הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה ב DL

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
שלום,
אחרי חצי שנה על ראוקוטן סופסוף יכול להרשות לעצמי לעשות SS.
אשמח לקבל ביקורת על הטכניקה.
הערות:
-אני טמבל שלא מטעין את הטלפון שלו והמצלמה הפסיקה לצלם אחרי שלוש חזרות. אני חושב שאפשר לראות טוב בכל זאת.
-יש לי רגליים ארוכות יחסית אז האגן שלי נמצא גבוה ואני לא יכול לעשות עם זה שום דבר(תקנו אותי אם אני טועה).

שאלה נוספת לגבי הרגשה כללית בזמן האימון ובכלל:
אולי הגב שלי לא ישר מספיק ולכן אני מרגיש את זה, אבל אני בהחלט מרגיש עומס על זוקפי הגב שלי אחרי ביצוע הדדליפט. בסוף הסט אני יכול להרגיש "לחץ" באזור שנגמר מהר וביום יום אין כאבים. האם זה דבר נורמלי וזה קורה כי הגב לא רגיל לעומס או כי הגב לא ישר מספיק?

הדדליפט נראה לי בסדר גמור, אולי מנח תחת מעט גבוה מידי
תחכה לתגובות של החבר'ה עם היותר ניסיון כאן, נראה מה יגידו.

אם יש לך רגליים ארוכות אז אין בעיה שהמנח אגן שלך גבוה. ככה זה בדרך כלל..
אנשים עם גפיים ארוכות יהיו בעלי מנח אגן גבוה בדדליפט ויעדיפו לואו בר סקוואט ואילו אנשים עם גפיים יחסית קצרות יעדיפו מנח אגן נמוך יותר והיי בר סקוואט.

אתה מרגיש את זוקפי הגב משום שהם גם עובדים בדדליפט (מן הסתם הם מה שמחזיק את הגב שלך ישר ולא מאפשרים לו להתעגל).
אם זה מגיע לרמות של מעבר לחוסר נעימות תנסה בכל זאת טיפל'ה להוריד את האגן כן שלא תתחיל את ההרמה שאתה עם רגליים כמעט ישרות וגב שמקביל לריצפה (כמו האות ר')

נ.ב תתעלם מההערה על רגליים ישרות. לא ראיתי טוב

• פותח/ת השרשור
הדדליפט נראה לי בסדר גמור, אולי מנח תחת מעט גבוה מידי
תחכה לתגובות של החבר'ה עם היותר ניסיון כאן, נראה מה יגידו.

אם יש לך רגליים ארוכות אז אין בעיה שהמנח אגן שלך גבוה. ככה זה בדרך כלל..
אנשים עם גפיים ארוכות יהיו בעלי מנח אגן גבוה בדדליפט ויעדיפו לואו בר סקוואט ואילו אנשים עם גפיים יחסית קצרות יעדיפו מנח אגן נמוך יותר והיי בר סקוואט.

אתה מרגיש את זוקפי הגב משום שהם גם עובדים בדדליפט (מן הסתם הם מה שמחזיק את הגב שלך ישר ולא מאפשרים לו להתעגל).
אם זה מגיע לרמות של מעבר לחוסר נעימות תנסה בכל זאת טיפל'ה להוריד את האגן כן שלא תתחיל את ההרמה שאתה עם רגליים כמעט ישרות וגב שמקביל לריצפה (כמו האות ר')

נ.ב תתעלם מההערה על רגליים ישרות. לא ראיתי טוב

נראה טוב, רק שכשאתה נועל אתה לא צריך לא לעשות 'שראג' - עמידה זקופה רגילה זה מספיק וגם ישמור על הגב שלך.

תודה רבה לכולם! אולי באמת השראג הזה הוא מה שמציק לי בגב אבל אני חושב שעם הזמן הגב יתחזק וזה יעלם בעתיד.

נראה די טוב. לגבי הזוקפים, אתה יכול לנסות טכניקה אחרת, שתפעיל לך הרבה יותר את הרגליים ואני מניח שהבעיה הזאת תיעלם:
תנסה ליפול אחורה תוך כדי שאתה מחזיק את המוט.
הפעלה הרבה יותר טובה ברגליים, ולחלק הופכת את הדדליפט ליותר קל. (תשתמש בה רק במשקל עבודה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית