הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אם אתם מתאמנים בשביל להראות טוב לנשים אז

האמת שדפקתי פה חפירה אבל זה יגרור לכאבי ראש מיותרים, אני אאלץ לוותר.

נערך לאחרונה:
לא כתבתי שזה לא מעניין נשים אלא ״לא משחק תפקיד גדול מדי״, הבנת הנקרא.

כדי להמחיש אקח מקרה קיצון שיבליט את הנקודה :

אישה שנראת 10/10 צריכה לבחור מבין 2 גברים:
האחד נראה כמו דוגמן שעשוי מפוטושופ אבל עובד כמתדלק וחסר השכלה - רב הסיכויים שלא תשקול אפילו להיות איתו.

השני שנראה 1/10 אבל מולטי מליונר, עם קריירה אדירה, כח והשפעה חברתית - לכל הפחות היא תשקול את החיזורים שלו ובחלק מהמקרים תחזר אחריו בעצמה.

נשים נמשכות לעוצמה כח ואינטלקט, גברים טיפשים מאד מניחים שמדובר בעוצמה פיזית ויוצאים למסע הומואירוטי בחדכ.
ונשים עוד יותר טיפשות (בדרך כלל שפנפנות פיטנס רווקות בנות 35+ עם משבר גיל ה40 בדרך בתנופה מלאה) גם כן תעדיפנה עוצמה פיזית.

נקודה נוספת - להתאמן לא מעלה ביטחון עצמי אלא אם כן אתה גבר ששוקל 40 או נמצא פשוט בתת משקל חמור, ברב המקרים כשמדובר בגבר רגיל שרק רוצה קצת ריבועים ועוד מסה (רב המתאמנים) - הביטחון רק יורד כי אתה הופך להיות מודע ואובסססיבי לדברים שלולא היית נכנס לעולם הבילדינג בכלל לא היית חושב ומודע אליהם.
ומשם זה מדרון חלקלק בו אתה לאט ובטוח מתחיל להפוך לקריקטורה

1 מעמד חברתי
2 עוצמה וביטחון כלכלי
3 גובה = פנים
4
5
6
7
.
.
34 השקעה במכון

לצערי לך חסר הבנת הנקרא לא לי, אני הגבתי על המשפט "לא משחק תפקיד גדול מידי" כי הוא פשוט לא נכון.
מראה חיצוני משחק תפקיד גדול מאוד. זה שמעמד וכסף משחק תפקיד גדול גם הוא, לא משנה את העובדה שגם מראה חיצוני משחק תפקיד גדול.

אם יש דבר אחד בטוח בכל הדיון הזה, זה שאין גבר שלא יודע בודאות מה נשים מחפשות ומה צריך לעשות בשביל "להשיג" אותן. מזל שבטחון עצמי (גם אם הוא לא מוצדק) עושה את זה לבחורות.

אתם יודעים שאתם מנסים להכליל 50.4% מהאוכלוסיה לדעה אחת.
רמז: יכול להיות שנשים שונות ימשכו למאפיינים שונים בגברים (חלק בנשים אחרות אפילו)

שמעת על היגיון? אני לא צריך להפריד כל אחת מהנתון שהבאת כדי לדעת שרובם אוהבות קולה אבל חלקם אוהבות רק מים

מראה חיצוני משחק תפקיד גדול, אבל יש דרכים להתגבר עליו.
מנגד, יש גברים שנראים מעולה, אבל אם אין בטחון - המראה לא יעזור.

***אין בהודעה זאת משום כוונה שלי לחזור לפורום***
תשמע כל הפורום קיווה לשניה שתחזור, איזה אכזבה 🤣
ולשבת קבוע כאן ולקרוא הכל בלי להגיב, זה לא נקרא "לא להיות בפורום" 🤦‍♂️

תשמע כל הפורום קיווה לשניה שתחזור, איזה אכזבה 🤣
ולשבת קבוע כאן ולקרוא הכל בלי להגיב, זה לא נקרא "לא להיות בפורום" 🤦‍♂️

מעניין שאתה גם יודע בדיוק מה וכמה אני קורא בפורום.

מעניין שאתה גם יודע בדיוק מה וכמה אני קורא בפורום.
ברור, יש לי מצלמות נסתרות בכל הבית שלך.
אבל בטח אני טועה ואתה לא נכנס לכאן, סתם במקרה נכנסת פעם בכמה שנים ובמקרה נפלת על פוסט שרצית להגיב עליו. הגיוני ואפשרי סה"כ 🤦‍♂️

ברור, יש לי מצלמות נסתרות בכל הבית שלך.
אבל בטח אני טועה ואתה לא נכנס לכאן, סתם במקרה נכנסת פעם בכמה שנים ובמקרה נפלת על פוסט שרצית להגיב עליו. הגיוני ואפשרי סה"כ 🤦‍♂️

כן, היו תקופות שלא נכנסתי גם חודשים. ד"א, אפילו לפורום של ריפטו אני נכנס מדי פעם. לא כי אפשר ללמוד שם משהו, אלא כי יש שם תגובות מפגרות, אבל שמנסות להתנסח בצורה חכמה, וזה יוצא מצחיק. דברים בסגנון: "אם הדבר האחרון שאתה רוצה זה להיות שמן מדי, אז הדבר הראשון שאתה רוצה הוא לא להיות חזק מדי."

וכן, לא מפליא אותי בכלל שבין מי שנשאר בפורום מהגווארדיה הישנה, אתה הוא זה שמגיב לי.

או, הנה סטארדאסט המוכר והאהוב.
מתי אני מקבל משתמש כבוד?
מנהלים לשעבר מקבלים
כשהייתי שמנמנן וללא מסת שריר, בקיצור מגעילול - בקושי הצלחתי להתחיל עם בחורות
כי כנראה לא היה לך ביטחון עצמי. חוץ מזה אם לא התחלת אז לא התחלת זה לא אומר שבחורות לא היו הולכות איתך.
נשים אוהבות גבר חסון, אסטתטי, ריבועים, משהו להביא לאמא
אולי בגיל 16 זה מישהו להביא לאמא (גם לא בטוח). אבל וואלה גבר בן 25 שכל מה שיש לו זה גוף, זה לא מישהו להביא לאמא, שלא נדבר על 30+ ששם זה כבר פתטי.

או, הנה סטארדאסט המוכר והאהוב.

מנהלים לשעבר מקבלים

כי כנראה לא היה לך ביטחון עצמי. חוץ מזה אם לא התחלת אז לא התחלת זה לא אומר שבחורות לא היו הולכות איתך.

אולי בגיל 16 זה מישהו להביא לאמא (גם לא בטוח). אבל וואלה גבר בן 25 שכל מה שיש לו זה גוף, זה לא מישהו להביא לאמא, שלא נדבר על 30+ ששם זה כבר פתטי.

קמת קרבי, או שמא מתוסכל?

דבריי הוצאו מהקשרם ולא הובנו נכון, מה שאני מנסה ואני ארשום בקצרה, נשים לא אוהבת גברים חלשים (הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית)
הן גם לא יאהבו גבר "מנופח" מידי, רוב הנשים ימשכו לאמצע - גבר עם מסת שריר בסיסית, מטופח ואסתטי.

ונכון, גבר שלא שלם עם המראה שלו (ובוא נודה על האמת, גברים חלשים, כרס בירה ולא אסתטים) לא יאהבו את המראה שלהם, דבר שישפיע על הביטחון שלהם, ונשים לא אוהבות גברים ללא ביטחון עצמי.
ותודה או לא, רובנו האנשים - זכרים ונקבות - אנשים רדודים, הדלת הכניסה הראשונית לקשר זו משיכה מינמלית. המשך הקשר שזה אומר חיים משותפים וחתונה תלוי כבר במעמד שלך בחיים ובאופי שלך.

תהיה חתיך אש, לב זהב, ובן אדם שכיף להיות לידו אבל תעבוד בגיל 30 בתחנת דלק, שום אישה איכותית עם אמא ביקורתית לא תרצה להתחתן איתך.
מקסימום סטוץ.

קמת קרבי, או שמא מתוסכל?

דבריי הוצאו מהקשרם ולא הובנו נכון, מה שאני מנסה ואני ארשום בקצרה, נשים לא אוהבת גברים חלשים (הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית)
הן גם לא יאהבו גבר "מנופח" מידי, רוב הנשים ימשכו לאמצע - גבר עם מסת שריר בסיסית, מטופח ואסתטי.

ונכון, גבר שלא שלם עם המראה שלו (ובוא נודה על האמת, גברים חלשים, כרס בירה ולא אסתטים) לא יאהבו את המראה שלהם, דבר שישפיע על הביטחון שלהם, ונשים לא אוהבות גברים ללא ביטחון עצמי.
ותודה או לא, רובנו האנשים - זכרים ונקבות - אנשים רדודים, הדלת הכניסה הראשונית לקשר זו משיכה מינמלית. המשך הקשר שזה אומר חיים משותפים וחתונה תלוי כבר במעמד שלך בחיים ובאופי שלך.

תהיה חתיך אש, לב זהב, ובן אדם שכיף להיות לידו אבל תעבוד בגיל 30 בתחנת דלק, שום אישה איכותית עם אמא ביקורתית לא תרצה להתחתן איתך.
מקסימום סטוץ.
או שאתה שיטחי ברמות או שאתה חסר ביטחון. מצטער אבל אתה נשמע כמו ילד בן 20 שמנסה להיות בוגר בכוח - אפילו דרך הכתיבה שלך רואים את זה.

או שאתה שיטחי ברמות או שאתה חסר ביטחון. מצטער אבל אתה נשמע כמו ילד בן 20 שמנסה להיות בוגר בכוח - אפילו דרך הכתיבה שלך רואים את זה.

טוב עחי, תחיה בסרט בדרך שלך.
יאללה סיימתי להגיב בפורום ילדי אוננות הזה.

קמת קרבי, או שמא מתוסכל?
חס וחלילה, קראתי שוב את התגובה שלי אליך, לא רואה בה משהו קרבי או מתוסכל אבל מצטער אם קיבלת את הרושם.
סטארדאסט סתם מצחיק אותי פשוט.
בדיוק מה שהתכוונתי

חס וחלילה, קראתי שוב את התגובה שלי אליך, לא רואה בה משהו קרבי או מתוסכל אבל מצטער אם קיבלת את הרושם.
סטארדאסט סתם מצחיק אותי פשוט.

בדיוק מה שהתכוונתי

אנשים צריכים להבין שאנחנו יצור אינטרסנטי, גם גבר חרמן ככל שיהיה אבל רציונלי, לא יתחתן עם אישה שכל מה שמעניין אותה זה טיפוח אישי.
ממרומי גילי הבנתי שאישה טובה זו אחת שתנגב לך את התחת כשתהיה סיעודי, שתכין לך ארוחת ערב חמה ושתהיה אמא טובה לילדייך.
אחרת, זה ייגמר בגירושים מכוערים.

אנשים צריכים להבין שאנחנו יצור אינטרסנטי, גם גבר חרמן ככל שיהיה אבל רציונלי, לא יתחתן עם אישה שכל מה שמעניין אותה זה טיפוח אישי.
ממרומי גילי הבנתי שאישה טובה זו אחת שתנגב לך את התחת כשתהיה סיעודי, שתכין לך ארוחת ערב חמה ושתהיה אמא טובה לילדייך.
אחרת, זה ייגמר בגירושים מכוערים.
בזה אתה צודק

My two cents:
מציע לכם לקרוא
Models: atrract women through honesty
(אפשר לשמוע גם באודיבל של אמזון בחינם אם זה הספר הראשון שלכם)

ובאופן כללי הנקודה שלי מהספר תהיה:
גבר שמתאמן בשביל למשוך נשים, במהותו לא ימשוך אותן כי הוא גבר תלותי (אלא אם גם האישה שנמשכת אליו היא גם תלותית, ואז כל מה שיקבל זו מערכת יחסים לא בריאה)

My two cents:
מציע לכם לקרוא
Models: atrract women through honesty
(אפשר לשמוע גם באודיבל של אמזון בחינם אם זה הספר הראשון שלכם)

ובאופן כללי הנקודה שלי מהספר תהיה:
גבר שמתאמן בשביל למשוך נשים, במהותו לא ימשוך אותן כי הוא גבר תלותי (אלא אם גם האישה שנמשכת אליו היא גם תלותית, ואז כל מה שיקבל זו מערכת יחסים לא בריאה)

לא חושב שמישהו יכול להתמיד באימונים במשך כל החיים כאורח חיים או מטרתו למשוך נשים.
מי שלא מתאמן כצורך בסיסי כמו לצחצח שיניים לרוב יתאמן חודש- חודשיים ויפרוש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית