הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| כמה שאלות בנוגע לסייקל

bobifit

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
לפני שנה וחצי עשיתי סייקל שני ועברתי חוויה לא נעימה, מלא פצעים גדולות(בכמות שאי אפשר לספור) בגב ובכתפיים והדבר גרם לי לרצות להפסיק
כעת אני מעוניין לחזור לזה אך אני חושש לחוות את החוויה הזו שוב (בסייקל הראשון זה לא קרה)

הסייקל השני היה:
-3 זריקות טסט שבועויות(750 מ"ל) עם דקה קצר
-דיבול
-פרגניל לאורך הסייקל (הזרקה לבטן)
-PCT - איקקלומין וטמוקסיפן

מישהו יודע מה באמת יכול לגרום לכמות מטורפת מאוד של פצעים?

שאלה נוספת.. היום הלכתי למישהו מוכר ומפורסם בתחום שיבנה לי תוכנית סייקל, אשמח לדעת מה דעתכם בבקשה

סייקל 10 שבועות.
-2 פרווירון ביום
-1 ארימדקס כל 3 ימים
-4 שבועות ראשונים טורינה בול בפירמידה
-פעמיים בשבוע טסט אנתת מיל (250 מ"ל) ומיל של פניק(דקה קצר)

PCT-
שבועיים אחרי הזריקה האחרונה. שבוע ראשון 1.25 ולמחורת שוב 1.25 ושבוע אחרי שוב אותו דבר
שבוע אחרי פרגניל 2 כדורי טמוקסיפן 1 בוקר 1 ערב, 2 כדורי איקקלומין 1 בוקר 1 ערב למשך שבועים. אחרי שבועיים שוב רק בערב 1.

נירא טוב הסייקל חבר אבל מה אם קברגולין? חובה חובה חובה שהוא היה לפחות בכיס בהיכון 0.5 כל שלוש ימים של קברגולין ולעשןת בדיקות דם כדי לכוון את המינון
לגבי הפצעים זה אינדוידואלי למשל אצלי שבועים על דיבול והגוף התמלא בטיפה בצעים אבל אצל מישהו אחר בקושי שבוע עבר וכל הגב שלו בפצעים בעקרון זה קורה מי שינוי הורמונלי מהיר ומי רעילות לכבד (לכן תמיד להיבדק) באוראלים אל תתחיל ממינון גבוה תנסה כל שבוע לעלות. לכן במקרה הכי גרוע אפשר להשתמש בראקוטאן אחרי הסייקל כמובן בתנאי שתפקודי כבד ופרופיל שומנים תקין (גם רעיל לכבד)

• פותח/ת השרשור
נירא טוב הסייקל חבר אבל מה אם קברגולין? חובה חובה חובה שהוא היה לפחות בכיס בהיכון 0.5 כל שלוש ימים של קברגולין ולעשןת בדיקות דם כדי לכוון את המינון
לגבי הפצעים זה אינדוידואלי למשל אצלי שבועים על דיבול והגוף התמלא בטיפה בצעים אבל אצל מישהו אחר בקושי שבוע עבר וכל הגב שלו בפצעים בעקרון זה קורה מי שינוי הורמונלי מהיר ומי רעילות לכבד (לכן תמיד להיבדק) באוראלים אל תתחיל ממינון גבוה תנסה כל שבוע לעלות. לכן במקרה הכי גרוע אפשר להשתמש בראקוטאן אחרי הסייקל כמובן בתנאי שתפקודי כבד ופרופיל שומנים תקין (גם רעיל לכבד)

תודה על התגובה גבר !
למה חובה קברגולין? אפעם לא שמעתי המלצה על דבר כזה.. זה קשור לפרוקטין הורמון לנשים בהיריון לא ?

אצלי הפצעים התחילו בסוף הסייקל בכמות אדירה ומטורפת על כל הגב והכתפיים, חלקם היו גדולים ומוגלעתיים.
בסייקל הקודם היה לי דיבול שלקחתי 3 פעמים ביום ממה שאני זוכר ..
כעת "האחראי עלי" המליץ לי לקחת טורינבול בפירמידה עולה .

מעבר לזה כל שאר ההמלצות תקינות בעינייך ?

תודה על התגובה גבר !
למה חובה קברגולין? אפעם לא שמעתי המלצה על דבר כזה.. זה קשור לפרוקטין הורמון לנשים בהיריון לא ?

אצלי הפצעים התחילו בסוף הסייקל בכמות אדירה ומטורפת על כל הגב והכתפיים, חלקם היו גדולים ומוגלעתיים.
בסייקל הקודם היה לי דיבול שלקחתי 3 פעמים ביום ממה שאני זוכר ..
כעת "האחראי עלי" המליץ לי לקחת טורינבול בפירמידה עולה .

מעבר לזה כל שאר ההמלצות תקינות בעינייך ?
כע nor 19 מעלה פרולקטין תעשה בדיקות דם תירא שלא היה לך דקה דיק או גינו מי פרולקטין

זה או הדקה או הדיבול עשו לך את זה
הפעם אני רואה שאתה רק עם דקה ופחות טסט .. יש מצב שזה לא יקרה לך הפעם .. ואולי יפחת ..

תשמע זה מסובך יותר . .
אבל בגדול הבנת כן .. חייב להחליש !
אני אנסה להגיד את זה בשפה הכי שכונה שיש - רמות הטסט מכל החומרים שם גבוהות על הגוף שלך והטסט הופך ל DHT וזה גורם לפצעים .
עד שלא תרד לרמה שסבבה לגוף שלך זה לא יפסיק .

לי יש נסיון אחר, סייקל ראשון הגוף התמלא בפצעים (500 טסט בלבד) התחלתי להשתמש באיזה סבון מסויים וזה נרגע, מאז זה נשאר ברמה מאוד סבירה, גם על מינון יותר גבוה (800-900 סה״כ מינון שבועי).

הסבון עזר זמנית, אבל הפצעים לא חזרו. יש עדיין, אבל ברמה מאוד סבירה.

• פותח/ת השרשור
לי יש נסיון אחר, סייקל ראשון הגוף התמלא בפצעים (500 טסט בלבד) התחלתי להשתמש באיזה סבון מסויים וזה נרגע, מאז זה נשאר ברמה מאוד סבירה, גם על מינון יותר גבוה (800-900 סה״כ מינון שבועי).

הסבון עזר זמנית, אבל הפצעים לא חזרו. יש עדיין, אבל ברמה מאוד סבירה.
מז"א נשארו ? לא נעלם בסוף ההחלמה ?
לי זה עבר אחרי חודשיים

😣
זה שובר לי את כל התאוריה
יש מצב שאתה מקרה יחיד ומיוחד .

F2D_800.jpg

אני לא חושב שזה משהו מיוחד, המליצו לי כאן (אוסטרליה) על זה בבית מרקחת רנדומלי. מה שהמליצו שונה זה למרוח על העור בלי שטיפה אחרי מקלחת. זה מייבש מאוד את העור.

אני בטוח שיש משהו דומה בארץ.

אתה סתם פותח עיניים בלי לדעת על מה מדובר. חיפוש קצר בגוגל והנה אותו מוצר בארץ (אותו רכיב פעיל בכל אופן). בלי מרשם רופא.

דרמקס DERMAX | ד"ר פישר
אה אתה באוסטרליה
החומרים שם נימכרים על המדפים כמו תוספי מזון
אם אתה מתכוון לחומרים בתור סטרואידים, תתפלא לשמוע שבארץ החומרים נמכרים בהרבה יותר קלות, במחיר יותר נמוך והעונשים - לא קיימים.

יש לי חבר שישב בכלא על מכירת סטרואידים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית