הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן + בחירת כיוון.

חיטוב או מסה

• חיטוב

הצבעות: 13 100.0%
  • מסה

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    13

דנור

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אנשים,
זו ההודעה הראשונה שלי ואני רוצה לנצל אותה בראש ובראשונה להגיד תודה לכל מי שמנהל \ מגיב \ תורם פה
בזכותכם התחום נראה אחרת לגמרי למתאמן המתחיל. שפו.

אז נתחיל.
בן 30, גובה 173, משקל 69.

התחלתי את הדרך עם כרס חמודה ובמשקל 78 לפני 6 חודשים ופעלתי על פי עיקרון הערך הקלורי השלילי על מנת לרדת (בלי אימון כלשהו כלל).
היום לאחר שחציתי את רף ה-70 על פי התוכנית שלי, אני נכנס לעולם האימונים. השאלה הראשונה שלי אליכם היא כמובן הערכת אחוז שומן
אבל גם הכוונה כללית לגבי מה השלב הבא המומלץ, האם להמשיך לרדת או להתחיל מסה. מסת שריר אין, יד של ילד, חזה שטוח ממש...
אבל מצד שני אם עכשיו אני מעלה כמה וכמה קילו של שומן בין הייתר אז

א: ארגיש רע כי יראה שכל מה שעבדתי עליו הלך לפח.
ב: כל הבגדי מדיום בארון ששמחתי לזרוק עכשיו אצטרך לקנות..

מצ"ב תמונות מהערב:

IMG_8740.jpg IMG_8741.jpg IMG_8738.jpg IMG_8739.jpg

לדעתי תעשה חיטוב 2-3 חודשים , שבהם תלמד את התרגילים המורכבים , תכיר את חדר הכושר , וגם תרד במשקל ובנוסף גם כנראה שתעלה במסת שריר כי אתה מתאמן מתחיל .
לאחר מכן הגוף יראה טוב יותר , וכנראה שתצטרך מסה נקייה.

אחוז שומן גבוה, מסת שריר נמוכה

אחוז שומן כ - 22-23

אני הייתי הולך על נייטרלי עם דגש על תפריט המבוסס על חלבון פי 2, שומן פי 1 והשאר פחמימה
בשלב זה 3 אימונים FBW עם דגש על תרגילים מורכבים + תרגילי עזר לבייבפס וטרייפסס, כמובן להוסיף אירובי, מהר מאוד תראה שינוי ומשם תחליט לאן אתה הולך - מסה או חיטוב, אני הייתי לאחר מכן ממשיך מסה (תיכף חורף)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית