הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספות עדיפות

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
1.האם יש עדיפות כלשהי בין פסטה לאורז לקוסקוס לתפו"א ופתיתים?
2.ראיתי שיש הבדלים די גדולים בכמות קלוריות ביניהם למשל פסטה זה 155 קלוריות למאה גרם מבושל בעוד שקוסקוס זה רק 110 אז בהנחה שאני במסה ואוכל 900 קלוריות מתוספות ביום זה יוצא שפסטה אני יכול לאכול 600 גרם בעוד שקוסקוס אני יכול לאכול 800 גרם וזה הבדל משמעותי מאוד

2.ראיתי שיש הבדלים די גדולים בכמות קלוריות ביניהם למשל פסטה זה 155 קלוריות למאה גרם מבושל בעוד שקוסקוס זה רק 110 אז בהנחה שאני במסה ואוכל 900 קלוריות מתוספות ביום זה יוצא שפסטה אני יכול לאכול 600 גרם בעוד שקוסקוס אני יכול לאכול 800 גרם וזה הבדל משמעותי מאוד
נו? תאכל מה שנכנס לך בערכים מה הסיפור לא הבנתי

• פותח/ת השרשור
נו? תאכל מה שנכנס לך בערכים מה הסיפור לא הבנתי
יש אבל הבדל באיכות שלהם ועדיפות לאדח על אחר?
וגם זה באמת נכון הקלוריות שראיתי שיש הבדל כזה גדול או שאני טועה בחישוב?

יש אבל הבדל באיכות שלהם ועדיפות לאדח על אחר?
וגם זה באמת נכון הקלוריות שראיתי שיש הבדל כזה גדול או שאני טועה בחישוב?
הבדל במה? פחמימה מורכבת רגילה. זה כמו לשאול אם יש הבדל בין החלבון של בשר בקר לחלבון של עוף... לגבי הקלוריות, עדיף שתבדוק לפני בישול.

אין כמעט שום הבדל

תאכל אז בכמויות שאתה יכול להרשות לעצמך לפי התפריט. בגלל שאין הבדל אמיתי ביניהם אז תאכל מה שיותר נוח לך

• פותח/ת השרשור
אין כמעט שום הבדל

תאכל אז בכמויות שאתה יכול להרשות לעצמך לפי התפריט. בגלל שאין הבדל אמיתי ביניהם אז תאכל מה שיותר נוח לך
הבנתי י פשוט ראיתי את כולם אומרים שאורז הכי טוב ופסטה לא משהו ותפוא גם לא טוב בגלל שהוא כאילו פחמימה פשוטה
ובנוגע לקלוריות בתור אחד עם ניסיון זה באמת המספר קלוריות הנכון? 155 פסטה 130 אורז 110 קוסקוס 100 תפוא?

הבנתי י פשוט ראיתי את כולם אומרים שאורז הכי טוב ופסטה לא משהו ותפוא גם לא טוב בגלל שהוא כאילו פחמימה פשוטה
לא יודע מי אומר את זה, אבל הוא טועה

ובנוגע לקלוריות בתור אחד עם ניסיון זה באמת המספר קלוריות הנכון? 155 פסטה 130 אורז 110 קוסקוס 100 תפוא?

אני לא יודע כמויות בע"פ, זה תבדוק עם מחשבוני קלוריות

לחם לבן גם לא פחמימה פשוטה. אולי התכוונו לאינדקס גליקמי שגבוה (״פחמימה מהירה״) אבל גם באורז לבן הוא גבוה ואין שום בעיה עם זה.

אני חושב שתפו״א הכי משביע פר קלוריה לדעתי. אם זה השיקול.

קח בחשבון שזה משתנה לפי הבישול אבל זה לא מאוד קריטי.

אם אתה בן אדם בריא, אז הכל לשיקולך, אין הבדל ממשי בין תפוח אדמה ללחם ולאורז
יש הבדל בכמות ושובע, זה כבר אתה תתחיל

ואם אתה בכל זאת מתעקש ללכת לפי אינדקס קליגמי אז :

https://eatwell.co.il/אינדקס-גליקמי/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית