אני מסכים איתך לחלוטין.לא חושב שמישהו יכול להתמיד באימונים במשך כל החיים כאורח חיים או מטרתו למשוך נשים.
מי שלא מתאמן כצורך בסיסי כמו לצחצח שיניים לרוב יתאמן חודש- חודשיים ויפרוש.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מסכים איתך לחלוטין.לא חושב שמישהו יכול להתמיד באימונים במשך כל החיים כאורח חיים או מטרתו למשוך נשים.
טוב עחי, תחיה בסרט בדרך שלך.
יאללה סיימתי להגיב בפורום ילדי אוננות הזה.
לא חושב שמישהו יכול להתמיד באימונים במשך כל החיים כאורח חיים או מטרתו למשוך נשים.
פספסת את הפואנטה שלוראיתי חברה שהתאמנו שנים ברמות תחרויתיות מאוד גבוהות ופרשו. לא הייתי מכליל.
מה גרם לך להשקיע בפוסטכדאי להתעורר ולהתמודד עם המציאות.
פלח האוכלוסיה שתראה גבר שרירי עם גופייה על אחוז שומן אפסי ותזיל ריר מחולקת ככה:
70% אוכלוסיית הגייז בארץ
20% אוכלוסיית המתאמנים בארץ
5% נשים עם פטיש מאד ספציפי לגברים שריריים
5% נשים רווקות בגיל ה28+ שהגיעו לשלב שהן מוכנות להתפשר על כל דבר ונשים שבאופן כללי נראות רע ולא עושות סלקציה
אצל רב הנשים השריר עבורן הוא משהו שנמצא בקטגוריה של "לא משנה" "לא מפריע" עם מיעוט מאד שמראה סלידה וגועל ממנו ומיעוט נוסף שמאד נמשך אליו.
מה שנשים רוצות זה פשוט אחוז שומן נמוך עם מסת שריר יחסית נמוכה בלי שהגבר מתעסק יותר מדי בעצמו ומסתכל על עצמו במראה, מודד את הבייספס וכל רגע שעוברים מול השתקפות כלשהי לראות אותו בוחן את עצמו ומכווץ איזה שריר.
אתם הולכים עם גופייה וזזים מצד לצד עם זרועות ענק? 90% מהנשים חושבות שאתם קופים שמקסימום טובים לתקיעה חד פעמית אבל פאדיחות להביא הביתה.
בסופו של דבר האגו של משקלים גבוהים הוא בשביל להרשים גברים, הרצון להיות ענק בסופו של דבר מרשים בעיקר גברים, אז במידה ואתם נמשכים לנשים ומתאמנים בשביל להעלות הסיכויים שלכם עם המין היפה - ממליץ לכם לרדת באחוזי שומן, להתאמן פעמיים בשבוע או פחות, ולהתחיל ללמוד הנדסה .
בהצלחה
הערה: הפוסט מיועד לנערים מתבגרים שמיטב שנותיהם עוד לפניהם ולא לאנשים ששרפו כבר את גיל ה20 שלהם באכילת טונה אבקה מדידת היקפים ו60 דק פוזינג מול המראה לפני ואחרי כל מקלחת ועדיין לא הבינו מה שהפוסט הזה מציין.
כמו כן אם אתם מתאמנים לא בשביל נשים - ישר כח, איך שגבר נראה גם ככה לא משחק תפקיד גדול מדי בסיכוי של גבר עם אישה[?E]
מה גרם לך להשקיע בפוסט