נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מסובך.
מצד אחד ישראל לא מדינת ספורט מספיק מפותחת שמספקת לספורטאי אולימפי אפשרויות תעסוקה רווחיות.
לדוגמא מאמן שייטים בקבוצה / תפקיד ספורטיבי בקולג׳ ואפילו מורה לספורט.
הצד השני של המטבע , גל פרידמן לא ספורטאי אולימפי מ 2008 ובחלוף עשר שנים אפשר לצפות שיבנה לעצמו קריירה חדשה.
האמת העצובה היא שאין הצדקה כלכלית להיות ספורטאי במדינת ישראל (כדורגל עוד מילא , כדורסל גבולי)
אם באמת היו עושים את זה זה כסף שהיה הולך מהמיסים שלנו מן הסתם. מעניין כמה מאלה שחושבים שצריך "לדאוג לספורטאים אחרי פרישה" היו מעוניינים לשלם יותר מיסים בשביל המטרה הזאתאני לא מבין מה אנשים מצפים? שיתנו לו קצבה חודשית של 10,000 שח לכל שארית חייו ויעודדו אותו לשבת בבית ולגרבץ?
לא יודע אם זה רק אני, אבל נראה בזמן האחרון שהפורום "חוזר לעצמו"...
דיונים ונושאים מעניינים וכו'
🙄
(לא הייתי פעם, אבל קראתי קצת הרבה שרשורים ישנים:79nb:)
איך הוא חזר לעצמו כשבכל דיון זה רק אני אתה ומאסטר ספלינטרלא יודע אם זה רק אני, אבל נראה בזמן האחרון שהפורום "חוזר לעצמו"...
דיונים ונושאים מעניינים וכו'
🙄
(לא הייתי פעם, אבל קראתי קצת הרבה שרשורים ישנים:79nb:)
איך הוא חזר לעצמו כשבכל דיון זה רק אני אתה ומאסטר ספלינטר
אם באמת היו עושים את זה זה כסף שהיה הולך מהמיסים שלנו מן הסתם. מעניין כמה מאלה שחושבים שצריך "לדאוג לספורטאים אחרי פרישה" היו מעוניינים לשלם יותר מיסים בשביל המטרה הזאת
במקרה של ישראל כן, אבל התכוונתי באוםן עקרוני שלדעתי זה לא נכון שהמדינה (כלומר משלמי המיסים) תממן אותם.ישראל זכתה בסך הכל רק ב-9 מדליות אולימפיות.
גם אם נשלם לכל אחד 10 אלף שקל בחודש זה יצא לכל אזרח בערך 0.01 שקל בשנה
ההצעה לשלם קצבה חודשית היא על מנת לשפר את מספר מקבלי המדליות, נגיד וזו תהיה הצלחה מסחררת וכל אוליפיאדה נביא 5-10 מדליות, אתה תקבל הרבה מאוד מקבלים קצבאות... זה עדיין לא ישפיע על הכיס שלי ושלך. אבל השאלה היא האם זו הדרך שנוכל לשפר את הספורט האולימפי בארץ.ישראל זכתה בסך הכל רק ב-9 מדליות אולימפיות.
גם אם נשלם לכל אחד 10 אלף שקל בחודש זה יצא לכל אזרח בערך 0.01 שקל בשנה.
לא שאני חושב שצריך לעשות את זה, לדעתי המדינה לא צריכה לעודד אנשים להתחרות בספורט ברמה האולימפית.
זה דורש מהספורטאי להתחיל את זה מגיל מאוד קטן מבלי שעוד יש לו יכולת בחירה, זה דורש שעות על גבי שעות של אימונים שלא יאפשרו לו ללמוד ולעשות צבא כמו כל אחד אחר, זה דורש לקחת חומרים, וגם אחרי כל הויתורים שלקחת הסיכוי לקחת מדליה אולימפית הוא עדיין מאוד נמוך.
ישראל פועלת חכם לדעתי שהיא משקיעה בדברים החשובים באמת, לא סתם אנחנו אומת הסטארטאפ ו-25% מפרסי הנובל הם של יהודים.
ישראל צריכה לעודד אנשים לעשות ספורט, לא להתחרות בספורט ולשאוף לעשות מזה קריירה.
ספליטר**איך הוא חזר לעצמו כשבכל דיון זה רק אני אתה ומאסטר ספלינטר
בחיים שלך אל תתקן אותי בטעות מכוונת.ספליטר**
שמח לשמוע, משתדלים 😃
וואו אחי... כל כך הרבה נגד בלי שום מילה על הטוב שהם עושים? אולי המטרה של הפורום זה לא קבוצה של 50 איש אלא עזרה יותר כללית ומידע אמיתי לציבור יותר רחב? (לא אומר שלא חשובה ה"משפחתיות" וכו', וזה דבר שאני חושב שגם זה לאט מתפתח.)משתדלים? חירבתם את הפורום במו ידיכם עיי ניהול יתר שכלל באנים לאנשים שכתבו דברים "לא יפים ):" ונעילת פוסטים תוססים כשכל התכלית היא להראות דריכת רגל של "ניהול" , תעשה טובה ואל תכתוב משתדלים, הנזק נעשה ומה שיש פה זה חרחורי הגסיסה של מה שהיה פעם קהילה רצינית ועשירה, היום מה שנשאר היא פלטפורמה בה אנשים חדשים יכולים לשאול מה התרגיל הכי טוב ליד קידמית, לקבל תיקון לתפריט שלהם וביי.
טוב שלא הגבת עוד שנהבחיים שלך אל תתקן אותי בטעות מכוונת.
ספלינטר זה יותר מכובד
![]()