הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פענוח אימון קרוספיט ואיך לשלב עם אימוני חדר כושר

• פותח/ת השרשור nivoni
  • פורסם בתאריך

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אני מאמן בחורה כ-2 אימונים אישיים בשבוע בחדר הכושר,
מטרתה לסיים חיטוב(עוד חודשיים +-) ואז להתחיל מסה = המטרה הסופית שלה היא פשוט גוף חטוב ויפה עם כמות שריר יפה (הכל יחסי - תשאירו את זה לי)

מלבד 2 האימונים האישיים בחדר כושר איתי, היא מתאמנת עוד פעמיים בשבוע בבוקס של קרוספיט ולמען האמת אני לא מבין יותר מדיי בקרוספיט והתכניות שהם רושמים שם בכל אימון - כמו סינית בשבילי.

לכן צירפתי לכם 2 דוגמאות לאימונים שהיא עשתה ואשמח שתעזרו לי בפירוט של מה בדיוק קורה שם ואיך אני אשלב בצורה הכי אידיאלית את 2 האימונים האישיים איתה שנשיג את התוצאות הכי טובות..

אז צירפתי למטה את 2 הקבצים ואשמח לעזרה

תודה!!!
מישהו שמתעסק בקרוספיט יכול לעזור לי בפענוח.. ואיך אני משלב 2 אימוני התנגדות בחדר הכושר ועדיין שומר על יעילות
עזרה בבקשה?

חג סוכות שמח

קבצים מצורפים

• קרוספיט 1.jpg
    קרוספיט 1.jpg
    KB 29.2 · צפיות: 110
  • קרוספיט 1.jpg
    קרוספיט 1.jpg
    KB 29.2 · צפיות: 110
  • קרוספיט 2.jpg
    קרוספיט 2.jpg
    KB 30 · צפיות: 99
שמאל - חימום
אמצע - עבודת סקיל(טכניקה) ללימוד טכניקה של תרגיל שבטח יהיה באותו היום בWOD כמו הקלין או עבודת כוח כמו הבנץ'
ימין - WOD האימון היומי

-או שתוותר על הקרוספיט לגמרי
-או שתוותר על החלק של הכוח באימון ושתעשה אצלך 2 אימוני כוח מבוקרים עם תכנית כמו שצריך ובנוסף שתעבוד עם משקלים נוחים בWODים
-או שהיא תביא לך את המספר של המאמן שם ותתאם איתו משהו

• פותח/ת השרשור
שמאל - חימום
אמצע - עבודת סקיל(טכניקה) ללימוד טכניקה של תרגיל שבטח יהיה באותו היום בWOD כמו הקלין או עבודת כוח כמו הבנץ'
ימין - WOD האימון היומי

-או שתוותר על הקרוספיט לגמרי
-או שתוותר על החלק של הכוח באימון ושתעשה אצלך 2 אימוני כוח מבוקרים עם תכנית כמו שצריך ובנוסף שתעבוד עם משקלים נוחים בWODים
-או שהיא תביא לך את המספר של המאמן שם ותתאם איתו משהו

היא מאוד נהנת בקרוספיט והיא סוג של התמכרה לשם (לכן אני לא רוצה להגיד לה להפסיק לגמריי), היא מבצעת בראשון ורביעי אימוני התנגדות איתי בחדר הכושר ובשני ורביעי אימוני קרוספיט(וכל פעם התכנית מעט שונה) - אני תמיד מודאג איך אני מבצע תכנית התנגדות מספיק טובה + התאוששות מספיקה לשלב 4 אימונים כאלו בשבוע.

היא מאוד נהנת בקרוספיט והיא סוג של התמכרה לשם (לכן אני לא רוצה להגיד לה להפסיק לגמריי), היא מבצעת בראשון ורביעי אימוני התנגדות איתי בחדר הכושר ובשני ורביעי אימוני קרוספיט(וכל פעם התכנית מעט שונה) - אני תמיד מודאג איך אני מבצע תכנית התנגדות מספיק טובה + התאוששות מספיקה לשלב 4 אימונים כאלו בשבוע.

קודם כל אני לא מאמן מקצועי לכן קח את הדברים בעירבון מוגבל, אני מדבר בתור אחד שעשה אימוני קרוספיט ושילב טיפה כוח ביחד.
-הייתי מציע לפרוס את האימונים בצורה יותר טובה בשבוע, שאחד מהאימונים (קרוספיט או שלך) יעבור ליום שישי.
-ביום שני שתעבוד בכוח בצורה יותר "קלה" סטייל התאוששות כמו בטקסס אחרי יום ראשון איתך, רביעי חזק ובשישי תשלים איתה את החסר.
-הייתי ממליץ שפשוט שתשאל את המאמן כל תחילת שבוע איזה אימונים יהיו וככה תוכל לסדר מראש.

כמו שהציעו מקודם, הכי טוב לתאם עם המאמן קרוספיט שלה. בעלי מקצוע סביב לקוח צריכים לעבוד בסינרגיה (לדוגמא פיזיו, מאמן, מעסה, רופא וכו׳).

לא הייתי שוקל לוותר על הקרוספיט. אבל בגלל שיש להם אלמנט כוח רנדומלי (לדוגמא בנץ׳) צריך להיות ערוכים לזה. אפשרות אחרת לבקש ממנה אם זה ריאלי להרים משהו שקל לה מאוד באלמנט של הכוח.

אגב, עשית בשכל שבאת לכאן להתייעץ. בתור מאמן רציני רצוי מאוד שתכיר את המושגים מעולם הקרוספיט. לרוב הם לא ייחודיים לקרוספיט אלא לקוחים מתחומים אחרים בעולם האימונים - שחייה, ריצה, הרמת משקולות, התעמלות וכו׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית