הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחת ולתמיד - שכיבות שמיכה/מקבילים בחיטוב?

• פותח/ת השרשור גל26
  • פורסם בתאריך

גל26

משתמש מתחיל
86
3
נק' מוניטין:
3
86
3
חייב להבין משהו.
אם אני בחיטוב משמע בגרעון.
משמע המטרה כרגע לשמור על המסה הקיימת ולרדת במשקל

יש סיבה לעשות תרגילים כמו מקבילים/ מתח/שכיבות שמיכה?
מצד אחד אני מאוד אוהב אותם ומרגיש שהם נוגעים בנקודות שבתרגילים מורכבים ב 1-8 חזרות אני לא נוגע.

מצד שני, אין היפוטרפיה, זה משקל גוף, זה חיטוב, יש סיבה אז כן לעשות? דיי מבולבל אשמח להבהרה

כאשר אתה בחיטוב אל תצפה ליותר מדיי היפרטרופיה(אלא אם אתה מתאמן מתחיל ממש). בסופו של דבר הדבר החשוב פה הוא הגרעון הקלורי. יש כאלה שבחיטוב עושים סטים של 5 חזרות עם משקל גבוה.

הסיבה שאני חושב שבחיטוב דווקא מומלץ מאוד לעשות מקבילים ושכיבות סמיכה ותרגילים משולבים היא מאחר וישנו בצורה הזו עומס מטבולי רב יותר על השריר ויש עבודה לפרק זמן ארוך יותר מה שבסופו של דבר תורם עוד כמה מילימטרים לשריפת קלוריות כי בסופו של דבר הדופק שלך יהיה גבוה יותר לאורך זמן רב יותר מה שיעזור לך לשרוף יותר קלוריות שגם ככה זה מצב רצוי מבחינתך כי אתה שואף לגירעון

כאשר אתה בחיטוב אל תצפה ליותר מדיי היפרטרופיה(אלא אם אתה מתאמן מתחיל ממש). בסופו של דבר הדבר החשוב פה הוא הגרעון הקלורי. יש כאלה שבחיטוב עושים סטים של 5 חזרות עם משקל גבוה.

הסיבה שאני חושב שבחיטוב דווקא מומלץ מאוד לעשות מקבילים ושכיבות סמיכה ותרגילים משולבים היא מאחר וישנו בצורה הזו עומס מטבולי רב יותר על השריר ויש עבודה לפרק זמן ארוך יותר מה שבסופו של דבר תורם עוד כמה מילימטרים לשריפת קלוריות כי בסופו של דבר הדופק שלך יהיה גבוה יותר לאורך זמן רב יותר מה שיעזור לך לשרוף יותר קלוריות שגם ככה זה מצב רצוי מבחינתך כי אתה שואף לגירעון
זאת התעסקות בקקה. השריפת קלוריות שתשיג משכיבות שמיכה היא לא רלוונטית בכלל. אם תרצה לשרוף יותר קלוריות תצטרך לתת המון סטים להמון חזרות וזה לא מומלץ בכלל משום שגם ככה לגוף אין מספיק אנרגיה להתאושש.

ולכן כתבתי "בעוד כמה מילימטרים".
חוץ מזה, עדיף שהדופק יהיה גבוה מאשר שהשריר יעבוד קשה מדיי כמו שאמרת כי אז לא יהיה לו זמן להתאושש מספיק

אין יותר מדי הבדל באימון שאתה בחיטוב או בעודף קלורי. אתה עדיין צריך גירוי שרירי על מנת לשמר מאסה. עדיין אפשר לעלות במאסה בצורה מאוד מוגבלת.

הבנתי תודה אז לצורך העניין יש יתרון לשכיבות שמיכה על בנץ?
גיוון, בניית שרירי ליבה חזקים(במיוחד עם משקל)
, לדעתי יותר כיווץ בחזה, לא צריך ציוד
חסרונות: שרירי בטן חלשים יכולים להוות מגבלה, פחות יעיל להתקדמות לינארית,צריך בכול סט להוריד ולשים מחדש את המשקל, יש סכנה שהמשקל ייפול באמצע הסט..
סהכ אחלה תרגיל, תרגיל מורכב,בונה פלג גוף עליון חזק,בונה שרירי ליבה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית