עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כתבתי שזה לא מעניין נשים אלא ״לא משחק תפקיד גדול מדי״, הבנת הנקרא.
כדי להמחיש אקח מקרה קיצון שיבליט את הנקודה :
אישה שנראת 10/10 צריכה לבחור מבין 2 גברים:
האחד נראה כמו דוגמן שעשוי מפוטושופ אבל עובד כמתדלק וחסר השכלה - רב הסיכויים שלא תשקול אפילו להיות איתו.
השני שנראה 1/10 אבל מולטי מליונר, עם קריירה אדירה, כח והשפעה חברתית - לכל הפחות היא תשקול את החיזורים שלו ובחלק מהמקרים תחזר אחריו בעצמה.
נשים נמשכות לעוצמה כח ואינטלקט, גברים טיפשים מאד מניחים שמדובר בעוצמה פיזית ויוצאים למסע הומואירוטי בחדכ.
ונשים עוד יותר טיפשות (בדרך כלל שפנפנות פיטנס רווקות בנות 35+ עם משבר גיל ה40 בדרך בתנופה מלאה) גם כן תעדיפנה עוצמה פיזית.
נקודה נוספת - להתאמן לא מעלה ביטחון עצמי אלא אם כן אתה גבר ששוקל 40 או נמצא פשוט בתת משקל חמור, ברב המקרים כשמדובר בגבר רגיל שרק רוצה קצת ריבועים ועוד מסה (רב המתאמנים) - הביטחון רק יורד כי אתה הופך להיות מודע ואובסססיבי לדברים שלולא היית נכנס לעולם הבילדינג בכלל לא היית חושב ומודע אליהם.
ומשם זה מדרון חלקלק בו אתה לאט ובטוח מתחיל להפוך לקריקטורה
1 מעמד חברתי
2 עוצמה וביטחון כלכלי
3 גובה = פנים
4
5
6
7
.
.
34 השקעה במכון
אתם יודעים שאתם מנסים להכליל 50.4% מהאוכלוסיה לדעה אחת.
רמז: יכול להיות שנשים שונות ימשכו למאפיינים שונים בגברים (חלק בנשים אחרות אפילו)
תשמע כל הפורום קיווה לשניה שתחזור, איזה אכזבה 🤣***אין בהודעה זאת משום כוונה שלי לחזור לפורום***
תשמע כל הפורום קיווה לשניה שתחזור, איזה אכזבה 🤣
ולשבת קבוע כאן ולקרוא הכל בלי להגיב, זה לא נקרא "לא להיות בפורום" 🤦♂️
ברור, יש לי מצלמות נסתרות בכל הבית שלך.מעניין שאתה גם יודע בדיוק מה וכמה אני קורא בפורום.
ברור, יש לי מצלמות נסתרות בכל הבית שלך.
אבל בטח אני טועה ואתה לא נכנס לכאן, סתם במקרה נכנסת פעם בכמה שנים ובמקרה נפלת על פוסט שרצית להגיב עליו. הגיוני ואפשרי סה"כ 🤦♂️
ריפטו
או, הנה סטארדאסט המוכר והאהוב.
מנהלים לשעבר מקבליםמתי אני מקבל משתמש כבוד?
כי כנראה לא היה לך ביטחון עצמי. חוץ מזה אם לא התחלת אז לא התחלת זה לא אומר שבחורות לא היו הולכות איתך.כשהייתי שמנמנן וללא מסת שריר, בקיצור מגעילול - בקושי הצלחתי להתחיל עם בחורות
אולי בגיל 16 זה מישהו להביא לאמא (גם לא בטוח). אבל וואלה גבר בן 25 שכל מה שיש לו זה גוף, זה לא מישהו להביא לאמא, שלא נדבר על 30+ ששם זה כבר פתטי.נשים אוהבות גבר חסון, אסטתטי, ריבועים, משהו להביא לאמא
או, הנה סטארדאסט המוכר והאהוב.
מנהלים לשעבר מקבלים
כי כנראה לא היה לך ביטחון עצמי. חוץ מזה אם לא התחלת אז לא התחלת זה לא אומר שבחורות לא היו הולכות איתך.
אולי בגיל 16 זה מישהו להביא לאמא (גם לא בטוח). אבל וואלה גבר בן 25 שכל מה שיש לו זה גוף, זה לא מישהו להביא לאמא, שלא נדבר על 30+ ששם זה כבר פתטי.
או שאתה שיטחי ברמות או שאתה חסר ביטחון. מצטער אבל אתה נשמע כמו ילד בן 20 שמנסה להיות בוגר בכוח - אפילו דרך הכתיבה שלך רואים את זה.קמת קרבי, או שמא מתוסכל?
דבריי הוצאו מהקשרם ולא הובנו נכון, מה שאני מנסה ואני ארשום בקצרה, נשים לא אוהבת גברים חלשים (הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית)
הן גם לא יאהבו גבר "מנופח" מידי, רוב הנשים ימשכו לאמצע - גבר עם מסת שריר בסיסית, מטופח ואסתטי.
ונכון, גבר שלא שלם עם המראה שלו (ובוא נודה על האמת, גברים חלשים, כרס בירה ולא אסתטים) לא יאהבו את המראה שלהם, דבר שישפיע על הביטחון שלהם, ונשים לא אוהבות גברים ללא ביטחון עצמי.
ותודה או לא, רובנו האנשים - זכרים ונקבות - אנשים רדודים, הדלת הכניסה הראשונית לקשר זו משיכה מינמלית. המשך הקשר שזה אומר חיים משותפים וחתונה תלוי כבר במעמד שלך בחיים ובאופי שלך.
תהיה חתיך אש, לב זהב, ובן אדם שכיף להיות לידו אבל תעבוד בגיל 30 בתחנת דלק, שום אישה איכותית עם אמא ביקורתית לא תרצה להתחתן איתך.
מקסימום סטוץ.
או שאתה שיטחי ברמות או שאתה חסר ביטחון. מצטער אבל אתה נשמע כמו ילד בן 20 שמנסה להיות בוגר בכוח - אפילו דרך הכתיבה שלך רואים את זה.
חס וחלילה, קראתי שוב את התגובה שלי אליך, לא רואה בה משהו קרבי או מתוסכל אבל מצטער אם קיבלת את הרושם.קמת קרבי, או שמא מתוסכל?
בדיוק מה שהתכוונתיתהיה חתיך אש, לב זהב, ובן אדם שכיף להיות לידו אבל תעבוד בגיל 30 בתחנת דלק, שום אישה איכותית עם אמא ביקורתית לא תרצה להתחתן איתך.
חס וחלילה, קראתי שוב את התגובה שלי אליך, לא רואה בה משהו קרבי או מתוסכל אבל מצטער אם קיבלת את הרושם.
סטארדאסט סתם מצחיק אותי פשוט.
בדיוק מה שהתכוונתי
בזה אתה צודקאנשים צריכים להבין שאנחנו יצור אינטרסנטי, גם גבר חרמן ככל שיהיה אבל רציונלי, לא יתחתן עם אישה שכל מה שמעניין אותה זה טיפוח אישי.
ממרומי גילי הבנתי שאישה טובה זו אחת שתנגב לך את התחת כשתהיה סיעודי, שתכין לך ארוחת ערב חמה ושתהיה אמא טובה לילדייך.
אחרת, זה ייגמר בגירושים מכוערים.
My two cents:
מציע לכם לקרוא
Models: atrract women through honesty
(אפשר לשמוע גם באודיבל של אמזון בחינם אם זה הספר הראשון שלכם)
ובאופן כללי הנקודה שלי מהספר תהיה:
גבר שמתאמן בשביל למשוך נשים, במהותו לא ימשוך אותן כי הוא גבר תלותי (אלא אם גם האישה שנמשכת אליו היא גם תלותית, ואז כל מה שיקבל זו מערכת יחסים לא בריאה)