M Mosheuf משתמש מתחיל 32 11 נק' מוניטין: 17 0 32 11 11/10/18 #1 האם נכון להתאמן 6 פעמים בשבוע לפי הפיצול הבא: (כל אימון שעה .. שעה ורבע ..פלוס מינוס) ראשון:חזה יד קדמיית שני: גב יד אחורית שלישי : רגליים כתפיים רביעי:חזה יד קדמית חמישי: גב יד אחורית שישי: רגליים כתפיים שבת מנוחה. תודה לעונים
האם נכון להתאמן 6 פעמים בשבוע לפי הפיצול הבא: (כל אימון שעה .. שעה ורבע ..פלוס מינוס) ראשון:חזה יד קדמיית שני: גב יד אחורית שלישי : רגליים כתפיים רביעי:חזה יד קדמית חמישי: גב יד אחורית שישי: רגליים כתפיים שבת מנוחה. תודה לעונים
י יוסישיטרית משתמש קבוע 1,980 270 נק' מוניטין: 333 0 1,980 270 ארץ לעולם לא 11/10/18 #2 לא Upvote 0 Downvote
Hector משתמש קבוע 1,053 630 נק' מוניטין: 740 0 1,053 630 12/10/18 #3 זה יכול לעבוד לדעתי, אבל השקעה תועלת אולי זה משהו לקחת בחשבון, 6 אימונים לא כיף ועם כבר הייתי הולך חזה יד אחורית גב יד קדמית ואז כל שריר מקבל פעמיים בשבוע הייתי הולך על זה אם הייתי בחיטוב על נפח נמוך כדי שכל יום הייתי אקטיבי או במסה שבא אני רוצה להיות ממוקד מאוד בכל קבוצת שריר לחוד Upvote 0 Downvote
זה יכול לעבוד לדעתי, אבל השקעה תועלת אולי זה משהו לקחת בחשבון, 6 אימונים לא כיף ועם כבר הייתי הולך חזה יד אחורית גב יד קדמית ואז כל שריר מקבל פעמיים בשבוע הייתי הולך על זה אם הייתי בחיטוב על נפח נמוך כדי שכל יום הייתי אקטיבי או במסה שבא אני רוצה להיות ממוקד מאוד בכל קבוצת שריר לחוד