הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עור עודף קל בבטן יש אפשרויות?

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום יש לי עור עודף שכביכול אמרו לי שזה קל זה בעיקר בחלק העליון של הבטן בצד אמרו שבשביל ניתוח זה לא מספיק השאלה שלי אם יש אפשרות אחרת?

שמעתי על ה ultra shape וכל המכשירים ה "חדשניים" שמבטיחים מתיחת עור וכל השטויות האלו מישהו התנסה בזה?

(שוב הבעיה אצלי זה עור עודף ולא שומן אחרי תקופה של אימונים ומסה וחיטוב אני יודע להגיד שזה עור עודף וגם מנתחים פלסטים אמרו לי)

לא מכיר דרכים יעילות ולא הייתי אומר שניתוח שווה את זה
תתגאה במה שיש ותמשיך להשתפר, קצת עור לא יפריע לך בדרך לאושר

• פותח/ת השרשור
לא מכיר דרכים יעילות ולא הייתי אומר שניתוח שווה את זה
תתגאה במה שיש ותמשיך להשתפר, קצת עור לא יפריע לך בדרך לאושר

זה ברמה שאני מתכופף הבטן ממש רפויה ונופלת וטם אני שם חולצה צמודה ומישהו יתפוס בצחוק תבטן זה יהיה נמתח ויחשבו שזה שומן טהור קבעתי שבוע הבא תור לייעוץ אצל מנתח לדעת אם יש דרך יעילה חוץ מניתוח בטן שמעתי על כל מיני מכשירים רוצה לוודא עם מנתח טם הוא ממליץ על משהו.
כמובן שיש לי ברמה סבירה ולא רמה גבוהה כמו אלה שירדו 80 קילו...

זה ברמה שאני מתכופף הבטן ממש רפויה ונופלת וטם אני שם חולצה צמודה ומישהו יתפוס בצחוק תבטן זה יהיה נמתח ויחשבו שזה שומן טהור קבעתי שבוע הבא תור לייעוץ אצל מנתח לדעת אם יש דרך יעילה חוץ מניתוח בטן שמעתי על כל מיני מכשירים רוצה לוודא עם מנתח טם הוא ממליץ על משהו.
כמובן שיש לי ברמה סבירה ולא רמה גבוהה כמו אלה שירדו 80 קילו...

לדעתי גם אם מנתח פלסטי היה מכיר דרך אחרת זה לא היה באינטרס שלו לספר
אולי זה שומן ולא עור ? אתה בטוח בזה ? כמה ירדת ?

• פותח/ת השרשור
לדעתי גם אם מנתח פלסטי היה מכיר דרך אחרת זה לא היה באינטרס שלו לספר
אולי זה שומן ולא עור ? אתה בטוח בזה ? כמה ירדת ?

לפי זה שאני תופס תבטן ומצליח למתוח בכיף זה לא שומן אני יכול למתוח את כל החלק העליון של הבטן ושאני קצת מתכופף אתה רואה חצי בטן עם כפלים גדולים

בפועל ירדתי 22 קילו הייתי ממש שמן בלי שריר בכלל שומן טהור עכשיו אני 80 חיטוב חודש 3 (המשקל השיא של השומן זה היה לפהי 3 שנים וכל הזמן זה מלווה אותי) ואני יודע שזה עור כי שאני במסה וקצת משמין הבטן הראית יותר טוב ודווקא בחיטוב אני מרגיש יותר עור עודף ומתיחה כאילו הבטן נהיה יותר קטנה אבל הופכת לרופסת בגלל העור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית