הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אתם מתאמנים בשביל להראות טוב לנשים אז

FloppyJoe

משתמש פעיל
327
230
נק' מוניטין:
442
327
230
כדאי להתעורר ולהתמודד עם המציאות.

פלח האוכלוסיה שתראה גבר שרירי עם גופייה על אחוז שומן אפסי ותזיל ריר מחולקת ככה:
70% אוכלוסיית הגייז בארץ
20% אוכלוסיית המתאמנים בארץ
5% נשים עם פטיש מאד ספציפי לגברים שריריים
5% נשים רווקות בגיל ה28+ שהגיעו לשלב שהן מוכנות להתפשר על כל דבר ונשים שבאופן כללי נראות רע ולא עושות סלקציה

אצל רב הנשים השריר עבורן הוא משהו שנמצא בקטגוריה של "לא משנה" "לא מפריע" עם מיעוט מאד שמראה סלידה וגועל ממנו ומיעוט נוסף שמאד נמשך אליו.

מה שנשים רוצות זה פשוט אחוז שומן נמוך עם מסת שריר יחסית נמוכה בלי שהגבר מתעסק יותר מדי בעצמו ומסתכל על עצמו במראה, מודד את הבייספס וכל רגע שעוברים מול השתקפות כלשהי לראות אותו בוחן את עצמו ומכווץ איזה שריר.

אתם הולכים עם גופייה וזזים מצד לצד עם זרועות ענק? 90% מהנשים חושבות שאתם קופים שמקסימום טובים לתקיעה חד פעמית אבל פאדיחות להביא הביתה.

בסופו של דבר האגו של משקלים גבוהים הוא בשביל להרשים גברים, הרצון להיות ענק בסופו של דבר מרשים בעיקר גברים, אז במידה ואתם נמשכים לנשים ומתאמנים בשביל להעלות הסיכויים שלכם עם המין היפה - ממליץ לכם לרדת באחוזי שומן, להתאמן פעמיים בשבוע או פחות, ולהתחיל ללמוד הנדסה .

בהצלחה

הערה: הפוסט מיועד לנערים מתבגרים שמיטב שנותיהם עוד לפניהם ולא לאנשים ששרפו כבר את גיל ה20 שלהם באכילת טונה אבקה מדידת היקפים ו60 דק פוזינג מול המראה לפני ואחרי כל מקלחת ועדיין לא הבינו מה שהפוסט הזה מציין.

כמו כן אם אתם מתאמנים לא בשביל נשים - ישר כח, איך שגבר נראה גם ככה לא משחק תפקיד גדול מדי בסיכוי של גבר עם אישה

נערך לאחרונה:
כדאי להתעורר ולהתמודד עם המציאות.

פלח האוכלוסיה שתראה גבר שרירי עם גופייה על אחוז שומן אפסי ותזיל ריר מחולקת ככה:
70% אוכלוסיית הגייז בארץ
20% אוכלוסיית המתאמנים בארץ
5% נשים עם פטיש מאד ספציפי לגברים שריריים
5% נשים רווקות בגיל ה28+ שהגיעו לשלב שהן מוכנות להתפשר על כל דבר ונשים שבאופן כללי נראות רע ולא עושות סלקציה

אצל רב הנשים השריר עבורן הוא משהו שנמצא בקטגוריה של "לא משנה" "לא מפריע" עם מיעוט מאד שמראה סלידה וגועל ממנו ומיעוט נוסף שמאד נמשך אליו.

מה שנשים רוצות זה פשוט אחוז שומן נמוך עם מסת שריר יחסית נמוכה בלי שהגבר מתעסק יותר מדי בעצמו ומסתכל על עצמו במראה, מודד את הבייספס וכל רגע שעוברים מול השתקפות כלשהי לראות אותו בוחן את עצמו ומכווץ איזה שריר.

אתם הולכים עם גופייה וזזים מצד לצד עם זרועות ענק? 90% מהנשים חושבות שאתם קופים שמקסימום טובים לתקיעה חד פעמית אבל פאדיחות להביא הביתה.

בסופו של דבר האגו של משקלים גבוהים הוא בשביל להרשים גברים, הרצון להיות ענק בסופו של דבר מרשים בעיקר גברים, אז במידה ואתם נמשכים לנשים ומתאמנים בשביל להעלות הסיכויים שלכם עם המין היפה - ממליץ לכם לרדת באחוזי שומן, להתאמן פעמיים בשבוע או פחות, ולהתחיל ללמוד הנדסה .

בהצלחה

הערה: הפוסט מיועד לנערים מתבגרים שמיטב שנותיהם עוד לפניהם ולא לאנשים ששרפו כבר את גיל ה20 שלהם באכילת טונה אבקה מדידת היקפים ו60 דק פוזינג מול המראה לפני ואחרי כל מקלחת ועדיין לא הבינו מה שהפוסט הזה מציין.

כמו כן אם אתם מתאמנים לא בשביל נשים - ישר כח, איך שגבר נראה גם ככה לא משחק תפקיד גדול מדי בסיכוי של גבר עם אישה
מה רע בלהראות טוב?

פנים
גובה
מבנה עצמות

ואז השקעה במכון (לצבור מסת שריר / לרדת בא.ש וכו')..

נערך לאחרונה:
לא מאמין שאני עונה על זה ברצינות, אבל שיהיה -

לא הכל זה שחור ולבן, והתמדה במכון ובאימונים מקנה לך הרבה יותר מסיכויי הצלחה גבוהים עם נשים.
בעקיפין - זה מקנה לך גם ביטחון עצמי, גם הרגשה טובה עם עצמך והמראה שלך, וגם ערך עצמי גבוה. כל זה קריטי להצלחה עם נשים, הרבה יותר משריר פה או שם.

אם מלכתחילה אתה עושה משהו למען גורם אחר, אתה פרייאר, וזה לא משנה אם זה מכון, או לייזר או קורס פיק-אפ בFXP, וזה לא משנה אם אתה בן 15 או 25.

צדקת עד המשפט האחרון. איך שגבר נראה כן מעניין אישה. ומסת שריר בטעם כן יכולה להוסיף אטרקטיביות

• פותח/ת השרשור
לא כתבתי שזה לא מעניין נשים אלא ״לא משחק תפקיד גדול מדי״, הבנת הנקרא.

כדי להמחיש אקח מקרה קיצון שיבליט את הנקודה :

אישה שנראת 10/10 צריכה לבחור מבין 2 גברים:
האחד נראה כמו דוגמן שעשוי מפוטושופ אבל עובד כמתדלק וחסר השכלה - רב הסיכויים שלא תשקול אפילו להיות איתו.

השני שנראה 1/10 אבל מולטי מליונר, עם קריירה אדירה, כח והשפעה חברתית - לכל הפחות היא תשקול את החיזורים שלו ובחלק מהמקרים תחזר אחריו בעצמה.

נשים נמשכות לעוצמה כח ואינטלקט, גברים טיפשים מאד מניחים שמדובר בעוצמה פיזית ויוצאים למסע הומואירוטי בחדכ.
ונשים עוד יותר טיפשות (בדרך כלל שפנפנות פיטנס רווקות בנות 35+ עם משבר גיל ה40 בדרך בתנופה מלאה) גם כן תעדיפנה עוצמה פיזית.

נקודה נוספת - להתאמן לא מעלה ביטחון עצמי אלא אם כן אתה גבר ששוקל 40 או נמצא פשוט בתת משקל חמור, ברב המקרים כשמדובר בגבר רגיל שרק רוצה קצת ריבועים ועוד מסה (רב המתאמנים) - הביטחון רק יורד כי אתה הופך להיות מודע ואובסססיבי לדברים שלולא היית נכנס לעולם הבילדינג בכלל לא היית חושב ומודע אליהם.
ומשם זה מדרון חלקלק בו אתה לאט ובטוח מתחיל להפוך לקריקטורה
פנים
גובה
מבנה עצמות

ואז השקעה במכון (לצבור מסת שריר / לרדת בא.ש וכו')..

1 מעמד חברתי
2 עוצמה וביטחון כלכלי
3 גובה = פנים
4
5
6
7
.
.
34 השקעה במכון

לא כתבתי שזה לא מעניין נשים אלא ״לא משחק תפקיד גדול מדי״, הבנת הנקרא.

כדי להמחיש אקח מקרה קיצון שיבליט את הנקודה :

אישה שנראת 10/10 צריכה לבחור מבין 2 גברים:
האחד נראה כמו דוגמן שעשוי מפוטושופ אבל עובד כמתדלק וחסר השכלה - רב הסיכויים שלא תשקול אפילו להיות איתו.

השני שנראה 1/10 אבל מולטי מליונר, עם קריירה אדירה, כח והשפעה חברתית - לכל הפחות היא תשקול את החיזורים שלו ובחלק מהמקרים תחזר אחריו בעצמה.

נשים נמשכות לעוצמה כח ואינטלקט, גברים טיפשים מאד מניחים שמדובר בעוצמה פיזית ויוצאים למסע הומואירוטי בחדכ.
ונשים עוד יותר טיפשות (בדרך כלל שפנפנות פיטנס רווקות בנות 35+ עם משבר גיל ה40 בדרך בתנופה מלאה) גם כן תעדיפנה עוצמה פיזית.

נקודה נוספת - להתאמן לא מעלה ביטחון עצמי אלא אם כן אתה גבר ששוקל 40 או נמצא פשוט בתת משקל חמור, ברב המקרים כשמדובר בגבר רגיל שרק רוצה קצת ריבועים ועוד מסה (רב המתאמנים) - הביטחון רק יורד כי אתה הופך להיות מודע ואובסססיבי לדברים שלולא היית נכנס לעולם הבילדינג בכלל לא היית חושב ומודע אליהם.
ומשם זה מדרון חלקלק בו אתה לאט ובטוח מתחיל להפוך לקריקטורה

1 מעמד חברתי
2 עוצמה וביטחון כלכלי
3 גובה = פנים
4
5
6
7
.
.
34 השקעה במכון
תמשיך לעבוד על עצמך, מי יודע אולי בסוף גם אתה תעמיס

מסכים חלקית.
גם אני התאמנתי פעם במטרה להיות יותר אטרקטיבי עם בחורות וכו׳, שהגעתי לא.ש נמוך עם מאסת שריר סבבה והייתי יכול להגיד שהגעתי למטרה שלי באופן זמני, הבנתי ששום נס לא קרה ושום עדר של נשים לא רדף אחרי.

זה השלב שהתחלתי עם אימוני כוח בשביל עצמי ולא בשביל אף אחד אחר...

אני אכן מסכים שרוב הנשים לא רוצות בחור ענק ולא קריטי להן כמה שרירי תהיה. אני כן חושב שרוב הנשים מצפות לגבר מטופח ולא מוזנח, בכל הגורמים - לבוש, תספורת, גילוח (או עיצוב שיער פנים איך שתקרא לזה) וגם גופנית.

מנגד, בתור אחד שנמצא בתוך קהילה שעוסקת בספורט, רוב החברים שלי עוסקים / עסקו בספורט ברמה מסויימת, הרבה דייטים ובחורות שהכרתי הגיעו מהתחום הזה או קרובות לזה. באופן טבעי הן ימשכו לגברים יותר גדולים / חזקים וכו׳. מעבר לכך, ספציפית אם יוצאים עם פאוורליפטרית, אתה לא רוצה שהיא תהיה יותר גדולה ממך. אבל בוא נסכים שזה מקרה נדיר.

בנוסף, אני יכול להגיד שהשינוי הגופני שאני עברתי השפיע על הבטחון שלי, אבל זה כמובן משתנה מאחד לאחד והשינוי שהיה אצלי לא הגיע מהר כל כך.

אין שום בעיה עם דיון בנושא, אני לא חושב שאף אחד משכנע את עצמו לשום כיוון. זה כמובן דעה וקשה להוכיח לכאן או לכאן.

לדעתי בנוסף יש טווח כמובן, שרירי זה לא בינארי, יש רמות מסויימות ויש מבנה גוף מסויים.

שרירי וחטוב ברמה של ״טלויזיה / דוגמן״ לדעתי יהיה מושך לרוב אוכלוסיית הנשים.

כשהייתי שמנמנן וללא מסת שריר, בקיצור מגעילול - בקושי הצלחתי להתחיל עם בחורות

כיום - בחורות מתחילות איתי

בולשיט

נשים אוהבות גבר חסון, אסטתטי, ריבועים, משהו להביא לאמא

בולשיט

בחורות מתחילות איתך XD

שמע, הכרתי הרבה בחורים שנראים באמת אש, בחורות לא מתחילות עם גברים באופן קבוע. לפחות לא בחורות ששוות משהו. יש יוצאות דופן אבל צר לי - לא קונה את זה. במיוחד בארץ (אני מניח שאתה גר בארץ) שמסורת בתפקידים של גבר-אישה הרבה יותר חזקה ממקומות אחרים בעולם.

ממש לאמא של הבחורה יהיה אכפת אם יש לך ריבועים או יש לך יד 45 או 50. שטויות. זה כמו שתגיד שבחורה להביא להורים תהיה עם חזה DD בלונדינית עם חוטיני. חרטא.

מביאים להורים (משני הצדדים) בנאדם מנומס, אחראי, עם שאיפות / מקצוע, מטופח וחברותי.

אני רוצה לראות את האמא שתתרשם מיוסי יד 50 שיבוא לה עם גופיית פיטבול עם הפטמות בחוץ איזה רושם הוא יעשה.

אני בחור לא קטן, אף אחד מהבנות זוג שהיו / יש לי לא חשבו לרגע שצריך להביא לאמא גבר שרירי. חרטא.

שהיית שמנמנן ולא התחלת עם בחורות - זה בגלל שלא התחלת עם בחורות. גברים עם גוף לא וואו מצליחים עם בחורות. אני יודע, זה מפתיע. זה שקיבלתי בטחון שנהפכת שרירי זה לא אומר שהבחורה נמשכה אליך כי אתה שרירי, היא יכולה להמשך אליך כי יש לך בטחון.

אתה מתבלבל שטחיות של גברים וחושב שנשים הן דומות לנו. יש המון גברים לא מושכים עם פצצות.

בחורות מתחילות איתך XD

שמע, הכרתי הרבה בחורים שנראים באמת אש, בחורות לא מתחילות עם גברים באופן קבוע. לפחות לא בחורות ששוות משהו. יש יוצאות דופן אבל צר לי - לא קונה את זה. במיוחד בארץ (אני מניח שאתה גר בארץ) שמסורת בתפקידים של גבר-אישה הרבה יותר חזקה ממקומות אחרים בעולם.

ממש לאמא של הבחורה יהיה אכפת אם יש לך ריבועים או יש לך יד 45 או 50. שטויות. זה כמו שתגיד שבחורה להביא להורים תהיה עם חזה DD בלונדינית עם חוטיני. חרטא.

מביאים להורים (משני הצדדים) בנאדם מנומס, אחראי, עם שאיפות / מקצוע, מטופח וחברותי.

אני רוצה לראות את האמא שתתרשם מיוסי יד 50 שיבוא לה עם גופיית פיטבול עם הפטמות בחוץ איזה רושם הוא יעשה.

אני בחור לא קטן, אף אחד מהבנות זוג שהיו / יש לי לא חשבו לרגע שצריך להביא לאמא גבר שרירי. חרטא.

שהיית שמנמנן ולא התחלת עם בחורות - זה בגלל שלא התחלת עם בחורות. גברים עם גוף לא וואו מצליחים עם בחורות. אני יודע, זה מפתיע. זה שקיבלתי בטחון שנהפכת שרירי זה לא אומר שהבחורה נמשכה אליך כי אתה שרירי, היא יכולה להמשך אליך כי יש לך בטחון.

אתה מתבלבל שטחיות של גברים וחושב שנשים הן דומות לנו. יש המון גברים לא מושכים עם פצצות.

מצטער, לא קונה חלק מהדברים שאמרת
כולנו שטחיים, גם הגברים וגם הנשים, אין קשר לרדידות, אנשים חייבים להמשך לבני הזוג שלהם הן מבחינת מראה, והן מבחינת אסתטיקה.
נכון, זהו רק השלב הראשון ודלת הכניסה לזוגיות כשהדלת השנייה וראשית היא אכן עניין של אופי, מעמד בחיים, וכו וכו'

גם ממרומי גילי אני מבין שמה שחשוב זה מה שיש בפנים, אבל חייבת להיות משיכה מינית ראשונית, אנחנו יצוריים מינים ואנחנו חייבים משיכה מינית.

***אין בהודעה זאת משום כוונה שלי לחזור לפורום***

אבל לפעמים יש הטרלות שפשוט מזמינות את זה. אני גם ככה על סף פתיחת דף חדש בחיים (הולך להצטרף להרבה מנהלים/מנהלים לשעבר מעבר לים).

יש הרבה "אפור" בחיים. ביחסים בין המינים (וגם בתוך המינים) אפילו יותר.
מי שחושב שמראה חסון ושרירי (או מראה באופן כללי) לא משנה חי בסרט. על כל אחד שמספר על בן הדוד של החבר של בן הדוד של החבר שלו שהוא שמן, עני, אבל מה "יש לו גיים", והוא מזיין כל שבוע בחורה אחרת ברמת משיכה 9-10, אני אביא לו 20 דוגמאות של בחורים שנראים טוב, ונשים מתחילות איתם. וההגדרה של "נראים טוב" בד"כ תהיה משהו באמצע - לא בילדר ש"פאדיחה" להיראות איתו, לא שחיף (אם או בלי קוביות), וגם לא שמן. כאמור - יש הרבה "אפור" באמצע בין הקטבים, וזה מה שרוב הנשים יעדיפו. לפחות מבחינת הפרמטר של המראה.
כן, יש פרמטרים אחרים, אבל לצערו של המין הגברי - "גיים" זה דבר יותר מורכב מללכת למועדון, לשלוח negs, ולזרוק רוטינות של מיסטרי.
זה לא מקרי שאלה שמאבדים את בתוליהם ראשונים אלה (generally speaking בלי להיכנס למקרים פרטניים שבהחלט יכולים להיות שונים) בחורים "אתלטיים", ואח"כ ערסים, ובסוף "גיקים". אגב, אלה לא קבוצות שהן בהכרח זרות.
ואגב, יצא לי להיות נוכח גם בשיחות בין בחורות על גברים כמו אורי ששון ואיך הן מרטיבות מהם. זה כמובן לא אומר שג'ון דו מאסיבי ועם אחוז שומן במידה הנכונה יזיין רק על סמך המראה.
אבל ככל שיש יותר פרמטרים שמשחקים לטובתך (ומראה, כולל שרירים (כאמור - לא ברמה של בילדרים שפאדיחה להיראות איתם בציבור) ואחוז שומן בינוני-נמוך הוא אחד מהם) כך הסיכויים שלך עולים.

לגבי הרצון להרים משקלים כבדים - לא ממש רלוונטי להרשים בחורות. לא חושב שיש סצנריו שבו בחור בדייט משוויץ לבחורה במשקלים שהוא מרים, וזה מה שגורם לה לפתוח רגליים. מצד שני, לשתות גלון חלב ליום יחד עם עוגת שוקולד יומית (כמו המפגרים במאמר התזונתי הטוב ביותר בעולם של מאט ריינולדס) בהחלט יהיה counter productive למטרה הזאת.

אז זהו, שאתה טועה. במקרה אם אתה בדיוק הטעם שלה - וואלה הצלחת וככל הנראה לא משנה מה תגיד היא תהיה בעניין. אבל זה לא תמיד קורה.

ממליץ לך לקרוא את הספר המשחק של ניל שטראוס ולהבין מה באמת מושך נשים בכל הנושא של משיכה ראשונית. יש המון ספרות בנושא והממצאים די מדהימים עד כמה המראה החיצוני לא משחק תפקיד מכריע.

אתמצת לך את זה במשפט - לא משנה איך אתה נראה, אם אתה מעניין, יודע לדבר עם נשים ו״ללחוץ על הכפתורים הנכונים״ - אתה יכול להצליח יותר מכל בחור שרירי.
***אין בהודעה זאת משום כוונה שלי לחזור לפורום***

אבל לפעמים יש הטרלות שפשוט מזמינות את זה. אני גם ככה על סף פתיחת דף חדש בחיים (הולך להצטרף להרבה מנהלים/מנהלים לשעבר מעבר לים).

יש הרבה "אפור" בחיים. ביחסים בין המינים (וגם בתוך המינים) אפילו יותר.
מי שחושב שמראה חסון ושרירי (או מראה באופן כללי) לא משנה חי בסרט. על כל אחד שמספר על בן הדוד של החבר של בן הדוד של החבר שלו שהוא שמן, עני, אבל מה "יש לו גיים", והוא מזיין כל שבוע בחורה אחרת ברמת משיכה 9-10, אני אביא לו 20 דוגמאות של בחורים שנראים טוב, ונשים מתחילות איתם. וההגדרה של "נראים טוב" בד"כ תהיה משהו באמצע - לא בילדר ש"פאדיחה" להיראות איתו, לא שחיף (אם או בלי קוביות), וגם לא שמן. כאמור - יש הרבה "אפור" באמצע בין הקטבים, וזה מה שרוב הנשים יעדיפו. לפחות מבחינת הפרמטר של המראה.
כן, יש פרמטרים אחרים, אבל לצערו של המין הגברי - "גיים" זה דבר יותר מורכב מללכת למועדון, לשלוח negs, ולזרוק רוטינות של מיסטרי.
זה לא מקרי שאלה שמאבדים את בתוליהם ראשונים אלה (generally speaking בלי להיכנס למקרים פרטניים שבהחלט יכולים להיות שונים) בחורים "אתלטיים", ואח"כ ערסים, ובסוף "גיקים". אגב, אלה לא קבוצות שהן בהכרח זרות.
ואגב, יצא לי להיות נוכח גם בשיחות בין בחורות על גברים כמו אורי ששון ואיך הן מרטיבות מהם. זה כמובן לא אומר שג'ון דו מאסיבי ועם אחוז שומן במידה הנכונה יזיין רק על סמך המראה.
אבל ככל שיש יותר פרמטרים שמשחקים לטובתך (ומראה, כולל שרירים (כאמור - לא ברמה של בילדרים שפאדיחה להיראות איתם בציבור) ואחוז שומן בינוני-נמוך הוא אחד מהם) כך הסיכויים שלך עולים.

לגבי הרצון להרים משקלים כבדים - לא ממש רלוונטי להרשים בחורות. לא חושב שיש סצנריו שבו בחור בדייט משוויץ לבחורה במשקלים שהוא מרים, וזה מה שגורם לה לפתוח רגליים. מצד שני, לשתות גלון חלב ליום יחד עם עוגת שוקולד יומית (כמו המפגרים במאמר התזונתי הטוב ביותר בעולם של מאט ריינולדס) בהחלט יהיה counter productive למטרה הזאת.

קודם כל טוב לדעת שאתה מודע לדברים מעט מעבר ל״בטחון״ ו״מראה״ וכו׳.

אין ספק שיש גבול כמה בנאדם יכול להיות לא מושך ולא מוצלח אבל עם גיים טוב.

מדובר על חבר׳ה ״רגילים״ פחות או יותר. אנשים עם השמנת יתר למשל, אם תרצה או לא זה נותן אות שלילי לגבי טיפוח, שאיפות, התמדה ושאר תכונות שחשובות אצל בנאדם. שום גיים לא יתגבר על זה.

לגבי אורי ששון - הן מרטיבות בעיקר כי הוא מדליסט אולימפי, ועל הדרך נראה טוב. אני חושב שנוכל להסכים שהמראה שלו הוא לא יוצא דופן. ההצלחה לו היא כן יוצאת דופן וזה מה שמשחק כאן. יש אינספור דוגמאות לזה.

• פותח/ת השרשור

בולשיט

להוסיף למה שספלינטר כתב, כהתחלת להתאמן ורזית הפרצוף שלך רזה וזה היה הדבר הכי משמעותי , הבייספס 40 ס״מ שלך הוא לא הסיבה ש(נניח ו)התחילו איתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית