזם - כיצד ניתן לייעל את ההורמונים בגופינו לירידה טובה יותר במשקל?

• פותח/ת השרשור
השם שלך מתאים לתשובה.. עזוב, אתה מתעסק בדברים מיותרים כדי ליעל נכון ירידה
מה שחשוב זה הגירעון הקלורי.. ומאגרי הגליקוגן לא מתרוקנים אף פעם לאפס..
קח תקרא : מטבוליזם - כיצד ניתן לייעל את ההורמונים בגופינו לירידה טובה יותר במשקל?
ברור לי שהם לא מתרוקנים לאפס אחי. לכן ציינתי "מפני שבבוקר מאגרי הגליקוגן ריקים והגוף משתמש בשומן בשביל אנרגיה ומעט מהמאגרים" הייתי צריך לכתוב די ריקים
תודה על התשובה

ברור לי שהם לא מתרוקנים לאפס אחי. לכן ציינתי "מפני שבבוקר מאגרי הגליקוגן ריקים והגוף משתמש בשומן בשביל אנרגיה ומעט מהמאגרים" הייתי צריך לכתוב די ריקים
תודה על התשובה
העיקרון הוא שאין לך מה לנסות להרעיב את עצמך או לא יודע מה כדי להקפיץ את ההורמונים.. לא אפקטיבי ולא כ"כ אפשרי בלי תוספים

מפני שבבוקר מאגרי הגליקוגן ריקים והגוף משתמש בשומן בשביל אנרגיה ומעט מהמאגרים...
גם אם זה מתקיים בפועל זה לא רלוונטי. אתה צריך להסתכל מה המאזן היומי הסופי. זה ששרפת יותר שומן בבוקר לא אומר שזה לא התאזן לקראת הצהריים/ערב ולכן זו לא שיטה לרדת באחוזי שומן - בסוף מה שיקבע זה האם תהיה בגרעון קלורי בסוף אותו יום (או אפילו שבוע) או לא. אם לא, לא משנה כמה תצום, אתה לא תרד במשקל ואולי אף תעלה.

• פותח/ת השרשור
גם אם זה מתקיים בפועל זה לא רלוונטי. אתה צריך להסתכל מה המאזן היומי הסופי. זה ששרפת יותר שומן בבוקר לא אומר שזה לא התאזן לקראת הצהריים/ערב ולכן זו לא שיטה לרדת באחוזי שומן - בסוף מה שיקבע זה האם תהיה בגרעון קלורי בסוף אותו יום (או אפילו שבוע) או לא. אם לא, לא משנה כמה תצום, אתה לא תרד במשקל ואולי אף תעלה.
ברור לי שהמאזן הקלורי חייב להיות שלילי בכדי שתהיה ירידה במשקל.
לא מבין, אתה טוען שהשיטה היא חסרת משמעות מפני שמה שתכלס חשוב זה מאזן קלורי שלילי בלבד?

ברור לי שהמאזן הקלורי חייב להיות שלילי בכדי שתהיה ירידה במשקל.
לא מבין, אתה טוען שהשיטה היא חסרת משמעות מפני שמה שתכלס חשוב זה מאזן קלורי שלילי בלבד?
גרעון קלורי זו הדרך היחידה לאבד מסת שומן. אבל כדי להגיע לשם יש מילארד שיטות או דרכים - אבל לא משנה מה יהיו מאגרי הגליקוגן שלך, מה יקרה לאינסולין או כל דבר אחר - אם לא תהיה במאזן שלילי בסוף יום לא תאבד שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית