הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ███ רוצים לזכות בדלי אבקת חלבון חינם? אתגר פורום 😃 ███

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
אהלן,

לאחר מחשבה עמוקה לאתגר, הגענו למשהו נחמד....
מי שיפרסם את הסירטון עם הסעודה הכי הזוייה/ מצחיקה / מרובת אוכל עם קרדיט והקדשה ל LBS (בכל מובן שהוא, לדוגמה: "מוקדש ל LBS" - כדי שלא יחשבו שאתם מוזרים), יקבל דלי חלבון של ISS/דיימטייז חינם בחסות חנות התוספים מאסלהאוס.
את ההצבעה לעניין יעשו חברי הפורום בהצבעה פתוחה, כאשר הקולות שלהם יהיו רק 50% מההחלטה ו- 50% נוספים יהיו בהצבעה, שתתבצע בפורום מנהלים כאן אצלנו, כך שלא יהיה אינטרס מצד חברים של אותו משתמש שהעלה סירטון (כמו כן אנו יכולים לראות מי הצביע, ככה שאם תפתחו משתמשים חדשים ותצביעו אנו נמחק את ההצבעה שלכם ונשעה אותכם).
האתגר יסתיים ב 21.3.2010 בשעה 23:00, אם לא יהיו מספיק משתתפים אנו נתן עוד קצת זמן לאתגר.

עריכה למי שלא הבין: כדי לקבל את הפרס, אתם צריכים להיות יצרתיים, זה לא אמור להיות גם מצחיק, גם מרובה אוכל וגם הזוי, זה יכול להיות אחד מהדברים אבל אם תאכלו לי 400 גרם המבורגר בבלק עם בירה ותעשו לי סירטון של 20 דקות, זה לא מעניין ואתם יכולים לפרסם דבר שכזה אבל לא בטוח שזה יזכה (אם תעשו את זה לדוגמה בזמן שיא של 30 שניות אז זה דבר אחר לגמרי, שוב זו רק דוגמה שאנשים לא ימותו לי כאן מחנק). לעומת זאת לדוגמה אם תלכו לסופר ותתחילו לספר על מוצרים כמו שרן וקורן עשו זה נחמד (אני לא אומר שאלו הדברים שאנחנו מחפשים, שוב יצרתיות ומקוריות זה המפתח, הבאתי את זה רק בתור דוגמה [ אתם יכולים לצפות בסירטונים שלהם בנעוץ בפורום אוף טופיק]).
לא צריכים לבזבז 500 ש"ח כדי לזכות בפרס, אפשר לעשות משהו מקורי עם עלות מינימלית, אנו סומכים על המוחות כאן באתר.

סירטונים עד 5 דק' בלבד יתקבלו (אם אתם עושים סעודה גדולה, אפשר לערוך את הסירטון ולהביא רק את הקטעים המעניינים בו).

תגדיר ארוחה הזויה. שילוב של אוכל או כמות של אוכל? לאכול המבורגר עם סירופ מייפל או כמות של אוכל?

שימי אני במקומך הייתי קונה שק קשיו מהשוק ואוכל הכול
בטוח זה לוקח

אני אומר בואו נתרום את האבקת חלבון לאנרוקסיק צ'יק שיש לנו בפורום 🤡

אני אומר בואו נתרום את האבקת חלבון לאנרוקסיק צ'יק שיש לנו בפורום 🤡
אבל אני אנורקס!!!
60 קילו על גובה 1.69.. זה אנורקסי ביותר

ורן,חשבתי זה סתם להכין ארוחה מוזרה עם כל מיני דברים מגעילים.. אבל גם צריך לאכול אותה,אז צריך לחשוב טובטוב מה להכין

לא אני לא,ציפי (הכרס) בקושי רואים אותה.. אני צריך לעלות עוד 15 קילו..
והאנורקסי יכול למות,הוא גם ככה הולך למות עם המשקל שלו,חבל לבזבז עליו 300 שקל שאפשר עליי =]]]]]

חחח איזה *****ים, דווקא כשהחלטתי ללכת על מסה נקייה...
נו טוב, תחזיקו את התחרות קצת באוויר, אני בנייטרלי עכשיו, ברגע שאני יוצא ממנו(עוד 8 יום), אני דופק ציט ענקי, אני אתן פה פייט טוב מבטיח לכם, אם עדיין התחרות לא תסגר:)

איזה פייט ואיזה בטיח?
אני רוצה שמישהו יעלה סרטון,לדעת מה בערך אני צריך לאכול..
נראלי אני צריך להתחיל את הצום כבר עכשיו

נו מה נראה לך... אני האעלה סרטון, זה לא חכומה להגיד סתם, כמובן שזה רק אם עדיין התחרות תחזיק.
בוא נגיד שהציט הכי גדול שדפקתי אי פעם, זה פיצה משפחתית כמעט שלמה+המבורגר של מקדולנדס, עם קינוח גלידה, זה היה בAD שעשיתי, אין לי בעיה לשבור את זה, יכול לדחוף אוכל בלי סוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית