הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטוסטרון נמוכות עם רצון להעלות במסת השריר

אני3000

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום. מתאמן כבר שלוש שנים עם הפרעות אכילה
גובה: 173.
משקל: 58
רץ כעשרים קילומטרים בשבוע+ ארבעים דק הליכה ביום. ארבעה אימוני כוח בשבוע.
מפחיד אותי לעלות שומן ומחפש מסה נקיה
הבעיה שלי היא טטוסטרון שעומד על 3 (המינימום הוא 9, לא יודע באיזה יחידות)
א. יש בכלל מה להמשיך להתאמן?
ב. מומלץ לצרוך קריאטין?

אני לא גאון, אבל טסטוסטרון נבנא מכולסטרול שבנוי משומן.
בשביל לעלות יפה במסת השריר תרצה טסטוסטרון גבוה ככל האפשר, וכדי שזה יקרה תצטרך שומן.

אנחנו רוצים להתרחק מקיצוניות כשמדובר בבריאות ובניית מסת שריר בצורה הכי אפקטיבית. תאורטית 30% שומן יהיה מוגזם ויפגע בטסטוסטרון ובייצור מסת שריר, אבל גם פחות מ12% שומן לרוב האנשים יפגע בטסטוסטרון ובבניית מסת שריר.

מוסר השכל, תשמין טיפה כדי להיות חזק, יפה ובריא יותר.
אפשר ליצור כולסטרול גם מאצטיל קו A מפחמימות

שלום. מתאמן כבר שלוש שנים עם הפרעות אכילה
גובה: 173.
משקל: 58
רץ כעשרים קילומטרים בשבוע+ ארבעים דק הליכה ביום. ארבעה אימוני כוח בשבוע.
מפחיד אותי לעלות שומן ומחפש מסה נקיה
הבעיה שלי היא טטוסטרון שעומד על 3 (המינימום הוא 9, לא יודע באיזה יחידות)
א. יש בכלל מה להמשיך להתאמן?
ב. מומלץ לצרוך קריאטין?
אתה מאוד אקטיבי אם אתה רוצה לעלות במסת השריר תפחית באירובי (אני יודע שאירובי לא פוגע במסת השריר אם מתאמנים חכם) תעשה מסה אפילו טיפלה מלוכלכת ואל תדאג אם אתה תאכל מספיק חלבון 1.6-2 גרם חלבון על כל ק''ג משקל גוף ותאכל מספיק פחמימות ושומנים בריאים אז הכל יהיה טוב 4 אימונימכוח בשבוע זה מעולה אבל אירובי לדעתי יותר מידי ועוד במצב שלך שאתה די רזה
מה אחוז השומן שלך ? ואל תפחד משומן גן ככה קשה לך לעלות במשקל אז אתה לא כל כך מהר תעלה בשומן

סביב 12, לא כל כך קשה לי לעלות במשקל פיזית, יותר קשה לי להשלים עם זה נפשית
אל תפחד הכל טוב
אחרי המסה תעשה חיטוב ,תאמין לי אתה תהנה מהתוצאות חוץ מזה שאתה לא חייב להגיע ל-20 אחוז שומן אתת יוכל להגיע ל 15 אחוז שומן (דרך אגב גם באחוז שומן הזה אפשר להיראות נהדר עם קוביות ) ואז לעשות מיני קאט או חיטוב מלא עד שתרג חזרה לאחוז השומן שהיית בו לפני המסה וככה תעשה חוזר חלילה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית