הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוספת משקל למקבילים ומתח

פארגו

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
הי טוב אני רוצה לשפר מקבילים. חשבתי אחרי מספר מסוים של חזרות להוסיף משקל.
מתי כדאי להוסיף? כשאני עושה 15?

השיטה של ביל סטאר למקבילים:
תתחיל ב4xmax בלי משקל.
כשאתה מצליח לעשות 4x20 בלי משקל,
תוסיף 5 קג ותעשה 4xmax, עד שתצליח לעשות 4x20 עם ה5 קג, ואז תוסיף עוד 5 קג, ותחזור על זה כמה שתרצה.
*2-3 דקות מנוחה בין הסטים

השיטה של ביל סטאר למקבילים:
תתחיל ב4xmax בלי משקל.
כשאתה מצליח לעשות 4x20 בלי משקל,
תוסיף 5 קג ותעשה 4xmax, עד שתצליח לעשות 4x20 עם ה5 קג, ואז תוסיף עוד 5 קג, ותחזור על זה כמה שתרצה.
*2-3 דקות מנוחה בין הסטים
האמת שיטה קצת מוזרה, אני עושה מקבילים ל 8-10 חזרות עם משקל אבל אם הייתי הולך לפי השיטה של ביל סטאר לא הייתי מתקדם הרבה בהוספת המשקל למקבילים. לדעתי סט של 20 חזרות עם משקל ארוך מידי..
פשוט להתקדם לינארית עם קפיצות קטנות במשקלים.

האמת שיטה קצת מוזרה, אני עושה מקבילים ל 8-10 חזרות עם משקל אבל אם הייתי הולך לפי השיטה של ביל סטאר לא הייתי מתקדם הרבה בהוספת המשקל למקבילים. לדעתי סט של 20 חזרות עם משקל ארוך מידי..
גם רעיון.
למי שמתעניין:http://library.crossfit.com/premium...1439600756&h=d9703047941577e53d323b2efac79504

• פותח/ת השרשור

נשמע לי גם יותר הגיוני. טוב אז 10 אני כבר עושה. האם אפשר להתחיל להוסיף משקל קל נגיד של 2.5 קילו עד שאצליח 10 ואז לעלות ל 5 נגיד?

אני אוהב מקבילים עם שרשראות על הצוואר כשאני עובד חזה, גורם לך לעשות בשיפוע
אתה יכול להוסיף משקל מתי שתרצה אבל מקובל להוסיף כשאתה עושה הרבה חזרות בתרגילים של משקל גוף בגלל שלרוב הם דורשים קצת יותר שליטה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית