הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטוסטרון נמוכות עם רצון להעלות במסת השריר

אני3000

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום. מתאמן כבר שלוש שנים עם הפרעות אכילה
גובה: 173.
משקל: 58
רץ כעשרים קילומטרים בשבוע+ ארבעים דק הליכה ביום. ארבעה אימוני כוח בשבוע.
מפחיד אותי לעלות שומן ומחפש מסה נקיה
הבעיה שלי היא טטוסטרון שעומד על 3 (המינימום הוא 9, לא יודע באיזה יחידות)
א. יש בכלל מה להמשיך להתאמן?
ב. מומלץ לצרוך קריאטין?

ברוך הבא לפורום,

נשמח אם בעת יצירת שרשור חדש בפורום תוכל להזין כותרת עניינית לשרשור כדי שאחרים יבינו על מה מדובר וכך תוכל לקבל יותר התייחסות ותגובות לשאלות שלך.

הכותרת נערכה.

• פותח/ת השרשור
תודה, לגבי בדיקות מעדיף שלא ותפריט אצרף

קבצים מצורפים

• IMG_20231228_143538.jpg
    IMG_20231228_143538.jpg
    KB 860.8 · צפיות: 71
תפריט חצי קלאץ'..כמה זמן אתה מתמיד בו? ויותר חשוב,מה הערכים של התפריט? במקום הרשימת מאכלים, וקח בחשבון "כפית טחינה" , "מעט חרדל" מכילים קלוריות גבוהות יחסית ממליץ למדוד מדוייק במשקל

תפריט חצי קלאץ'..כמה זמן אתה מתמיד בו? ויותר חשוב,מה הערכים של התפריט? במקום הרשימת מאכלים, וקח בחשבון "כפית טחינה" , "מעט חרדל" מכילים קלוריות גבוהות יחסית ממליץ למדוד מדוייק במשקל
כל הבקבוק חרדל זה איזה 200/250 קלוריות, לא חושב שמישהו באמת מפריז עם הרוטב הזה.

כל הבקבוק חרדל זה איזה 200/250 קלוריות, לא חושב שמישהו באמת מפריז עם הרוטב הזה.
לך תדע ...למשל יש לך כוס נס ..לדוגמא נס וניל אני שותה 13 גרם בכוס, 56 קלוריות, תחשוב אני שותה 3 כוסות ביום יכול לחרוג במעל 150 קלוריות בלי להרגיש...לכן חשוב ממש למדוד הכול ..גם חרדל אם הוא אוכל מספר פעמים שם רוטב על האוכל תכפיל והכול הוא יכול לחרוג בקלוריות בלי להרגיש... בטח ובטח שמדובר בטחינה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מתמיד בו כבר חצי שנה. 2300-500 קלוריות. כפית טחינה אני חייב קצת שומן.
כמובן שומן איכותי חובה לכלול בתפריט...השאלה אם נפרק את התפריט, אנחנו מדברים על 2300 קלוריות, כמה מתוכם חלבון? פחמימה? שומן?
אגב שתדע ששומן איכותי חשוב לתקינות הורמונים חשוב לשלב בכמות נכונה בתפריט טחינה כמו ששילבת זה נהדר, יכול גם אגוזי מלך, שמן זית ,אבוקדו ...לגבי קריאטין אתה יכול לצרוך ..יש אנשים שמשפיע יותר יש כאלה שפחות אבל זה תוסף תזונה שמוכח מחקרית אז כן הייתי ממליץ לך לנסות

לך תדע ...למשל יש לך כוס נס ..לדוגמא נס וניל אני שותה 13 גרם בכוס, 56 קלוריות, תחשוב אני שותה 3 כוסות ביום יכול לחרוג במעל 150 קלוריות בלי להרגיש...לכן חשוב ממש למדוד הכול ..גם חרדל אם הוא אוכל מספר פעמים שם רוטב על האוכל תכפיל והכול הוא יכול לחרוג בקלוריות בלי להרגיש... בטח ובטח שמדובר בטחינה

כמובן שומן איכותי חובה לכלול בתפריט...השאלה אם נפרק את התפריט, אנחנו מדברים על 2300 קלוריות, כמה מתוכם חלבון? פחמימה? שומן?
אגב שתדע ששומן איכותי חשוב לתקינות הורמונים חשוב לשלב בכמות נכונה בתפריט טחינה כמו ששילבת זה נהדר, יכול גם אגוזי מלך, שמן זית ,אבוקדו ...לגבי קריאטין אתה יכול לצרוך ..יש אנשים שמשפיע יותר יש כאלה שפחות אבל זה תוסף תזונה שמוכח מחקרית אז כן הייתי ממליץ לך לנסות
חחח אני חי על נס קפה שותה חמש שש כוסות ביום רגיל וביום חזק 7-8,
בחיים לא הפריע לי לרדת גם בחיטובים קיצוניים
מעניין כמה זה ברגיל

חחח אני חי על נס קפה שותה חמש שש כוסות ביום רגיל וביום חזק 7-8,
בחיים לא הפריע לי לרדת גם בחיטובים קיצוניים
מעניין כמה זה ברגיל
תלוי אם אתה שותה נס רגיל בלי תוספות מניח שהקלוריות זניחות עד אפסיות אבל יש נס כמו שהסברתי נס וניל נניח שמכיל כבר סוכרים והכול אז הערך של הקלוריות שלו יחסית גבוהות

הוא 58 ק"ג על 173. זה מעט מאוד. אני 175 ושוקל 75 נכון להיום- בשיא החיטוב שקלתי 71.
אני חושב שהוא צריך מסה. אין בעיה שתהיה נקייה. הייתי פונה לדיאטן/מאמן מוסמך, ומבקש תפריט.

אני לא גאון, אבל טסטוסטרון נבנא מכולסטרול שבנוי משומן.
בשביל לעלות יפה במסת השריר תרצה טסטוסטרון גבוה ככל האפשר, וכדי שזה יקרה תצטרך שומן.

אנחנו רוצים להתרחק מקיצוניות כשמדובר בבריאות ובניית מסת שריר בצורה הכי אפקטיבית. תאורטית 30% שומן יהיה מוגזם ויפגע בטסטוסטרון ובייצור מסת שריר, אבל גם פחות מ12% שומן לרוב האנשים יפגע בטסטוסטרון ובבניית מסת שריר.

מוסר השכל, תשמין טיפה כדי להיות חזק, יפה ובריא יותר.

בלי לפגוע חלילה אבל נראה לי שהבעיות שלך מתחילות בראש,
אתה רץ 20 ק"מ בשבוע, משמע המאזן הנייטרלי שלך גבוה מאוד, שוקל 58 ומודד לי גרמים של גזר כמו דוגמנית מסלול

תתחיל לאכול, להרים חזק, לישון טוב
זה לא הזמן לספור קלוריות וזה לא הזמן ל"מסה נקייה", זה הזמן להתחזק

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם. מה לגבי התפריט? מה הייתם משנים?

וחוץ מזה אני לא מצליח להרים משקלים כבדים, אז אני לא גדל

צריך לראות את כל הפרמטרים כדי להצביע על הבעיה, אין לך איך לברוח מהבדיקות דם כדי לקבל פתרון
תודה לכולם. מה לגבי התפריט? מה הייתם משנים?

וחוץ מזה אני לא מצליח להרים משקלים כבדים, אז אני לא גדל
פחות ירקות יותר פחמימות

• פותח/ת השרשור
צריך לראות את כל הפרמטרים כדי להצביע על הבעיה, אין לך איך לברוח מהבדיקות דם כדי לקבל פתרון

פחות ירקות יותר פחמימות

קבצים מצורפים

• Screenshot_2024-09-28-20-02-43-643_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2024-09-28-20-02-43-643_com.google.android.apps.docs.jpg
    KB 145.7 · צפיות: 61
  • Screenshot_2024-09-27-16-28-52-831_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2024-09-27-16-28-52-831_com.google.android.apps.docs.jpg
    KB 172.6 · צפיות: 63
  • Screenshot_2024-09-27-16-27-32-083_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2024-09-27-16-27-32-083_com.google.android.apps.docs.jpg
    KB 120.5 · צפיות: 50
  • Screenshot_2024-09-28-20-03-04-921_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2024-09-28-20-03-04-921_com.google.android.apps.docs.jpg
    KB 25 · צפיות: 62
אני לא גאון גדול, אבל אתה אוכל יותר מידי חלבון בוודאות וחסר לך שומן. זה נראה אופייני לחלק די גדול מהבדיקות דם שלך ולפרמטרים החורגים.
כמובן, שזה ממבט ראשון וללא הסמכה. תמיד כדאי ללכת לרופא/דיאטן ולהוועץ על בסיס ההמלצה שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית