הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש איזשהו משמעות לאימון בודד?

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
כולם הרי יודעים שפחות משלוש/ארבע אימונים בשבוע זה מה שצריך. ואני בדרך כלל עושה פולבאדי 3 אימונים.

אבל האם יש חשיבות לאימון בודד?
נגיד יצא לי שבוא לחוץ ולא התאמנתי, ואז בסוף השבוע אחרי מתפנה לי זמן לאיזה אימון אחד אבל זה שאומרים לי שצריך 3 אימונים בשבוע ואין טעם לאימון בודד אז אני אומר עזוב,מה יעזור האימון הזה תתחיל שבוע הבא...

האם יש איזשהו משמעות גופנית לאימון בודד בשבוע?

אני אקח תרחיש קיצון:(שכמובן לא רוצה את זה)
האם יש איזשהי משמעות לאדם שמחליט להתאמן פעם אחת בשבוע לבין אדם שמחליט לא להתאמן בכלל?
האם יש בכלל תועלת שאדם יתאמן פעם אחת בשבוע או שתגידו לו עזוב עדיף שלא תתאמן בכלל אתה סתם מבזבז זמן... אימון אחד בשבוע זה כמו לא להתאמן בכלל...

כולם הרי יודעים שפחות משלוש/ארבע אימונים בשבוע זה מה שצריך. ואני בדרך כלל עושה פולבאדי 3 אימונים.

אבל האם יש חשיבות לאימון בודד?
נגיד יצא לי שבוא לחוץ ולא התאמנתי, ואז בסוף השבוע אחרי מתפנה לי זמן לאיזה אימון אחד אבל זה שאומרים לי שצריך 3 אימונים בשבוע ואין טעם לאימון בודד אז אני אומר עזוב,מה יעזור האימון הזה תתחיל שבוע הבא...

האם יש איזשהו משמעות גופנית לאימון בודד בשבוע?
יש משמעות אם כי כשזה קורה פעם ב... זה לא כזה ישנה לטווח הארוך.
תחשוב שאתה מתאמן 3 פעמים בשבוע, כל אימון שאתה מחסיר אתה מוריד את הנפח אימון השבועי ב33%, לא מבוטל...
אני אקח תרחיש קיצון:(שכמובן לא רוצה את זה)
האם יש איזשהי משמעות לאדם שמחליט להתאמן פעם אחת בשבוע לבין אדם שמחליט לא להתאמן בכלל?
האם יש בכלל תועלת שאדם יתאמן פעם אחת בשבוע או שתגידו לו עזוב עדיף שלא תתאמן בכלל אתה סתם מבזבז זמן
ברור שיש, אין לך מושג כמה יתרונות אפשר להשיג גם מיום אחד בשבוע של אימון.
השאלה היא מה המטרות שלך.

למשל כדי להתחרות בבאדיבילדינג כנראה זה לא יספיק.
אבל למשל לשפר איכות חיים של אנשי הגיל השלישי זה לגמרי יכול לעזור.

כל מה שתעשה עדיף מכלום בקיצור.

• פותח/ת השרשור
יש משמעות אם כי כשזה קורה פעם ב... זה לא כזה ישנה לטווח הארוך.
תחשוב שאתה מתאמן 3 פעמים בשבוע, כל אימון שאתה מחסיר אתה מוריד את הנפח אימון השבועי ב33%, לא מבוטל...

ברור שיש, אין לך מושג כמה יתרונות אפשר להשיג גם מיום אחד בשבוע של אימון.
השאלה היא מה המטרות שלך.

למשל כדי להתחרות בבאדיבילדינג כנראה זה לא יספיק.
אבל למשל לשפר איכות חיים של אנשי הגיל השלישי זה לגמרי יכול לעזור.

אין לי שום כוונה להתחרות. אבל לעולם אי אפשר לדעת אבל הכוונה היא פשוט להתחזק.

לחזק את השרירים, לפתח גוף, להיות חזק, להיות בריא, להיות חטוב עם מסת שרירים טובה, זה מה שאני רוצה לעשות. שרירי יד קדמי חזק וגדול, חזה גדול יד חזקה , גב חזק

אין לי שום כוונה להתחרות. אבל לעולם אי אפשר לדעת אבל הכוונה היא פשוט להתחזק.

לחזק את השרירים, לפתח גוף, להיות חזק, להיות בריא, להיות חטוב עם מסת שרירים טובה, זה מה שאני רוצה לעשות. שרירי יד קדמי חזק וגדול, חזה גדול יד חזקה , גב חזק
👇

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית