הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

DL 180X5

בן ג

משתמש מתחיל
39
23
נק' מוניטין:
33
39
23
Ben Greenberg on Instagram: “180X5 NEW PR! #deadlift ”

כרגע מנסה להגיע לדד 220, שיא לפני הצבא 210 באזור משקל גוף 90.
בחיים לא עשיתי משקל כמו 180 ליותר מחזרה ורציתי לנסות AMRAP, משקל גוף 76-77.
יותר מכוון לפיתוח גוף מי שמכיר וראה את הסרטון שלי שמופיע בתיאור באינסטגרם, יש גם בדיקה של 200 קילו שעלה יפה בדף.

אהמ אהמ shameless plug - העלאתי את הסרטון לאינסטגרם וזירזתי את המנוחה בין חזרה 3 ל4 לא היה לי איך להעביר את זה ליוטיוב.

Ben Greenberg on Instagram: “180X5 NEW PR! #deadlift ”

כרגע מנסה להגיע לדד 220, שיא לפני הצבא 210 באזור משקל גוף 90.
בחיים לא עשיתי משקל כמו 180 ליותר מחזרה ורציתי לנסות AMRAP, משקל גוף 76-77.
יותר מכוון לפיתוח גוף מי שמכיר וראה את הסרטון שלי שמופיע בתיאור באינסטגרם, יש גם בדיקה של 200 קילו שעלה יפה בדף.

אהמ אהמ shameless plug - העלאתי את הסרטון לאינסטגרם וזירזתי את המנוחה בין חזרה 3 ל4 לא היה לי איך להעביר את זה ליוטיוב.
יפה אבל בוא נאמר שאם החזרה הראשונה עולה לי כמו שעלתה לך הראשונה יש לי 10+ חזרות על אותו משקל. מה שגורם לי להניח שמה שגרם לך לעוד קושי היה ההאטה בין החזרות והעזיבה של המוט בין 4 ל5.
אני משוכנע שאתה מסוגל ליותר...

• פותח/ת השרשור
יפה אבל בוא נאמר שאם החזרה הראשונה עולה לי כמו שעלתה לך הראשונה יש לי 10+ חזרות על אותו משקל. מה שגורם לי להניח שמה שגרם לך לעוד קושי היה ההאטה בין החזרות והעזיבה של המוט בין 4 ל5.
אני משוכנע שאתה מסוגל ליותר...

מאמין שזה נובע מחוסר ספציפיות לחזרות גבוהות, אני תמיד עובד 1-3 גג. תודה רבה על התגובה אני עוקב אחרייך בפייסבוק כבר שנים

יפה מאוד, אם אפשר לשאול, מה הגובה שלך וכמה זמן אתה מתאמן?

177-178 מתאמן 4 שנים בסגנון באדי בילדינג

מאמין שזה נובע מחוסר ספציפיות לחזרות גבוהות, אני תמיד עובד 1-3 גג. תודה רבה על התגובה אני עוקב אחרייך בפייסבוק כבר שנים

חחח מה זה 177-178 מה אנחנו אמריקאים תגיד 80 קילו מה

תודה, כייף לשמוע...
גם ב3 חזרות תוכל להפיק יותר אם תהיה מהיר יותר בין החזרות, נסה ותראה

דדליפט כתרגיל שאני אוהב ואינדיקציה להתקדמות בכוח, שאר התוכנית מתבססת על באדיבילדינג

אתה מודע לכך שזה מיותר לסוג תכנית שאתה עושה ואפילו יכול לפגוע לך בהתקדמות (ככל הנראה זה פוגע)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית