הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימוני חזה

Mario101

משתמש מתחיל
219
15
נק' מוניטין:
27
219
15
היי
מתאמן כבר 6 שנים על a b עם תזונה טובה (כרגע בחיטוב ויחסית שרירי עוד מעט עובר לניטרלי)
תוהה כמה סטים חזה באמת צריך? בשבוע אני עושה 6 סטים של חזה תחתון, 12 סטים חזה אמצע, 6 סטים חזה עליון (כל סט בערך 6-8 חזרות), תוהה אם זה האידאיל או אפשר להוריד באמצע החזה ולהעלות בחזה עליון ? או פשוט להוריד באמצע החזה?
תודה

אם אתה לא משתקם תוריד סטים
אם אתה משתקם אבל לא רואה תוצאות אז תוסיף סטים
אם אתה עדיין לא רואה תוצאות אז זה כנראה עניין של טכניקה או תרגיל.
אישית אני לא רואה סיבה לעשות סטים לחזה התחתון.

תוהה כמה סטים חזה באמת צריך?
תלוי כמה אינטנסיבי אתה עובד. ציינת 24 סטים לחזה בשבוע. אם כל סט נלקח לכשל (אמיתי) או קרוב אליו אפשר לחתוך את הכמות בחצי ואפילו יותר.

תוהה אם זה האידאיל או אפשר להוריד באמצע החזה ולהעלות בחזה עליון ? או פשוט להוריד באמצע החזה?
אני מניח שהמטרה היא אסתטית אז אי אפשר לענות לך בלי לראות תמונה נוכחית ולאיזה מראה אתה מכוון.
לרוב המתאמנים יש חזה עליון שנמצא בפיגור, והדרך לפתור את זה היא גם לתת דגש לתרגילי חזה עליון וגם ללמוד להפעיל את החזה העליון (ולא לתת לכתף הקדמית להיות דומיננטית).

היי
מתאמן כבר 6 שנים על a b עם תזונה טובה (כרגע בחיטוב ויחסית שרירי עוד מעט עובר לניטרלי)
תוהה כמה סטים חזה באמת צריך? בשבוע אני עושה 6 סטים של חזה תחתון, 12 סטים חזה אמצע, 6 סטים חזה עליון (כל סט בערך 6-8 חזרות), תוהה אם זה האידאיל או אפשר להוריד באמצע החזה ולהעלות בחזה עליון ? או פשוט להוריד באמצע החזה?
תודה
התשובה היא שהכל בסדר כל עוד זה עובד. אם אתה ממשיך להתחזק מעולה. אם אתה לא מתחזק אז אתה צריך לשנות (להעלות/להוריד) או נפח (כמות סטים בשבוע) או עצימות (רמת מאמץ בסט) או תדירות (כמות אימונים על אותו שריר בשבוע).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית