הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איאיאי כמה שהמאמנים של היום טיפשים

• פותח/ת השרשור dmiftah
  • פורסם בתאריך

dmiftah

משתמש מתחיל
101
0
נק' מוניטין:
35
101
0
טוב אז בואו נספר לכם סיפורון קצרצר..
היום הלכתי לי לתומי לאימון,כולי עצבני ורותח על סלקום שחייבו אותי 280 שקל על הפלאפון שלי,ועל הצילום שיניים שגרם לי לדחות את האימון..

עשיתי לי היום כרגיל סקוואט 45 קילו (ממש גרוע..) וביקשתי מאחת המאמנות שתבדוק תטכניקה שלי... מאמנת חדשה,פעם ראשונה שראיתי אותה

סבבה ירדתי לסקוואט די גרוע,המוט שלי היה די עקום,והמרפקים שלי נדפק בהם משהו עלו וירדו או למעלה מדי או למטה מדי..

היא אומרת לי כזה זה לא טוב,תעשה רבע סקוואט (ובטיפשותה הדגימה לי) ואמרה לי לפני שעושים סקוואט קודם מתרגלים בלי מוט..
סבבה "תירגלתי" בלי מוט,עשיתי לה סקוואט מלא עד שבירת מקביל,אמרתי לה שבשבירת מקביל הקוואדס וההאמסטרינג נמתחים למקסימום והלחץ על הברך אפסי וככה מגיעים להיפ דרייב,כמובן שהיא סיננה ואמרה לי ללכת למוט ולעשות רבע סקוואט כי אם משקלים שאני עובד איתם זה מסוכן (WTF בקושי 45 קילו... 25 פאונד כל צד.. 11 קילו כל צד.. 42.5 קילו,עוד יותר גרוע)
ושוב דפקתי לה סקוואט מלא,אחרי זה היא הלכה למאמנים ואמרה להם שאני עושה סקוואט מלא וזה לא טוב וחרטא בפיתה..

אחרי זה בא אליי אחד מהמתאמנים,אמר לי כזה בסוף הסט שלי כל מה שהיא אמרה,זרוק לפח.. שתלך לעשות תשיעורי בית שלה..

אחרי זה כמובן עשיתי בדדליפט מעל המצופה,המצופה היה 61.5 קילו,ועשיתי 67 קילו!!! Mixed grip,אבל לא נורא... יום חמישי נעשה אחיזה רגילה

ולאלו הרולות פה שיגידו מזה 67 קילו..
אני עוד חודשיים בן 15.. גובה 1.68 ומשקל 60 קילו =]]]]...
ואם זה משנה,אני מתאמן בגרייט שייפ כפ"ס... אולי אותו מתאמן שאמר לי את מה שאמר לי גולש פה..

• פותח/ת השרשור
עזוב עזרה אחי,לראות תטכניקה שלי.. מאמנת לא חכמה בכלל..
וגם אם זה פוגע בגדילה,אז נהיה 1.70 לא נורא

עזוב עזרה אחי,לראות תטכניקה שלי.. מאמנת לא חכמה בכלל..
וגם אם זה פוגע בגדילה,אז נהיה 1.70 לא נורא

גם לזה התכוונתי בתור עזרה, כי אני יודע שאין להם מושג על מה הם מדברים והם סתם יזיינו לי את השכל.
אין מה לעשות המאמנים בארץ פשוט תת-רמה שזה עצוב, אימון לפני אחרון עשיתי סקוואט ומאמן אחד אמר לי שזה לא טוב שהגב הולך קדימה ושאני צריך לעשות בסמית', אמרתי לו בסדר והתעלמתי, לנסות להסביר להם זה מיותר.

נערך לאחרונה:
טוב אז בואו נספר לכם סיפורון קצרצר..
היום הלכתי לי לתומי לאימון,כולי עצבני ורותח על סלקום שחייבו אותי 280 שקל על הפלאפון שלי,ועל הצילום שיניים שגרם לי לדחות את האימון..

עשיתי לי היום כרגיל סקוואט 45 קילו (ממש גרוע..) וביקשתי מאחת המאמנות שתבדוק תטכניקה שלי... מאמנת חדשה,פעם ראשונה שראיתי אותה

סבבה ירדתי לסקוואט די גרוע,המוט שלי היה די עקום,והמרפקים שלי נדפק בהם משהו עלו וירדו או למעלה מדי או למטה מדי..

היא אומרת לי כזה זה לא טוב,תעשה רבע סקוואט (ובטיפשותה הדגימה לי) ואמרה לי לפני שעושים סקוואט קודם מתרגלים בלי מוט..
סבבה "תירגלתי" בלי מוט,עשיתי לה סקוואט מלא עד שבירת מקביל,אמרתי לה שבשבירת מקביל הקוואדס וההאמסטרינג נמתחים למקסימום והלחץ על הברך אפסי וככה מגיעים להיפ דרייב,כמובן שהיא סיננה ואמרה לי ללכת למוט ולעשות רבע סקוואט כי אם משקלים שאני עובד איתם זה מסוכן (WTF בקושי 45 קילו... 25 פאונד כל צד.. 11 קילו כל צד.. 42.5 קילו,עוד יותר גרוע)
ושוב דפקתי לה סקוואט מלא,אחרי זה היא הלכה למאמנים ואמרה להם שאני עושה סקוואט מלא וזה לא טוב וחרטא בפיתה..

אחרי זה בא אליי אחד מהמתאמנים,אמר לי כזה בסוף הסט שלי כל מה שהיא אמרה,זרוק לפח.. שתלך לעשות תשיעורי בית שלה..

אחרי זה כמובן עשיתי בדדליפט מעל המצופה,המצופה היה 61.5 קילו,ועשיתי 67 קילו!!! Mixed grip,אבל לא נורא... יום חמישי נעשה אחיזה רגילה

ולאלו הרולות פה שיגידו מזה 67 קילו..
אני עוד חודשיים בן 15.. גובה 1.68 ומשקל 60 קילו =]]]]...
ואם זה משנה,אני מתאמן בגרייט שייפ כפ"ס... אולי אותו מתאמן שאמר לי את מה שאמר לי גולש פה..

אחי,בחור מהפורום השני בשם Scylla מתאמן שם, הוא רבע סקוואטר מדופלם, והוא ישמח לעזור לך בכל שאלה הנוגעת לחצאי ורבעי הסקוואט.

תבוא לנאוטילוס אם אתה רוצה מאמנים נורמליים (בשעות הערב כמובן)

• פותח/ת השרשור
תבוא לנאוטילוס אם אתה רוצה מאמנים נורמליים (בשעות הערב כמובן)
תגדיר נורמאליים..חוצמזה שנאוטילוס קרוב לי כמעט כמו הגרייט שייפ (גר ליד הקניון..) איזה ציוד יש בנאוטילוס?

אני גם נדפק עם מאמנים טובים וחלק לא ,
יש לי מאמן אחד שאני יודע שהוא בדוק פה ועוד 2 שאני חושב שגם אבל לא בטוח ,
אבל נגיד יום שבת היה האימון הכי גרוע שהיה לי קודם כל המאמן סיים את המשמרת ואז באה המאמנת שהיא לא יכולה לשמור עלי בסט בבנץ' ,
הקיצר המאמן שהיה מעצבן אותי הוא אומר לי אתה בן 16 אסור משקלים גבוהים וכאלה זין לי את השכל כל האימון ... ,
הקיצר בבנץ' הוא היה באמצע אימון לא רצה לשמור עלי הייתי צריך לעבוד לבד אז הורדתי 15 קילו ! מהמשקל היה לי אימון גרוע ברמות ,
אני מקווה שעכשיו שאני ילך אני לא ידפק ..

עזוב מאמנים, גם מתאמנים נורמליים קשה למצוא בשביל שמירה.
אני מנסה לתת 5X5 בבנץ פרס ופועל יצא 5X4, למה? כי היוסי יד 50 הזה חשב שאם אני דוחק לאט זה אומר שזה יותר מדי כבד לי ואז הוא צריך ל'עזור לי' (יותר נכון הרים בעצמו) כדי שלא אגיע לכשל. (כן, הוא באמת אמר את זה)

עד שהייתה לי אנרגיה להיתאמן על הבוקר הבן זונה לקח הכל
עם מאמנים אין לי בעיה פה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית