הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספות תזונה וכדומה..

Vicetone

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
0
211
0
הולמס פלייס כרמיאל
שלום לכולם אני משתמש + מתאמן חדש וכמו כל טירון גם לי יש מלא שאלות... אז אני מקווה שהגעתי למקום הנכון!

בכל מקרה רציתי לשאול האם בהנחה שאני מתאמן חזק ושומר על דיאטה אני יכול להגיע לתוצאות גבוהות גם בלי לקחת כל מיני חומרים למינהם ( לא מדבר על אבקות חלבון )

עוד שאלה היא הזמנתי חלבון מאתר bodybuilding שנרקא monster milk האם זה חלבון טוב או שנפלתי על משהו חרא...?

תודה מראש לעוזרים

עוד שאלה היא הזמנתי חלבון מאתר bodybuilding שנרקא monster milk האם זה חלבון טוב או שנפלתי על משהו חרא...?
לא מבין את אלה שמזמינים ואז שואלים אם זה טוב..
ואחרי בדיקה קצרה על המוצר לא נראה שהוא שווה מבחינת מחיר ותמורה.

שלום לכולם אני משתמש + מתאמן חדש וכמו כל טירון גם לי יש מלא שאלות... אז אני מקווה שהגעתי למקום הנכון!

בכל מקרה רציתי לשאול האם בהנחה שאני מתאמן חזק ושומר על דיאטה אני יכול להגיע לתוצאות גבוהות גם בלי לקחת כל מיני חומרים למינהם ( לא מדבר על אבקות חלבון )

תודה מראש לעוזרים

לא מכיר את אבקת החלבון הזו.

לגבי החומרים- אפשר להגיע לתוצאות מצויינות ללא ספק מבלי לקחת חומרים, זה הכל תלוי בך (גם בגנים כמובן), עם השקעה רצינית באות תוצאות בהתאם.
לרוב, חומרים לוקחים אנשים שמתאמנים כבר הרבה זמן והגוף שלהם הגיע פחות או יותר למקסימום שהוא יכול להתפתח.

אני ממליץ לך לקרוא כמה שיותר מאמרים כדי שהראש יפתח לך ותבין מושגים וכלים שיעזרו לך בדרך.
בהצלחה!

תודה מראש לעוזרים
אפשר להגיע לתוצאות מעולות גם בלי חומרים.
לגבי אבקת חלבון יש לך בנעוץ אשכול עם חוות דעת על המון סוגים של תוספים, כנס ותקרא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית