הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

IPF בארץ

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
בעקבון דיון מעניין שעלה בפייסבוק, חשבתי לקחת את הנושא לכאן.

מה דעתכם? יצליח? יישים?

בדיון בפייסבוק, רוב הנימוקים נגד היו בעקבות מידע שגוי על החוקים והכללים של האיגוד.

מיותר לדעתי, כלומר לא שווה את ההשקעה לעומת איגודים אחרים.
לא רואה סיבה לעיליוניות של הפדרציה הזו.
אגב כשהייתי בתחרות GPA אתונה 2016, היה שם מתחרה מוזרק, יצא לי לדבר איתו קצת. אחרי חצי שנה ראיתי שהוא התחרה בIPF יוון.

• פותח/ת השרשור
מיותר לדעתי, כלומר לא שווה את ההשקעה לעומת איגודים אחרים.
לא רואה סיבה לעיליוניות של הפדרציה הזו.
אגב כשהייתי בתחרות GPA אתונה 2016, היה שם מתחרה מוזרק, יצא לי לדבר איתו קצת. אחרי חצי שנה ראיתי שהוא התחרה בIPF יוון.

לדעתי האישית, בתור אחד שהתחרה במגוון איגודים וצפה בעוד כמה (כולל IPF):

שום איגוד לא שווה שום השקעה, אם יש איגוד ששווה השקעה כלשהי - זה IPF.

אתה מכיר את הדעה שלי, שתכל׳ס אני לא חושב ששום איגוד שווה משהו. לא ברמה ארצית ולא ברמה עולמית. אוסף של חוקים שרירותיים לא הופך שום ראשי תיבות למשהו רציני. לא סתם התחרויות עם הסכומים הכספיים הכי טובים לא תלויות איגוד - פרורו, ביג דוגס וUS OPEN (שהחליפו איגוד בגלל ריב). שום אליפות עולם לא מחזיקה מים מבחינה תחרותית ושום איגוד לא מתנהל עם סטנדרטים גבוהים קבועים ברמה מקומית בכל העולם - חוץ מIPF.

היתרון והחסרון של IPF הוא בבירוקרטיה ובסטנדרטים ה״מוגזמים״ שלהם. זה הופך את האופציה לעשות תחרות שכונה - בלתי אפשרית. אני לא אומר שכל החוקים שלהם הגיוניים.

אני עדיין חושב שבארץ עדיף לעשות תחרויות ללא איגוד כדי להגדיל את כמות המשתתפים בתור יעד התחלתי.
כמובן שיש מוזרקים בIPF, אל תשכח שגם תופסים אותם (לא את כולם כמובן...).
יש המון תיאוריות קונספירציה, אבל נכון להיות זה הכי קרוב לדראג פרי שאתה יכול למצוא ברמה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית